Mitenkäs se meidän makuuhuoneen uusi väritys? Keväällä olin innoissani sinisestä ja makuuhuoneen maalauspuuhiin olisi ryhdytty varmasti heti jos aikaa vain olisi ollut (tarkemmin postauksessa ”Makuuhuoneen seinien uusi sävy”). Nyt olen tyytyväinen etten hätäillyt. Sininen viehättää toki edelleen, mutta olikohan kyseessä kuitenkin hetken huumaa? Tuntuisiko tumma makuuhuone tunkkaiselta kesällä? Jätän väri-ideat vielä hautumaan, mutta hyvin todennäköistä on, että kun päätös huoneen maalauksesta tehdään, tulee värikin valittua melko inpulsiivisesti itseni tuntien.

by_lassen_stropp_dress3

by_lassen_stropp_dress2

by_lassen_stropp4

by_lassen_stropp_dress

by_lassen_stropp_3

by_lassen_stropp_mag3

by_lassen_stropp_mag

by_lassen_stropp_2

by_lassen_stropp_mag2

Sitäpaitsi, saahan sitä muutosta aikaiseksi pienemmilläkin jutuilla kuin seinien maalauksella. Sain blogin kautta By Lassenin uusia ”Stropp” ripustimia* ja tiesin heti, että haluaisin kiinnittää ne makuuhuoneen seinään. Tuo kohta on meillä sellainen mihin usein kasaantuu vaatekasoja, joten nyt siihen voi ripustaa vaatteet siistimmin henkareihin. Mutta tuskinpa ripustimet kuitenkaan hillitsevät vaatekasojen kasautumista tarpeeksi tehokkaasti. Mutta kauniit ne ovat.

Stropp-lenkkeihin voi pujottaa myös vaikkapa sisustuslehtiä tai muuta kaunista. Ja kyllä tuo Kalklitirin ”Palladio” seinäsävykin on edelleen niin mieleeni. Ehkä maalaammekin sillä makkarin loputkin seinät ja muutos ei ole sen kummempi…

 

* ripustuskoukut saatu By Lassenilta blogin kautta / hooks sponsored by By Lassen

Translation: I got new ”Stropp” hooks* from By Lassen (thank you so much!). I had planned to paint our bedroom in a dark colour, but now that the summer has arrived I have kind of changed my mind. You can make changes with little things – like these hooks. And they are very practical also. Maybe I will change my mind about the painting, but for now I love our bedroom as it is.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.