Matto on olennainen osa sisustusta, sillä se raamittaa tilaa ja kokoaa huonekalut yhteen. Maton valinnalla voi vaikuttaa paljon sisustuksen yleisilmeeseen: halutaanko luoda rohkea ja näyttävä ilme vai jotain hillitympää ja harmonista. Pääsin blogiyhteistyön myötä tutustumaan kotimaisen VM-Carpetin laajaan mattovalikoimaan ja testailemaan erilaisia mattoja kotonamme.

Sain valita kotiimme viisi mattoa kuvauslainaan. Valitsin Panaman, Tähkän, Rockin (uutuusmalli), Askeleen ja Matildan. Mattoa vaihtamalla muutin olohuoneemme ilmettä ja innostuin sovittelemaan mattoja myös eteiseen ja ruokailutilaan. Mikä seuraavista on sinun suosikkisi? Vastaamalla voit osallistua arvotaan ja voittaa suosikkimattosi.

Panama

vmcarpet_panama

vmcarpet_panama3

Meidän eteinen on ollut ilman mattoa muutosta saakka. Olemme pärjänneet vain pienellä kynnysmatolla, mutta hiekan kulkeutuminen eteisestä muualle kotiin on alkanut pikkuhiljaa tympiä minua ja niinpä ajattelin, että nyt olisi sopiva tilanne mallata sopivaa eteismattoa kotiimme.

VM-Carpetin valikoimasta valitsin tyylikkään ja ajattoman Panama-sisalmaton. Olen aina pitänyt sisalmatoista ja vuosia meillä oli sisalmatto olohuoneessakin. Sisal on hyvä valinta eteiseen, sillä siitä ei hiekka erotu selvästi ja matto on suhteellisen helppo puhdistaa. Tässä matossa on myös EVAPOLYTEX®-pohjaus, joka tekee matosta tiiviin, liukumattoman ja joustavan. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan alla, joten liukumista ei tarvitse pelätä.

Mustalla kantattu sisalmatto sopii minusta täydellisesti meidän eteiseen. Jo etukäteen näin mielessäni kuinka kivasti Tom Dixonin valaisimet sopisivat yhteen tämä sisalmaton kanssa, enkä joutunut pettymään. Matto viimeistelee koko eteisen sisustuksen ja on myös hyvin käytännöllinen.

Tähkä

vmcarpet_tahka

vmcarpet_tahka3

Tähkä-dhurrien maton rohkea kuviointi miellytti minua ja odotin innolla, että pääsen testailemaan miltä se näyttäisi meidän olohuoneessa. Valitsin matosta valko-harmaan version, mutta ihastelin myös oranssi-valkoista mallia. Näyttävä kuvio tuo olohuoneeseen vahvaa ilmettä ja villa tuntuu mukavalta jalkojen alla. Hmmm, tämä matto sopisi varmasti kivasti myös saunatupaamme.

Rock (uutuus!)

vmcarpet_rock

vmcarpet_rock3

Rock-paperinarumatto on VM-Carpetin uutuus. Paperinaru on moderni ja linjakas tyyliltään. Maton kuvioinnissa toistuvat eri harmaan sävyiset ja beiget viivat eri paksuisena. Raidoista syntyy kiva rytmi ja värit sopivat täydellisesti meidän olohuoneeseen. Pehmis-kissakin ihastui tähän mattoon! Myös tässä matossa on EVAPOLYTEX®-pohjaus, joten se pysyy tukevasti paikoillaan.

Askel

vmcarpet_askel

vmcarpet_askel3

Askel-villamatto näytti minusta ensi jo silmäyksellä hyvin ajattomalta valinnalta – sellaiselta matolta, joka sopisi monenlaiseen sisustukseen. Tämä matto tuntui heti erityisen pehmeältä ja lämpimältä. Askel-matossa on paperinaruloimi, joka tuo siihen vähän modernia twistiä. Kuviointi on perinteinen kukonaskel. Meille valitsin maton beigen sävyssä, sillä minusta beige matto ja vaaleanharmaa sohva ovat kaunis ja ajaton yhdistelmä. Myös tässä matossa on EVAPOLYTEX®-pohjaus.

