Kuten eilen lupasin, jatketaan vielä tänään syyskukkasilla. Alkuperäinen tarkoitukseni oli kirjoittaa vain eilinen postaus, mutta kun kävimme iltalenkillä lasten kanssa ja matkan varrelta löytyi niin kauniita kasveja, inspiroiduin tekemään vielä tämän toisen postauksen. Mukavin vaihe oli tietysti se, kun sain ripotella kasveja maljakoihin ympäri kotia ja luoda sisustusasetelmia.

syyskukat-2212

Yllä näkyvä kimppu tarttui mukaan lenkkipolun varrelta ja näin kasvit löysivät paikkansa meiltä kotoa:

syyskukat-2229

syyskukat-2234

syyskukat-2249

syyskukat-2244

syyskukat-2240

Olen maailman huonoin nippelitiedon kanssa, eivätkä kasvien nimet jää mieleeni kovin helposti. Eli jälleen kerran minulla ei ole hajuakaan mitä kasveja lenkkipolun varrelta poimin. No, tunnistan kyllä osmankäämin ja se taitaakin olla aika riskialtis kasvi sisälle ainakin siisteyden kannalta; kun siemenkodat aukeavat, ryöpsähtävät siemenet ympäri kotia. Taidankin siirtää nuo oksat terassille. Muut ”rikkaruohot” ovat minusta tosi nättejä ja tuovat kivasti syksyisen kaunista ilmettä meidän kotiin ihan ilmaiseksi.


Translation: I picked these flowers during my evening walk the other day. I think these plants are so lovely and look so pretty in our home!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.