Kaupallinen yhteistyö: Kannustalo

 

Selailin hiljattain viime kesän pihakuvia ja ihastelin valloittavaa kesätunnelmaa. Kesäkuvat näyttivät niin lämpimiltä ja verheiltä! Pitkän ja kylmän talven jälkeen minulla on hirmuinen ikävä kesää ja innolla seuraan kevään etenemistä päivä päivältä. Nyt on hyvä aika aloittaa pihan suunnittelu ja miettiä onko omalla pihalla vielä jotain toiminnallisia tarpeita, joilla sitä voisi täydentää. Tai olisiko mukava rakentaa vaikka uusi oleskelupaikka? Miten rakentaa kodikas pihapiiri?

Kuva: Kannustalo
Kuva: Kannustalo

Kannustalon filosofiassa pidän erityisesti siitä, että suunnittelussa on huomioitu niin pienimmät yksityiskohdat kuin suuremmat kokonaisuudetkin. Talon ympärille voi rakentaa kotoisan pihapiirin, joka yhdistyy tyyliltään saumattomasti talon arkkitehtuuriin. Mallistosta löytyy monen kokoisia piharakennuksia ja saunatupia, mutta pienempiä pihatuotteitakaan ei ole unohdettu: valikoima sisältää leikkimökkejä, pergoloita, aitaelementtejä, vajoja ja portteja. Ne löytyvät Kannustalon verkkosivuilta omasta Pihapuodista.

Me huomasimme pienempien, arkea helpottavien pihatuotteiden tarpeen sen jälkeen, kun olimme asuneet tässä kodissa muutaman vuoden. Piha alkoi muotoutua ja arki rullata uudessa kodissa – samalla havahduin myös käytännön puutteisiin. Sopivan kätevää säilytysratkaisua polkupyörille, roskikselle, ruohonleikkurille ja muille pihatavaroille ei tuntunut löytyvän mistään, joten päätin suunnitella ne itse! Näin syntyi oma pieni mallistoni Piha by Valkoinen Harmaja Kannustalon Pihapuotiin. Tämä projekti oli todellakin unelmieni täyttymys! Piha by Valkoinen Harmaja sisältää pihakaapin sekä yhdistetyn roskis- ja pyöräkatoksen. Omat pihatuotteeni ovat olleet meillä ahkerassa käytössä pian kolme vuotta ja ovat osoittaneet käytännöllisyytensä meidän arjessa.

Talon kanssa yhteensopivilla pihatuotteilla pihapiiristä rakentuu eheä ja yhtenäinen kokonaisuus. Kannustalon rautaiset ammattilaiset ovat suunnitelleet leikkimökit, pergolat, aitaukset ja muut pihatuotteet niin, että mittasuhteet säilyvät sopusuhtaisina. Kun suunnittelin omia pihatuotteitani sain apua Kannustalon ammattilaisilta 3D-mallintamisessa ja mittasuhteiden hahmottamisessa. Jos olisimme itse nikkaroineet pihatuotteet minun piirustusteni mukaan, niin lopputulos ei varmasti olisi onnistunut. Siksi suosittelen hankkimaan pienemmätkin pihatuotteet valmiina – toki se säästää myös omaa aikaa.

Seitsemän vuoden Harmajassa asumisen jälkeen pihapiirimme alkaa olla melko valmis. Pihapiiristä löytyy saunatuvan, pihakaapin ja roskis-pyöräkatoksen lisäksi Kirsi Valantin suunnittelema leikkimökki. Vielä haaveilen pienestä pergolasta, jonne voisi laittaa vaikka pihakeinun. Toki edessä on myös mökkipihan rakentaminen viihtyisäksi pihapiiriksi.

Huhtikuun ajan -10% alennus koodilla kannustalo40

Kannustalo täyttää syksyllä 40 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi luvassa on erilaisia tarjouksia. Nyt huhtikuussa käynnissä on pihatuotteiden kampanja: saat koodilla KANNUSTALO40 -10% alennuksen kaikista Pihapuodin tuotteista jos teet tilauksen 30.4.2018 mennessä. Pihapuodista löytyy niin modernit kuin perinteisemmän tyyliset versiot Kannustalon pihatuotteista. Mikä sopisi teidän pihapiiriin?

Kaupallinen yhteistyö:

Lue myös: Piha by Valkoinen Harmaja -postaukseni vuodelta 2015

Author

2 Comments

  1. Minäkin haaveilen pergolasta. Istuttaisin sen viereen villiviiniä, joka kasvaisi kehystämään oleskelutilaa. <3

    • Suvi M Reply

      Pergola olisi niin ihana! <3 Luulen, että me laitamme pergolan sitten joskus mökkitontille. Olen tosin haaveillut pergola-käytävää kodin ja saunatuvan väliinkin, mutta en tiedä tulisiko siitä liian tukkoinen...

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.