Matilda

vmcarpet_matilda

vmcarpet_matilda3

Matilda-matossa ihastuin sen kuviointiin: siinä on käytetty erilaisia sidontoja, joista muodostuu kaunis kohokuvio. Kuvio on samaan aikaan melko perinteinen mutta myös ajankohtainen. Materiaaliltaan tämä matto on villaa ja paperinarua, ja tässäkin matossa on EVAPOLYTEX®-pohjaus. Matilda-mattomallista valitsin valkoisen sävyn, sillä halusin kokeilla myös miltä vaalea ja melko neutraali matto näyttäisi kotonamme. Tykästyin Matildaan niin kovin, että innostuin kokeilemaan sitä myös ruokailutilaan.

vmcarpet_matilda_rt

vmcarpet_matilda3_rt

Missään kodissamme en ole pitänyt mattoa ruokapöydän alla, joten jo siksikin oli mielenkiintoista nähdä miltä matto näyttäisi ruokapöydän alla. Ja voin todeta, että oikein hyvältä! Matto rajaa ruokailutilan kauniisti ja tasapainottaa värikkäistä tauluista muodostuvaa ilmettä. Mutta uskaltaisikohan kuitenkaan laittaa valkoista mattoa lapsiperheen ruokapöydän alle?

Arvonta

vmcarpet_matotMikä VM-Carpetin mattomalleista on sinun suosikkisi? Lisää mattomalleja löydät heidän nettisivuiltaan. Kerro mielipiteesi kommenttilootassa ja voit voittaa suosikkimattosi.

Näin osallistut arvontaan:
Kerro kommenttilootassa mikä VM-Carpetin matoista on suosikkisi ja
olet mukana 160×230 cm kokoisen maton arvonnassa!
Voittaja saa valita mattomallin esittelemistäni matoista.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 29.3.2015 klo 23.59 saakka.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan pian.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

vm-carpet-logo

Lisätietoa: VM-Carpetin tarina alkoi, kun Arto ja Aila Viita-aho perustivat Viita-ahon Mattokutomon vuonna 1973 Lappajärvelle ja siellä tämä perheyritys sijaitsee edelleen. VM-Carpetilla uskotaan, että korkea laatu syntyy tekniikalla, ammattitaidolla ja elämän perusarvoilla. Lähes kaikki matot valmistetaan Lappajärven tehtaalla, osa jalostetaan puolivalmisteesta ja yrityksellä on myös omia myymälöitä Suomessa. Jälleenmyyjiä löytyy kattavasti koko Suomen alueelta. Suomalaisen Työn Liitto ja Design from Finland palkitsi VM-Carpetin Vuoden designteko -palkinnolla Habitare-messuilla vuonna 2013.


Author

1 052 Comments

 1. Kyllä panama nyt vie voiton yksinkertaisella tyylillään. Sopisi meidän pirtaan.

 2. Kiitos, ihana arvonta! Suosikkini on ehdottoamasti uutuusmatto Rock! Se sopiikin täydellisesti uuteen olohuoneeseemme!

 3. Meiltä löytyykin eteisestä jo tuota Panamaa, joka on aivan loistava ja hyvälaatuinen matto. Useamman vuoden jo palvellut. Tähkän voisin kotiuttaa meille mielelläni.

 4. Kaikki on nättejä ja erilaisia. Mutta meille ehdottomasti parhaiten sopisikaunis Matilda. Mukana siis arvonnassa 🙂

 5. Ihan ensiksi ajayyelin että Panama mutta jos matto tulisi meille niin varmaan tuo Rock olisi väriensä ja tyylinsä vuoksi se ykkösvalinta.

 6. Oi miten hienoja mattoja.

  Meille sopii Askel matto , ehdottomasti suosikkini .

  Arvonnassa mukana !

 7. Paula Toivonen Reply

  ASKEL-matto sopisi tulevaan vaaleahkoon kotiini ja villan pehmeys viehättää!
  Panama-tyylinen kantattu matto on ollut pitkässä eteisessä jo vuosikymmenen ja kestää…

  Paula Toivonen
  [email protected]

 8. Meille sopisi ehdottomasti Askel-Matto harmaalla kuvioinnilla. Kaunis, ajaton, hillitty ja tyylikäs.

 9. Askel on mun lemppari! Sitä löytyy laukusta, hameesta, jakkupuvusta ja kohta ties mistä;)

 10. Myös meillä on sisalmatto eteisessä (oikeastaan kaksi: ensimmäinen heti tuulikaapissa ja toinen sitten aulassa). Ovat kyllä tosi käteviä ja perus kuramattoja tyylikkäämpiä mielestäni. 🙂

  Ottaisin Tähkän tai Panaman jos arpaonni suosisi.

 11. Kauniita mattoja kaikki. Askel harmaasävyisenä olisi oma valintani.

 12. Matilda on mun suosikki! Ja näyttää muuten hyvältä tuolla ruokapöydän alla!

 13. Askel matto on ehdoton suosikkini. Olen käyttänyt sisustuksessa sekä beesiä että harmaata, joten matto sopisi olohuoneeseen erinomaisesti. Kukonaskel kuvio kruunaa muuten klassisen kauniin maton.

