Ja nyt on vuorossa se kolmas joulusisustus, jonka nimesin “modernin skandinaaviseksi”. Tämä versio on eniten meidän tyylinen ja onkin näistä kolmesta suosikkiversioni.

moderni_joulusisustus

pikkukuusi

jul_kynttilat

joulukattaus_moderni

moderni_joulukattaus

moderni_joulurt

piparit_kubus

modernimpi_joulusisustus

moderni_jouluinen

Tässä “modernin skandinaavisessa” versiossa jouluista ilmettä tulee havuista ja vihreistä tekstiileistä, piparit tarjoillaan modernista Kubus-kulhosta ja kynttelikkökin on samaa sarjaa. Pöytäliinana on Artekin H55-kangas, joka sopii moneen juhlaan. Keittiön tason päällä oleva JUL-kynttelikkö koostuu erillisistä metallikirjaimista. Pikkukuusessa roikkuu eleettömät valkoiset paperitähdet.

Luulenpa, että meidän kodin joulusisustus tulee tänä vuonna olemaan hyvin lähelle tämän kaltainen. Joulukukkia on vain runsaammin esillä. Veikkaanpa, että tämä joulusisustus oli näistä kolmesta eniten myös teidän mieleen?


Translation: This is the third post of the series in which I style our home with different Christmas looks. The plan is to style your home differently using your own textiles and decor accessories. This modern skandinavian look is my favourite of the three and it also reflects our style the most. But it was nice to try out different styles.

 

Author

18 Comments

  • Tämä tuntuu eniten omalta ja oli helpoin siksi toteuttaa. 🙂 Mutta on ihan kiva kokeilla erilaisia tyylejä…

 1. Hmm. Itseasiassa aika vaikea valita suosikkiani, koska makuni on oikeastaan yhdistelmä kaikkia noita! Tykkään siis jokaisesta, vaikka oma joulutyylini on hieman runsaampi. Mutta sehän tässä kivaa onkin, että kaikilla on vähän oma tyylinsä ja voi poimia itseään miellyttäviä juttuja vähän sieltä täältä 🙂

  • Näin juuri. Sopivasti kun sekoittelee erilaisia ideoita ja tyylejä, niin saa persoonallisen lopputuloksen. 🙂

 2. Tykkään tästä kyllä eniten. Mutta voihan näitä tyylejä tietysti yhdistääkin, esimerkiksi taljat sopisivat mielestäni myös tähän tyyliin lämmikkeeksi.

  • Kyllä vain, tajat sopivat hyvin tähänkin tyyliin ja ne ovatkin meillä esillä. 🙂

 3. Tuo JUL-kynttelikkö on aivan ihana. Mistä olet sen ostanut ja milloin – mahtaisiko niitä saada jostain yhä?

  Mukavaa joulua!

  • Olen ostanut nuo JUL-kirjaimet pari-kolme vuotta sitten Blossom-nimisestä liikkeestä Kokkolasta. En valitettavasti tiedä saako niitä enää…

   Mukavaa joulua sinnekin! 🙂

 4. Tämä tyyli on siitä hyvä ettei siihen kyllästy ihanan rento ja moderni!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.