tyohuone-5646

Aika usein huomaan, että monet ajattelevat meillä olevan aina tosi siistiä ja kaunista. Totuushan jotain aivan muuta, kuten snäppiseuraajani taitavat tietää. Onhan se ymmärrettävää, että blogin kautta saa helposti toisenlaisen kuvan. Arkisin ei vain jaksa aina särmätä kotia sellaiseksi kuin kuvissa. Olen myös sitä mieltä, että kotona pitää pystyä oleskelemaan rennosti eikä koko ajan miettiä sitä, että kaikki olisi tiptop. Toisaalta taas sotku ahdistaa, eikä luo rentouttavaa oloa.

Olen aiemminkin kertonut, että meidän työhuone on sellainen paikka, johon kertyy aina ylimääräistä roinaa. Sinne on niin helppo sujauttaa esim. tyhjät pahvipakkaukset tai ylimääräiset koristetyynyt pois näkyvistä ja ovi kiinni. Huone oli taas päässyt siihen pisteeseen, että meillä tällä viikolla aloittava siivooja ei olisi päässyt sinne imurin kanssa. Se oli viimeinen kimmoke sille, että viikonloppuna tempaisimme ja siivosimme työhuoneen.

Asensimme seinälle lisää hyllykköä, jotta saimme lisää säilytystilaa. Koska sisustusbloggaaminen on toinen työni ja tarvitsen ehkä normaalia enemmän sisustusrekvisiittaa kuviini (koristetyynyjä ja sisustusesineitä), tarvitsen niille myös säilytystilaa silloin, kun kyseiset tuotteet eivät ole käytössä. Nyt on koristetyynyille hyllytilaa ja saimme myös isännän vanhat hifi-laitteetkin kivasti järjestykseen. Täytyykin kuvata työhuone pian uudestaan, siistimmässä ilmeessä. Mitään kovin kaunista lopputulosta ei lisähyllyjen asentamista seurannut ja olenkin nyt miettinyt pitääkö meidän hankkia hyllykön peitoksi kauniit liukuovet…

P.S. Moni on jo kysellyt teenkö vielä kalenterin ensi vuotta varten. Kyllä, se on tulossa. Nyt se on helppo tehdä, kun työhuone on siistitty.


Translation: People often assume that our home is always clean and beautiful. But that is definitely not the case. Our study seems to be the space where things pile up until the whole room is a mess. This weekend we finally cleaned the room. I’ll post nicer pics later…

Author

2 Comments

  1. Teillä on jännästi Lokki-valaisin korkealla – olen aina mieltynyt sen pöydän päälle tulevaksi valaisimeksi, mutta ihan kiva noinkin.

    • suvi m Reply

      Juu, se löysi paikkansa työhuoneesta. Tuo on siis vanha Lokki, joka pelastettiin eräästä varastosta. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.