 14. Matilda tai Rock… mutta kyllä mä Matildaan silti päädyn. Ihanasti passaa ruokailutilaankin 🙂

 15. Meillä on vuosia vanha VM-carpetin matto eteisessä, ja olen tykännyt siitä valtavasti. Joskus käytettyäni maton pesulassa, yksi maton kulmista kääntyi hieman rullalle, eikä se ole siitä palautunut entiselleen. Siispä uusi matto on ollut puheissa monet kerrat, mutta aina jäänyt puheen asteelle, koska taittuneen kulman kanssa pystyy hyvin elämään.;D Valintani olisi siis Panama.:)

 16. Askel!!! ❤ Pääsisi heittämään vesilintua tuolla olkkarin karvalankamatolla jos voitto osuisi kohdalle. 🙂

 17. Hanna-Kaisa Reply

  Ihania mattoja kaikki, mutta kyllä Tähkä on ehdoton suosikkini 😉

 18. Kauniita mattoja kaikki! Tähkä sopisi meille varmaan parhaiten 🙂

 19. Oi mitä ihanuuksia! Matot luovat upeasti ilmettä tilaan kuin tilaan mutta mikä siinä onkin että kunnon mattoon ei tahdo hennoa sijoittaa! Mielestäni ihanin mattomalleista on juuri tuo tähkä – samoissa väreissä kuin tässä postauksessa. Sopisi meille kuin nakutettu ruokailutilan valkoisen ja harmaan iloitteluun 🙂

 20. Panama olisi meille mieluisin valinta. Musta reunus sopisi mustavalkoiseen olkkariin.

 21. Tähkä-matto on mun suosikkini näistä blogissa esitellyistä matoista. Tykkään myös basso-nimisestä matosta joka löytyy tuolta sivuilta.. mustavalkoista kuitenkin. 🙂 Mukana siis arvonnassa!

 22. Ihania kaikki ja sopii todella hyvin. Ehkä toimivin itselleni olisi Askel-matto.

 23. Matilda-matto on oma suosikkini. Selasin muutakin mallistoa läpi ja Kuura-mattokin vaikutti tuolla kivalta 🙂

 24. Rock-matossa on nimensä veroista asennetta.
  Se tuo ihanaa särmää muuten simppeliin ja harmoniseen sisustukseen.

 25. Jaana Airaksinen Reply

  Nyt tuli paha… Kaikki näyttää tosi ihanilta.
  … Askel … Varman päälle

 26. Ihana arvonta ja hyvä idea tämä kun näkee matot oikeassa ympäristössä. Olen jo pitkään kaivannut olohuoneeseen uutta mattoa, edellinen on palvellut jo 20 vuotta, arvostan laatua ja kestävyyttä ja näissä matoissa sitä varmasti on. Mahtava uutuus Rock ja se olisi minun valintani!

 27. Tähkä-matto on ehdoton suosikki ! Olisikin ihanaa saada uusi matto kotiin näin kevään kunniaksi 🙂

 28. Ehdottomasti suosikkini oli tähkä-matto joko mustana tai harmaana. Sopisi olohuoneeseen täydellisesti!

 29. Voi uusi matto olisikin tervetullut 🙂 ja ehdottomasti tuo uutuus Rock!

 30. Panama-matto voisi olla koiratalouden eteisessä käytännöllinen vaihtoehto. Kiitos arvonnasta! 🙂

 31. Matilda on kyllä tosi kaunis ja ajaton matto. Näyttäis hyvältä meidän olohuoneessa!

 32. Suosikkini on Matilda, jonka kaunis kuvio tuo muuten rauhalliseen valkoiseen mielenkiintoa ja eläväisyyttä. Olen etsinyt meille sopivaa mattoa olohuoneeseen ja tässä on täydellinen vaihtoehto. Ihastusta ensisilmäyksellä 🙂

 33. Näistä matoista neljä on mieleisiä, mutta Askel on paras ja ajattomin. Kyllä kelpaisi lapsi- ja koiraperheelle yhteisiin hetkiin. ☺

 34. Kyllä se olisi tuo rock. Sävyt käyvät loistavasti poikamme huoneeseen ja raidoilla olisi varmasti kiva leikkiä 🙂

 35. A - White Dream Home Reply

  Kauniita mattoja ja kaikki näytti oikein upeilta kodissasi.
  Meidän kotiin sopisi Askel. 🙂

 36. Askel -matto on minun suosikkini. Olisipa mukava voittaa se, koska maton hankinta on meille ajankohtainen juuri nyt.

 37. Kaikki on kyllä hienoja! Meille sopisi parhaiten rock, matilda tai tähkä. Pitäisi päästä mallailemaan :). Mukana arvonnassa!

