Syksyn saapuminen näkyy myös meidän olohuoneen sisustuksessa: sisustuslehtikasat kasvattavat korkeuttaan, lampaantaljat ilmestyvät tekstiilien joukkoon ja kynttilät ja tuikkukupit hallitsevat sisustusasetelmia. Vielä en ole hakenut somisteeksi havunoksia – ne saavat odottaa pikkujouluaikaan. Maljakoihin olen sirotellut Halloween-kimpustani jääneitä oksia.

nakyma_makkariin

sohvannurkka

lehtikasat

livingroom_bookshelf

iittala_kaasa

bedroom_view

kukkanen

kirjahylly

 

livingroom

ruokapoydan_asetelma

oksat

iittala_leimu

Siirsin Iittalan Leimu* valaisimen keittiön seinäkaapin päältä tarjoiluvaunuun, sillä tuo nurkkaus tuntui kaipaavan valaistusta. Olen yrittänyt sijoittaa lasikupuisen valaisimen mahdollisimman turvalliseen paikkaan, sillä Milk-valaisimen lasikuvun rikkoutuminen peräti kahteen kertaan on saanut minut varovaiseksi. Milk-valaisin on pysynyt hyvin turvassa kirjahyllyssä ja toivon, että Leimukin pysyy ehjänä tässä tarjoiluvaunussa.

Sisustuslehtiä olen ahminut oikein kunnolla. Tuntuu, että nyt syksyllä on ilmestynyt erityisen inspiroivia numeroita. En uskalla edes laskea kuinka monta lehteä olen ostanut jo tilaamieni lehtien lisäksi. Minusta on vain edelleen niin mukava käpertyä sohvannurkkaan oikean lehden kanssa, vaikka digimaailmastakin löytyy paljon inspiraatiota.

 

*Iittalan Leimu-valaisin saatu aikoinaan blogiyhteistyön myötä

Translation: The November look in our living room: warm textiles (including sheep skins), different types of candle holders and piles of interior magazines. I broke my Halloween bouquet and spread the brances into different small vases around the home. The Christmast look can still wait…

Author

18 Comments

 1. Leimu on kyllä aivan täydellinen tuossa ”alkuperäisessä” värissään. Jotenkin muoto vain tulee paljon paremmin esille kuin harmaassa.

  Sama juttu muuten sisustuslehtien suhteen. Tänä syksynä on tullut luettua enemmän kuin pitkään aikoihin. Välillä jo itkin lehtihyllyllä, kun ei ollut mitään uutta luettavaa, mutta viime viikolla tuli senkin edestä. Miksi ihmeessä niin monet lehdet ilmestyvät aina samalla viikolla?

  • Sanos muuta, tosi moni suomalainen lehti ilmestyy juuri samaan aikaan! Olisi tietysti kiva jos ne olisi vähän porrastettu, niin aina olisi uutta lukemista… 😉

   Leimu on niin ihana! Haaveilen kyllä myös siitä harmaasta, mutta enpä tiedä olisiko järkeä hankkia kahta samanlaista valaisinta, mutta vain eri väreissä… 🙂

  • Hei, minkä kokoinen kuvassa näkyvä leimuvalaisin on? Pienempi vai suurempi?

  • Voi kiitos! Testailin toista objektiivia, joten tuli vähän erilaisia kuvia. Pitäisi useammin vaihtaa objektiiveja, eikä aina käyttää sitä samaa 50 mm:stä…

   Kaunista marraskuuta sinnekin! 🙂

 2. Upeita kuvia ja niin tunnelmallista! Mikä on tuo teidän hyllykkö?

  • Kiitos, mukava kuulla! 🙂 Hyllykkö on itse rakennettu seinään talon rakennusvaiheessa. 🙂

 3. Tuo Leimu on vaan aina yhtä kaunis!

  Haluaisin esittää postaustoiveen: nyt on ollut paljon kampanjoita suomalaisen työn ja suomessa valmistettujen tuotteiden puolesta. Olisi kiva tietää, kiinnitätkö esim. siustustavaraa ostaessasi huomiota tuotteen valmistusmaahan ja vaikuttaako se ostopäätökseesi. Esimerkiksi Iittalan tuotteitahan ei ilmeisesti enää valmisteta suomessa eikä myöskään kaikkia Artekin huonekaluja.

  • Kiitos postaustoiveesta! 🙂 Voisin oikeastaan vastata jo tähän, sillä en tiedä riittäisikö minulla juttua ihan postaukseen asti tuosta aiheesta. Nimittäin minulle olennaisinta on se, että tuotteen muotoilu ja käytännöllisyys miellyttävät minua. Toki kotimaisuus on plussaa, mutta en pelkästään sen takia osta tuotetta. Minusta olisi tosi surullista jos alkaisimme ”boikotoida” esim. Artekia siksi ettei tuotteita valmisteta Suomessa. Valitettavasti Suomen verotus on tehty sellaiseksi, että (suur)yritysten on pakko miettiä muita valmistusmaita olemassa olemisensa mahdollistamiseksi. Mielummin verotukselle pitäisi tehdä jotain kuin että alettaisiin karsastamaan kyseisiä yrityksiä. Kritisoidaan mielummin politiikkoja kuin alkuperältään suomalaisia yrityksiä.

 4. Hei, mistä olet hankkinut olohuoneen mustavakoisen maton/matot? Olen etsinyt ”ei liian hienoa” mutta ei liian räsymattomaistakaan olkkariimme. E halua mitään salmiakkikuvioisia mitä kaupat pullollaan…

  • Matto on Linie Designin ”Asko Mixed” ja olen sen aikoinaan ostanut Länna Möbler -nettikaupasta. Nykyään niitä tosin myydään monessa muussakin paikassa.

  • Kiitos ihana Päivi! 🙂 Täällä satoi tänään vähän lunta/räntää. Kyllä se joulu alkaa hiipiä jo meidänkin kotiin…

 5. Kaunista ja yhtäaikaa tyylikästä kuten aina 🙂 Mistä on tuo sohvalla oleva pitkulainen harmaa tyyny ostettu?

  • Voi kiitos! 🙂 Harmaa, pitkulainen tyyny on kotimaisen Muccoden. Olen aikoinaan saanut sen blogiyhteistyön myötä.

 6. Hei! Ihanan näköistä. Joissain kuvissa huomasin olohuoneen valkoiset rullaverhot, mistä ne on hankittu? 🙂 Mulla on ollut ongelmana löytää tarpeeksi pitkät rullaverhot korkeisiin ikkunoihin, onko nuo minkäpituiset, saako ne alas asti tarvittaessa? Kiitos jo etukäteen.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.