Valkoisen Harmajan vuosittainen perinne, tulostettava kalenteri, on taas ladattavissa! On tosi mukava kuulla, että kalenteri on teille mieluinen ja jaksatte toivoa sitä joka vuosi uudestaan. Vuoden 2020 kalenteri on nyt ladattavissa ja printattavissa tämän postauksen linkeistä.

Tänäkin vuonna kalenterista on kaksi versiota: tavallinen ja sellainen, jossa on viikkonumerot. Kalenterit voi siis ladata ilmaiseksi alla olevista linkeistä ja sitten printata itselleen käyttöön. Suosittelen printtaamaan kalenterin normaalia paksummalle paperille ja varmistamaan, että tulostusasetukset ovat sellaiset, että kuva sovitetaan arkille.

Lataa tästä tulostettava kalenteri 2020 (ilman viikkonumeroita)

Lataa tästä tulostettava kalenteri 2020 (viikkonumerot)

Meillä on tämä kalenteri käytössä myös joka vuosi. Tavallisimmin se löytyy joko jääkaapin ovesta tai kiinnitettynä muistilehtiöpohjalle. Printtaan kalenterin myös töissä ilmoitustaululle ja merkkaan siihen tärkeitä etappeja.

Joskus kalenterikirja on kätevämpi kuin perinteinen muistivihko

Käytän ahkerasti puhelimen kalenteria, mutta sen lisäksi tarvitse perinteistä seinäkalenteria, joka on koko ajan näkyvillä. Siihen on myös muiden perheenjäsenten helppo merkitä omia menojaan. Välillä kaipaan myös ihan perinteistä kalenterikirjaa, sillä kirjottelen ahkerasti ideoita ylös. Olen huomannut, että jossain tapauksissa kalenteri on kätevämpi kuin perinteinen muistivihko. Olinkin iloinen kun sain Cozy Publishingilta ihanan lähetyksen, jossa oli mm. tämä kuvissa näkyvä kauniin selkeä ja tyylikäs Cozy Diary 2020 -kalenterikirja*. Tämä tulee varmasti käyttöön blogitöiden ja -ideoiden kirjaamiseen.

Toivottavasti tulostettavasta kalenterista on teille iloa arkeen tänäkin vuonna! Tämä on jo seitsemäs vuosi, kun julkaisen ladattavan ja printattavan kalenterin.

*kalenterikirja saatu blogin kautta

Author

22 Comments

 1. Kiitos kalenterista, tämä on tosi kiva! Mukavaa joulunalusaikaa 🙂

  • Suvi M Reply

   Kiva kuulla, kiitos. Mukavaa joulunalusaikaa sinnekin! 🙂

 2. Kiitos kalenterista! ❤Tämä on siis jo seitsemäs kerta kun printtaan meidän keittiöön tämän kalenterin????

 3. Kiitos, kiitos, kiitos! Tämä on varmaan nyt neljäs vuosi tämän kanssa, täydellinen!

  • Suvi M Reply

   Kiitos kivasta kommentista! 🙂 Ihanaa jos tästä on apua arkeen.

 4. Ihanaa, kiitos kalenterista! Minulla on ollut tämä työkalenterina jo monta vuotta. Tarvitsen seinälleni viikkonumerollisen kalenterin, ihan vain viikkojen laskemista varten kokousten välillä ja tämä on täydellinen siihen. Herättänyt ihastusta työkavereissakin jo monta vuotta.

  • Suvi M Reply

   Onpa ihana kuulla! 🙂 Minullakin on tämä kalenteri töissä siksi, että voi kiinnittää monta kuukautta vierekkäin näkyviin. Perinteisissä seinäkalentereissa kuukaudet ovat päällekäin, eikä näe niin helposti eteenpäin.

 5. Kiitos! ???? Neljättä vuotta tulee tämä perheemme arjen helpottajaksi ????

 6. Kiitos! Tämä on todellakin käytössä ja ties kuin monetta vuotta ????

 7. Hyvää uutta vuotta ja kiitos jälleen kerran ihanasta ja ennen kaikkea toimivasta kalenterista! Omat ja poikaystävän menot saa sovitettua hyvin yhteen tämän yhteisen seinäkalenterin avulla 🙂

 8. Moi! Milloin tulee 2021 kalenteri? ???????? Löysin tänä vuonna kalenterisi ensimmäisen kerran ja ihastuin! Sopii niin hyvin meidän keittiöön ja ollut tänä vuonna ahkerassa käytössä. Nyt tekisi jo mieli rustata suunnitelmia tammikuulle ????

  • Suvi M Reply

   Kunhan vain ehdin sen väkertää, niin heti sitten julkaisen… ehkä joulukuun alussa joskus… 🙂 Ihana kuulla, että sitä odotetaan joka vuosi.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.