 38. Ihastuin täysin Askel-mattoon! Juuri sopivan hillitty, mutta samaan aikaan siinä on sitä jotain, joka tekee maton ilmeestä mielenkiintoisen. Voi kunpa arpaonni suosisi, niin saisin upean maton koristamaan uuden kotini lattiaa! 🙂

 39. Aleksi Lindberg Reply

  Oma suosikkininon Askel 🙂 ajaton ja tyylikäs kuten sanoit, sopisi meille täydellisesti.

 40. Hillitty ja hallittu Panama on suosikkini. Sopisi meidänkin eteiseen.

 41. Tähkä olisi meille sopiva valinta, ehdottomasti 🙂 kiitos arvonnasta!

 42. Kauniita ovat kyllä kaikki. Meillä onkin olohuone matoton kun olen etsinyt sopivaa ja Tähkä olisi meille juuri täydellinen!

 43. Ekaa kertaa koskaan mukana blogiarvonnassa. Askel näyttää hyvältä ja liukumaton pohja kuulostaa hyvältä, kelpaisi lapsiperheeseen.

 44. VM-Carpetin matot ovat loistavia, suurin osa matoistamme on ko.firman valmistamia. Ehdottomasti kokeilen onneani. Askel maton harmaana näkisin meillä, ajaton ja lämpimän kaunis 🙂

 45. Harriet nyman Reply

  Rock-matossa särmää !
  Sopisi meidän vaaleaan kotiin loistavasti!

  – Harriet

 46. Mukana arvonnassa! Tähkä toisi uutta ilmettä olohuoneeseemme 🙂

 47. Ihania mattoja! Kokeilen onneani, josko Tähkä-matto päätyisi olohuoneeseemme 🙂

 48. Askel on ehdottomasti suosikkini! Sopisi meidän olohuoneeseen täydellisesti!

 49. Kaikki matot miellyttää silmää, mutta Matilda nousi ykköseksi :).

 50. Kaunis ja kätevä Panama! Eteiseni huutaa sitä :). Kohta kolme vuotta muutosta ja mattohankinnat vaiheessa.. 🙂

 51. Ihastuin Panama ja Askel mattoihin. Näkemättä mattoja luonnossa en pysty edes valitsemaan kumpi sopisi parhaiten kotiini.

 52. Kauniita mattoja kaikki! Eniten minun silmääni miellytti Matilda, sen näkisin mieluusti kodissani.

 53. Askel miellytti eniten, vähän sen tyylinen ollutkin (ei kestänyt silloisessa kissataloudessa).

 54. Kauniita mattoja! Oma suosikkini koko mattomallistosta on harmaa Kuura -matto.

 55. Vau! Vaikee valita tähkän ja matildan välillä,mutta ehkä se kuitenki on tuo matilda!

 56. Tähkämatto olisi ihana voittaa, tulisi kerrankin uskallusta laittaa kuviollinen matto olohuoneeseen yksivärisen tilalle

 57. Olohuone kaipaisi kovasti uutta mattoa ja Rock-paperinarumatto sopisi täydellisesti 🙂

 58. Kaikki olivat kivoja, mutta Askel ja Tähkä miellyttivät silmääni eniten. Tähkässä epäilyttää vain kuvion ”vilkkaus” eli olisiko liian levoton, joten siksi ottaisin Askeleen 🙂 ajaton ja tyylikäs

 59. Tähkä on aivan ihana ☆☆☆☆☆
  Remppaa pidetään ja tuollainen olisi nyt juuri passeli meille.
  Mukana arvonnassa 🙂
  -päivi-

 60. Oranssi-valkoinen Tähkä-matto on ehkä upein! Rakastan villamattoja ja oranssi väri on viime aikoina houkutellut entistä enemmän.

 61. Matilda sopisi meille ja sille löytyisi jopa kaksikin eri paikkaa: olohuoneessa tai ruokailutilassa 🙂

 62. Rock vaikuttaa kivalta, pirtsakkaalta! Toisi juurikin meidän uuteen olohuoneeseen vähän enemmän väriä mukavasti!

 63. Panama matto paras näistä viidestä. VM-carpetin matot on kyllä laadukkaita.

 64. Suosikkejani ovat Rock ja Matilda. Rock toisi reippautta rytmikkäillä raidoillaan, mutta tällä hetkellä tumman sävyinen olohuoneemme saisi kivan piristeen vaaleasta Matildasta…. Joten suosikkini on Matilda!

