Monelle taitaa throwbackthursday olla tuttu hashtag ja teema Instagramista. Eilen Pihkalan Maija muisteli tuon teeman hengessä vuoden takaisia tunnelmia ja siitä sain minäkin idean kaivella blogiarkistoja. Mitä meidän kotiin kuuluikaan vuosi sitten marraskuussa?

masters_rt

Ainakin tuoliruletti oli alkanut, sillä olin siirtänyt Masters-tuolit terassilta sisälle. Taljan kanssa tuo tuoli näyttää minusta erityisen ihanalta ja sopii nätisti sisällekin. Mutta nyt tänä vuonna Masters-tuolit nököttävät edelleen ulkona, enkä ole varma haluanko niitä edes ottaa osaksi meidän sisustusta. Ehkä niille löytyy talveksi tilaa varastosta.

bertoia_wirechair

Tuoleista puheenollen, olimme vuosi sitten saaneet juuri vanhat Bertoia-tuolimme maalaamosta ja nautin niiden valkoisesta ilmeestä. Monta kuukautta ehtikin vierähtää ennen kuin saimme kirkkaanpunaiset tuolit vietyä kunnostettaviksi. Nämä tuolit ovat kyllä olleet yksi parhaimmista kirppishankinnoistani!

nakyma_makkariin

Olohuoneessa oli vuosi sitten sopivan syksyinen tunnelma. Meillä ei ollut vielä takkaa ja kokeilin sijoittaa sohvat toisiaan vastakkain. Tasoille rakentui pihkan sävyisiä asetelmia.

raffikulho_sivu

Olin silloinkin ihastunut raffiin keramiikkaan ja tämän House Doctorin kulhon toin Helsingin tuliaisina Perobasta. Tämän vuoden syksyllähän rouhea keramiikkakokoelmani täydentyi Raaka – Rå -kaffikupeilla ja lautasella.

kynttilat

Vähitellen kotiin alkoi ilmestyä jouluisempia juttuja kuten tämä ihana leikko-amaryllis. Tuollainen pitää kyllä hankkia tänä vuonnakin.

kodin1_etuovi

Ensilumi satoi meille viime vuonna marraskuussa. Nyt sitä vielä odotellaan. Olen ihan kateellisena katsellut kuvia pääkaupunkiseudulta, mihin on nyt satanut tosi paljon lunta. Lumi toisi kaunista tunnelmaa ja valoa tähän vuoden pimeimpään aikaan.

Vuosi sitten oli blogini kannalta jännä aika, sillä olin tehnyt päätöksen blogimuutosta tänne meillakotona.fi -saitille, mutta en voinut siitä teille vielä kertoa. Kohta tämä on ollut blogikotini vuoden ajan ja oikein hyvin olen viihtynyt.


Translation: Throwback Thursday theme. A look back to November 2015.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.