khh_allas

pyyhepino

pyyhkeet

lexington_tuoksu

bliwit

teatowels

Tänään olen pessyt mooonta koneellista pyykkiä ja muutenkin järjestellyt paikkoja. Eilen siivosin kylpyhuoneen laatikoston, joka oli päässyt aika hurjaan kuntoon (”instagramilaiset” tietävät ;)).

Laiton kodinhoitohuoneen tason päälle mustan Ikean säilytyslaatikon, johon aion järjestää pesuaineet siististi. Ei ole sitten kaikki sekalaiset purkit miten sattuu tason päällä. Keittiöpyyhkeetkin lajittelin ja kuvasin niitä keittiössä. Kirjoittelen lempparikeittiöpyyhkeistäni lähiaikoina tarkemmin.

Niinhän ne viikonloput kuluu: siivotessa ja pyykätessä. No ei vaan, olen kyllä ehtinyt tehdä muutakin.

Energisenä uuteen viikkoon taas huomenna!

* Lexingtonin tuoksu ja Bliw saippuat saatu blogin kautta. Kiitos!

Transalation: Today I have been organizing in our laundry room. I also took some photos of my favourite tea towels; I plan to write about them soon.

Author

17 Comments

 1. onpa kaunista ja herkkää. 🙂 keittiöpyyhefiksaatioisena jään innolla odottelemaan aiheeseen liittyvää postausta! 😀

  • Minullakin on keittiöpyyhefiksaatio. 😀 Postauksesta tulee vähän erilainen, joten täytyy löytää vielä aikaa sen totetuttamiseen. Viimeistään viikonloppuna… 🙂

  • On kori muutaman vuoden vanha. Hamstrasin silloin niitä monta kappaletta. Nyt niitä ei kai enää valmisteta, mikä on tosi harmi. :/

  • Olen ihan hurahtanut varsinkin Hayn neonvärisiin pyyhkeisiin! Pieni ripaus neonväriä muuten hillityssä ympäristössä näyttää niin kivalta juuri nyt. 🙂

 2. Kun tämä on myös sisustuksen lisäksi vähän lifestyleblogikin, niin kertoisitko ruoka- ja liikuntatottumuksistasi? 🙂

  • Hmmm…en usko, että minun ruokailu- ja liikuntatottumukset kiinnostaisivat oikein ketään. 😀 Kun niissä ei ole mitään erikoista. Syön kaikenlaista ruokaa ja liikun niin paljon kuin ehdin ja jaksan. Aiemmin tykkäsin juosta, mutta sitten polveni meni pois paikoiltaan tapaturmassa ja nyt kuntoutan sitä kuntosalilla. Siinäpä se. 🙂

   • Kiitos vastauksesta..mutta kyselin tosiaan tuolta topi keittiolta ja niilla ei ole noin pitkana noita kaikista yksinkertaisempia..ehka eivat sitten enaan myy..voi harmitus..itse ajattelin valkoiseksi maalauttaa jos vain loytaisin ensin vetimet. pitaa jatkaa mentsastysta.

 3. Hei..Yrittænyt tavoittaa sinua spostin avulla mutta en ole sanut vastausta. Mista olette saaneet keittioon noi kauniit pelkistetyt vetimet ? vetimia loytyy vaan ei noi pitkana.
  Olisin kiitollinen vastauksesta.
  Lisa

  • Voi että, mitähän sähköpostiviestillesi on tapahtunut? En muista saaneeni sellaista kysymystä. No mutta, vastausta nyt kehiin siis: vetimet on Topi-keittiöltä, kuten meidän keittiönkaapitkin.

 4. Hei!

  Olemme juuri muuttaneet vastavalmistuneeseen taloomme, ja sisustukseen olen saanut blogistasi monta kivaa ideaa, kiitos siitä!
  Kysyisinkin nyt, että miten olet ratkaissut mielestäni ongelmakohdan, eli kylpyhuoneen shampoiden jne säilytyksen? Onko ne juuri kodinhoitohuoneesi puolella? Entä kylpypyyhkeet? Siis ne, jotka on käytössä?

  Hyvää kesän jatkoa Valkoiseen Harmajaan! 🙂

  • Voi surku, etten ole huomannut vastata aiemmin…

   Kiitos mukavasta kommentista! 🙂
   Meillä on kylpyhuoneen shampoot ja muut purnukat suihkutangon pienessä tasossa (siihen mahtuu ehkä 2 purkkia) ja loput lattialla Ikean valkoisessa muovisessa säilytyskipossa. Noiden purnukoiden sijoittaminen on kieltämättä hankalaa ja itse en edes halua niitä kovin esille…

   Ihanaa kesän jatkoa sinnekin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.