 65. Eleettömän kaunis,ikiklassinen Askel-kaikki tarpeellinen eikä mitään liikaa

 66. Tää oli erittäin vaikea valinta, mutta Askel ehkä kuitenkin vie voiton… 🙂

 67. Ehdoton suosikkini on Matilda! Näyttäisi täyttävän kaikki täydellisen vaalean maton kriteerit, simppeli ja kuitenkin kiinnostavan näköinen.

 68. Matilda on suosikkini, aivan ihana kuviointi! Valkoinen väri olisi aika arka näin lapsiperheessä, mutta onhan tuo matto niin kaunis…:)

 69. Rock olisi juuri sopivan hauska ja erilainen, sen ottaisin,

  terkuin Sari

 70. Tähkä sopii parhaiten sisustustyyliimme 🙂 sopivan graafinen. Mukana siis arvonnassa

 71. Matilda on suosikkini! Tämä väri sopisi erinomaisesti seesteiseen makuuhuoneeseemme ja kuvioitu matto tuntuisi varmaan myös mukavalta paljaiden varpaiden alla 🙂

 72. Sekä Matilda että Tähkä on mun suosikkeja, mutta ehkä meidän kodista paremmin paikkansa löytäisi kuitenkin Matilda. Kauniita mattoja ovat silti molemmat!

 73. Oi kuinka ihania mattoja kaikki! Askeleen ja Matildan välillä kävin kamppailun, jonka jälkeen Askel päätyi suosikkimatokseni juurikin tuon ajattomuuden takia! 🙂

 74. Olen ollut jo pitkään VM-carpet fani. Panama mattoa on ollut jokaisessa kodissamme samoin Tessaa. Tuo Rock uutuus ihastuttaa!

 75. Askel on minun mieleeni. Ajattoman kaunis ja tyylikäs ja antaa muullekin sisustukselle tilaa 🙂

 76. Ihastuin tuohon Matilda mattoon! Meillä on ennestään VM Carpetin matto eteisessä ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

 77. Raija Honkanen Reply

  Rock on hieno, mutta valitsen kuitenkin Askel-maton ajattomuutensa takia.

 78. Matilda on suosikkini! Ihania kaikki ja varmasti tosi laadukkaita ja pitkäikäisiä.

 79. Matilda!! Se on herkkä, pohjosmaalaiseen sisustukseen sopiva kaunotar!
  Käy tilaan kuin tilaan ja on monikäyttöinen kuten kuvissakin näkyy.

 80. Rock ehdottomasti paras meille, raita intoilija kun olen ja sävyt juuri oikeat!!:)

 81. Kauniita mattoja kaikki.. Askel tai Matilda ois valintani jos vain olisi arpaonnea! 🙂

 82. Panama on suosikkini, mutta se meillä jo onkin eteisessä (ja erittäin hyvä matto onkin). Toisena suosikkina on Tähkä.

 83. Meillä on parikin mattohankintaa mietinässä ja toinen niistä voisi kevyesti olla tuo Panama

 84. Matilda on suosikkini. Toivottavasti onnetar suosii, sillä olohuone kaipaisi uutta mattoa!

 85. Voi, onpa vaikea valinta. Ihania mattoja kaikki, riippuu siitä mihin tilaan maton laittaisi. Mutta jos yksi pitäisi valita, niin Matilda se taitaapi olla 🙂

 86. arja rintala Reply

  Ihana arvonta ja kaikki matot ovat niin ihania. Ottaisin Panama maton eteiseen. T-arja-

 87. Kaksi on ylitse muiden; tähkä ja askel. Tähkä viehättää kansallisromanttisuudellaan ja askel ihanalla herkkyydellä. Tähkä se on.

 88. Upeita mattoja! Näistä suosikiksi nousi Panama ja Askel. Askel matto sopisi hyvin myös meidän olohuoneeseen

 89. Panama on paras. Se tuossa isossa 160×230 koossa olisi loistava olkkariin.

 90. ÄÄÄÄÄK vaikea valita vain yksi!! Ehkä kuitenkin voiton vie Askel.

 91. Kylläpä osuisi voitto kohdalleen, juuri kun olen mattoasioita kovasti pohtinut ja VM Carpetin sivuillakin ahkerasti surffaillut. Valintani olisi Askel.

 92. Kauniita mattoja kaikki. Valitsisin itselleni Askel maton ja sjiottaisin sen eteisaulaan.

 93. Panama matto on niin moni käyttöinen, että kotiuttaisin sen heti meille

 94. Ohhoh, mattojen ihailu ihan hengästytti! Kallistuisin tänäiltana Matilda-maton puoleen. Askel-mattoa olen pitkään mallaillut kotiini mielessäni. Minusta tuntuu kuitenkin, että Matilda tekisi enemmän kodin tuntua asuntooni. Mahtavassa arvonnassa ehdottomasti mukana!

