Viime viikonloppuna ostin pitkästä aikaa ”kukkasia”. Legeraan on tullut myyntiin kauniita kasveja, joten en voinut vastustaa ihanan punertavia eucalyptyksen oksia. Ostin myös perinteikkäämpiä vihreitä eucalyptyksia. Ehdin ehkä jo vähän kyllästyä risuihini, joten on kiva kun kotona on taas eläviä leikkokukkia.

eucalyptys-4760

eucalyptys-4730

eucalyptys-4675

eucalyptys-4791

untitled-4687

eucalyptys-4718

eucalyptys-4744

Mukaani tarttui myös uusi Skandinaviskin kynttilä ”Lempi”. Aivan ihana tuoksu tässä! Kuvissa näkyy myös taannoisen Helsingin reissun ostoksiani: kotimaiset Raaka – Rå lautanen ja kuppi. Näistä olin haaveillut jo pitkään. Hassua on se, että nyt kun minulla vihdoin on näitä rouhean kauniita astioita, olen säästellyt niiden käyttöä. Siinähän ei ole mitään järkeä: kauniista astioista pitää nauttia, turha niitä on kaapissa piilotella.

Tänään olin ahkera: kaivoin monen monta kukkasipulia maahan ja kitkin rikkaruohoja. Olin ajatellut myös siivoavani, mutta tulikin muita suunnitelmia. Nyt takassa leimuaa tuli ja jatkan seuraavaksi sen tuijottelua. Huomenna ehtii siivota…


Translation: Some new stuff: eucalyptys branches, a new scented candle and some ceramics from Finnish brand Raaka – Rå.

Author

9 Comments

  • suvi m Reply

   Kiitti Hanna! Mukava kuulla. 🙂 Tuo punertava eucalyptys sopii niin hyvin juuri syksykauteen.

 1. Tunnelmalliset upeat kuvat. <3

  Ihania punaisia eucalyptuksen oksia, löytyisköhän niitä täältä meidän kaupoista … huomenna kukkakauppakierros tiedossa, niin pitääkin kysyä niiden perään.

  Mulla on vielä tässä kotona laatikollinen noita Leenan Raaka Rå-astioita. Jotain niistä haluaisin jättää itselleni. Olivat minulla myynnissä siellä Pop upissa. =)

  Ihanaa loppulomaa & viikonloppua.

  • suvi m Reply

   Toivottavasti punertavia eucalyptyksiä löytyi sieltäkin! Ainakin tilaamalla saa. 🙂

   Nuo Raaka – Rå -astiat on niin ihania! Niistä saa kivasti vaihtelua perinteiseen kattaukseen. Kivaa sunnuntaita sinne!

 2. Ihan muuten vain tuli nyt tarve kiittää sinua laadukkaasta ja hienosta blogista. Olen seurannut sinua jo vuosia ja aion jatkaakin. Kaunista, idearikasta, elämänmakuista. Ihanaa viikonloppua!

  • suvi m Reply

   Voi että, kiitos tosi paljon Tipsu! <3 Kylläpä lämmittää mieltä näin mukava kommentti. Kiitos, että seuraat! <3

  • suvi m Reply

   Eucalyptykset ovat niin ihania! Nyt punertava sävy on hiukan lähtenyt pois, mutta oksat näyttävät vielä näin viikon jälkeenkin ihan kauniilta.

   Tsemppiä harvennuspuuhiin! Kivaa sunnuntaipäivää sinne! 🙂

 3. Pingback: #throwbackthursday - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.