Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Joulun aika on erittäin inspiroivaa tällaiselle tunnelmoijalle kuten minä. Minulle perinteet ovat tärkeitä, sillä ne ovat osa tunnelmaa. Olen kuitenkin poiminut perinteistä vain ne meidän perheelle sopivat jutut, eikä mitään tarvitse toteuttaa vain siksi ”että pitäisi”. Jouluperinteisiin kuuluvat meidän kodissa tietyt sisustukseen liittyvät jutut: joulutyylin kulmakivet.

Beata-verhot & Pembroke-laskosverho

Tekstiileillä saa vaihtelua aikaan helpoimmin

Kuten yleisestikin sisustamisessa, tuon kotiin vaihtelua pääasiassa tekstiileitä ja sisustusasetelmia muuntelemalla. Tekstiilit ovat suuressa roolissa kaikissa kodin tiloissa ja niillä saa vaihtelua aikaan kaikista helpoimmin. Esimerkiksi joulukattauksessa käytän aina pöytäliinaa (jota muuten meillä käytetään todella harvoin) sekä kangasservettejä. Suosittelen satsaamaan kangasservetteihin, sillä niistä on iloa monessa yhteydessä vuodesta toiseen. Materiaaleista luonnonmateriaali pellava on ehdoton suosikkini: se näyttää kauniilta ja sopivan rennolta, rypyt eivät haittaa.

Pembroke-pellavalautasliinat & Pembroke-pellavapöytäliina

Jouluverhoja meillä ei ole, mutta jos ruokailutila olisi erillinen huone suurine ikkunoineen, voisin kuvitella, että sisustaisin sitä jouluna myös verhoin. Tällä hetkellä meillä on esillä pehmoiset samettiverhot; siirsin olohuoneesta toisen samettiverhon makuuhuoneeseen, joten nyt makuuhuoneessa on ylellinen tunnelma muhkeine verhoineen (näette myöhemmin tarkemmin). Olohuoneessa vaihdan joulun alla koristetyynyjä: meillähän on jo vuosia kulkenut mukana ns. joulutyynyt.

Pembroke-pellavaverhot & Celina-samettityynynpäällinen

Valaistus on tietysti myös tärkeä osa joulun tunnelmaa. Joulun alla laitan esille kyntteliköt, valoköynnökset ja paperitähdet. Sähkökyntteliköitä on meildän kodissa kaksin kappalein: toinen olohuoneen sivuhyllyllä ja toinen ikkunalla. Olohuoneen ikkunassa loistaa paperitähti ja toinen samanmoinen sulostuttaa makuuhuoneessa. Paperitähdet ja joulukyntteliköt ovat jouluperinteitä, joista pidän mieluusti kiinni.

Ellos-valotähti & Måseskär-kynttelikkö

Kynttelikkö koristaa joulupöydän kattausta

Kynttilöitä polttelen ahkerimmin juuri joulun aikaan. Kynttelikkö koristaa joulupöydän kattausta ja myös sohvapöydän sisustusasetelmaa. Perinteiden mukaisesti sytytytämme kyntteliköstä yhden kynttilän jokaisena adventtina.

Estelle-kynttilänjalka

ALE-KOODI ELLOKSELLE

Tähän postaukseen poimin omia esimerkkejäni joulusisustuksen luomiseen Elloksen valikoimasta. Jos sinulla on tarve täydentää esimerkiksi kotisi tekstiileitä tai jouluvalaistusta, voit hyödyntää seuraavaa alekoodia Ellokselle.

Koodilla 403462 saat nyt -30% alennuksen kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta Elloksella, mukaanlukien merkkibrändit ja huonekalut. Koodi on voimassa 31.12.2019 saakka. Klikkaa tästä Elloksen verkkokauppaan.

Author

2 Comments

  1. Moikka,

    onkohan ensi vuodelle tulossa sitä ihanaa tulostettavaa kalenteria? 🙂

    -Anette

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.