 95. Askel – sillä olen ihastunut villaan mattomateriaalina ja tuo kuvio toi kivaa rakennetta muuten yksinkertaiseen mattoon.

 96. Suosikkini on oikeastaan harmaa Rytmi-matto, mutta tämän postauksen matoista meille sopisi parhaiten Askel 🙂

 97. Tosi hyvännäköisiähän nämä ovat kaikki, mutta Matilda olisi meille sopivin olkkariin:) aina vaan ollaan ilman mattoa vaikka 3v ollaan tässä asuttu, josko onnistaisi;)

 98. Askel, rock, askel, rock, askel, tähkä… Askel.
  Vaikea valinta!

 99. Valintani olisi joko ajaton Askel tai hieman modernimpi Rock, todella upeita molemmat!

 100. Matilda on minun suosikkini! Toivottavasti arpaonni suosii. Olkkarimme kaipaa uutta mattoa.

 101. Juuri ostamassa 160×230 Askelta, mutta taidanpa siis odottaakin arvonnan yli!

 102. Kyllä tiukan pohdinnan jälkeen valitsisin meille panaman. Yksinkertaisen tyylikäs ja helppohoitoinen.

 103. Monta hyvää vaihtoehtoa, mutta ASKEL olisi aivan täydellinen meille!

 104. Ihan mielettömän mahtava arvonta! 🙂 Koko valikoimasta ykkössuosikkini ovat Ristomatti Ratian suunnittelema raikas mustavalkoraidallinen Basso. Mikäli arpaonni osuisi kohdalle, niin olisin myös ikionnellinen tuosta Tähkä villadhurrie-matosta myös! 🙂

 105. Yllätyin itsekin, mutta näistä matoista suosikkini on Tähkä. Yleensä ihastun ilman kuviota oleviin mattoihin, mutta nyt hillitty kuvio on ihana.

 106. Onpas monta hyvää vaihtoehtoa. Meille voisi sopia näistä monikin, mutta suosikiksi taitaa nousta Tähkä.

 107. Tähkä on suosikkini! Meillä on pari VM Carpetin mattoa ja olen niihin erittäin tyytyväinen.

 108. Mukana arvonnassa. Hienoin matto joko askel tai rock, en osaa päättää. 😉

 109. Kaikki ovat kauniita mattoja! Uuteen kotiimme tarvitsemme mattoja, ja valitsisin ensimmäiseksi Matildan. Nyt arpaonnea! 🙂

 110. Elämässä pitää olla sopivasti rockia, joten arvanet suosikkini! Kiitos hienosta blogistasi, olet rock!

 111. Tähkä ja matilda on kyl hienoimmat, ehkä tähkä vie kummiski voiton 🙂

 112. Askel on suosikki ja sopisi poikani huoneeseen. Kiitos, hyvä ja innostava blogi.

 113. Oi joi, kaikki kauniita, mutta valinta osuu nyt Matildaan. Mukana arvonnassa..

 114. Panama…matilda..panama… Matilda. Juuri kävin heidän kotisivuillaan ihastelemassa hienoja mattoja. Eteiseen haaveilin mustaa panamaa, miettien toimisikohan se meillä eteismattona. Uskomattoman vaikea löytää hyvä ja ajaton matto eteiseen. Matilda olisi esittelemistäsi vaihtoehdoista suosikkivalintani. Ihania kaikki. Ja kokemuksesta voin sanoa, että laadukkaita mattoja!

 115. Helppo valinta! Matilda on kuin tehty meidän olkkariin! Aivan ihana!
  Mukana arvonnassa!:)

 116. Romance-matto on aivan ihana. Ja mikä mielettömintä, sitä saa erilaisilla reunoilla…enpä ole moista mahdollisuutta ennen nähnyt!

 117. Kiva arvonta! Monta ihanaa mattoa! Ehkä Matilda vetoaa kaikessa yksinkertaisuudessaan!

 118. Matilda on kaunis kuvioinniltaan ja sävyiltään – sopii monenlaiseen tilaan.

 119. No nyt tarvitaan arpaonnea sillä matolle tosiaan olis tarvetta. Valinnan vaikeus Rockin ja Panaman välillä. Ehkä Rock!

 120. Kaikki matot miellyttivät, mutta jos yhden saisi, se olisi Tähkä 🙂

 121. Ehdottomasti tähkä, villi kuvio säväyttää rauhallisessa sisustustyylissä. Tuo särmää

 122. Tähkä tai Askel, on vaikea päättää. Ehkä se on Tähkä. Vähän voimakkaampi ja graafisempi. Kauniita ne on kaikki.

 123. Paljon ihania vaihtoehtoja, mutta kyllä mä valitsisin tuon Askel-maton. Jotenkin niin tyylikäs, ajaton yksilö. 🙂

 124. kyllä näistä suosikki on joko Askel tai Tähkä. Kuurakin VM-sivuilla todella kaunis!

 125. Matilda tai tähkä. Entten tentten en osaa äkkiseltään tehdä päätöstä näiden kahden kesken

 126. Panama sopii teille sekä eteinen että olohuone ja itsekin pidän. Askel harmaana on kuitenkin oma toiveeni, matto ollut hakusessa jo piiiiitkään…
  -Riia-

 127. Tähkä on ihan ylivoimainen ykkönen! Tosi kaunis ja menee kyllä omaan harkintaan, jos ei arpaonni suosi 😀

 128. Askel on mielestäni paras. Tosin kaikki olivat hyviä, onpa mukavaa että VmCarpet uudistuu näin hyvään suuntaan!

 129. Kauniita mattoja kaikki, mutta Tähkä olisi meille täydellinen! Mukana arvonnassa!

 130. Marja Helena Reply

  Kyllä tuo Matilda vie voiton, varsinkin valkoisena, harmaakin on ihana 🙂

 131. Tähkä matto on tosi kiva. Nyt on raita matto, joten tämä olisi aivan erilainen.

 132. Tähkä, Askel ja Panama. Maton koon vuoksi valitsen Askel -maton ja toivon että arpaonni suosisi minua!

 133. Ihania mattoja kaikki, mutta ehkä eniten miellyttää Askel ja Rytmi. Villan ja paperinarun liitto kiehtoo.

 134. Kaikki ovat niin kauniita! Ehkä Matilda vie lopulta voiton suosikkina.

 135. Tähkä on suosikkini. Olohuoneessamme on nyt valkoinen matto ja tällainen kuviointi olisi just hyvä uudistus.

 136. Arvoin aikani Rockin ja Askelen välillä, mutta askel tuntuu ajattomammalta.

 137. Tyylikkäitä kaikki, mutta askel tuntui omimmalta vaihtoehdolta. 🙂

 138. Rock on minun suosikkini. Ja sopii täydellisesti teidän olohuoneeseenne!

 139. Taitaisin päätyä kestävään ja ryhdikkääseen Sisaliin mustana.

 140. Panama ehdottomasti! Sopisi hyvin meidän Kotiin. Ajaton matto muutenkin. Matolle olisi käyttöä uudessa kodissa.

 141. Uuden maton tarpeessa tässä ollaankin! Ja kokokin juuri oikea 🙂 Matilda on minun suosikki 🙂

 142. Ihana Tähkä lämmittäisi yläkerran telkkaritilaa suloisesti 🙂

 143. Kiva juttu matoista! Rock-matto on suosikkini. Toisena tulee Tähkä.

 144. Oma lempparini ja parhaiten sisustukseen sopiva on ajaton Askel 🙂 kaikki ovat kyllä kivoja!

 145. Voi apua! Askel tai tähkä! Molemmat sopisi meille! Ehkä kuitenkin askel! Matot menee kesällä vaihtoon! Näillä oli varteenotettavia vaihtoehtoja!

 146. Voi kuinka monta ihanaa mattoa löytyi VM-carpetin omilta sivuilta.
  Mutta jos ajattelee tämän hetken mattotarvetta,
  kesäterassille ottaisin ehdottomasti Pisaran.
  Suvin valitsemista matoista ottaisin Matildan tai Panaman.
  Ja tietenkin mukana arvonnassa. 😉

 147. Kumpi vai kampi? Tähkä vai Matilda? Molemmat miellyttävät suuresti! Sanon kuitenkin Matilda. I love it!

 148. Minna-Maria Reply

  VM-Carpet on oikeinkin tuttu yritys, sillä sen mattoja löytyy kodistamme jo nelin kappalein! Myyjä ylisti ostotilanteessa mattoja meille, eikä ole liki kymmenessä vuodessa tarvinnut pettyä!
  Lisäksi yritys sijaitsee aivan hetken matkan päässä, joten sitä on ilo kannattaa! 🙂

  Olit säästänyt parhaan ja kauneimman maton postauksen loppuun, eli ehdoton suosikkini on Matilda. Se ei olisi ollenkaan huono lisä VM-carpet ”kokoelmaani” 😀

 149. Ihania mattoja! Matilda valoisena näytti upealta puulattialla. Laituri viehätti myös. Mukana arvonnassa!

 150. Rock meille ja Tähkä teille! Kiva postaus. Olisi ollut mukava nähdä teillä vielä Tähkän värikkäämpikin versio. Mielestäni muutama väripiste vaan elävöittää ja piristää teidän tyylikkään harmoonista sisustusta – rock!

 151. ihana arvonta! VM Carpetin Esmeralda löytyy meiltä jo olohuoneesta ja tuota Panama mattoa olen ihaillut jo pitkään eli se olisi valintani!

 152. Tuo Askel on aivan ihana, rakkautta ensi silmäyksellä <3

  Kotonamme on ennestään Tessa -mattoja, joista olen tykännyt tosi paljon. Nyt taisi kyllä löytää Tessa voittajansa…

 153. Voi mitä mattoja!!! Hankalan valinnan jälkeen Matilda on lemppari 🙂

 154. Kaikki kyllä kelpaisi, mutta Matilda sopisi meille parhaiten sisustukseen 🙂

 155. Matilda on ehdoton suosikkini! Ihana kuviointia ja raikas neutraali väri! Tämä näyttäisi niin hyvälle meidän olohuoneessa!

 156. Näin Rock-maton ensimmäistä kertaa, ja se kolahti heti. Ihana harmonia. Koiratalouteen sopinee kuitenkin paremmin Panama.

 157. Askel-matto on aikas nätti. Uusi matto olisi hakusessa olkkariin. Tällä hetkellä voimakkaan värinen mustavalkoinen matto alkaa olla tiensä päässä.

 158. Maarit Koskinen Reply

  Tähkä. Hillityt värit modernilla kuviolla. Todella kaunis!

 159. Juuri ihailin VM-Carpetin tuotteita, tämä arvonta tuli loistavaan aikaan! 🙂 Mukana siis ehdottomasti ja Tähkä toisi meille sitä sopivaa uutta tuulahdusta, jota olohuone kaipaa. 😉

 160. Kauniita mattoja! Ja vaikea valinta, päädyn Askel-mattoon. Olen mukana arvonnassa.

 161. kolmen äiti Reply

  Matilda matto on kivasti klassinen ja kuitenkin erilainen kuin valtavirta matot! Siinä minun suosikkini itselle ja sinunkin olkkarissa! Olisipa kiva päästä kuvailemaan omaa olkkaria tämän hienouden kanssa 😉 VM <3 Matilda

 162. Voi kuinka vaikeaa, mutta kyllä se on Askel vaikka panamakin on ihana. Kaikki matot ovat ihania!

 163. Kyllä tuo Tähkä vaan on niin ihana! Mustavalkoisena tietenkin 🙂

 164. Ehdottomasti tähkä!! Meidän olohuone kaipaiskin mattoa, nimittäin sellaista meillä ei ole.

 165. Upeita mattoja kaikki! Askel sopisi kuitenkin täydellisesti olohuoneeseemme 🙂

 166. Valkoinen tähdikki Reply

  Mukana arvonnassa! Nuo kaikki matot ovat upeita. Vaikka yleensä valitsen varsin simppeleitä juttuja, niin tällä hetkellä tuo Rock-matto miellyttää mua huiman paljon. Toisaalta myös Askel houkutti. Jos arpaonni minua suosii, niin olen pulassa…

 167. Tähkä on mun lemppari ! Ja tulisi nyt todella kovaan tarpeeseen. Nykyiset pölynkerääjämatot saivat väistyä, ja nyt onkin tyhjä lattia olohuoneessa.

 168. Hammersmith jonkun värisenä olis meille paras! Tosin tuo pupunjälkimattokin on ihana…

 169. Kaikki todella ihania mattoja ja upeita kuvia. Valitsisin kuitenkin askeleen.

 170. Tuhannet kiitokset loistopostauksesta! Olen itse kuukausitolkulla pohtinut sopivaa mattoa uuteen olohuoneeseemme, oli kiva nähdä erilaisia mattoja livenä! Harmaa Tähkä on ehdoton suosikkini ja näyttäisi hyvältä meidän olohuoneessa 🙂

 171. Niin monta ihanaa mattoa – ja ihan mahdoton valita Rock ja Askel maton väliltä! Todella ihana nähdä, miten sama tila muuttui mattoa vaihtamalla!

 172. Ihania kaikki, mutta Askel sopisi täydellisesti meidän uudistuvaan olohuoneeseen.

 173. Niin monta hyvää vaihtoehtoa, todella vaikea oli valita! Kaksi kertaa pyörsin jo päätökseni ja lopulta päädyin Matildaan 🙂