Uusi vuosi on vielä alkutekijöissään, mutta mieluusti katsoisin vielä hiukan taaksepäin vuoteen 2011 – mutta vain yhden postauksen verran. Ajattelin nimittäin koota yhteen viime vuoden suosituimmat postaukset Valkoinen Harmaja -blogissa. Apuna käytän Google Analytics-tiliäni.

Postausten lajitteleminen ei ollutkaan niin yksinkertaista kuin kuvittelin, sillä viime vuoden suosituimpien postausten joukossa oli aika monta vuoden 2010 postausta. Monia oli esim. kiinnostanut pintamateriaalipohdintamme sekä talomme pohjaratkaisu. Jätin kuitenkin vuonna 2010 julkaistut postaukset pois tästä listauksesta ja keskityin vain vuoden 2011 postauksiin.

Vuoden 2011 TOP 10 suosituimmat postaukset, olkaa hyvä:

 

Ei liene yllättävää, että kun blogissani oli mahdollisuus voittaa LG:n 3D-televisio, keräsi kyseinen postaus paljon kävijöitä. Minusta on mukava järjestää arvontoja, sillä se on yksi tapa kiittää teitä lukijoita.

 

Toiseksi suosituin postaus oli, minusta ehkä hiukan yllättäen, vanhempien valmiin kylpyhuoneen esittely. Pyyhekoukkujen hankinta hiukan viivästytti kylppärin valmistumista, mutta vihdoin saimme mieleiset koukut ja kylppäri oli valmis.

 

Pintamateriaalivalinnat kiinnostavat paljon rakentajia ja remontoijia, joten ei liene yllätävää, että parketin valintaa käsittelevä postaus nousi kärkisijoille.

 

Innolla odotettu keittiömme saapui rakentamisen loppuvaiheessa, mutta kaikki ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. Onneksi saimme viat korjattua ja nyt olemme oikein tyytyväisiä keittiöömme.

 

Viitosena onkin valmiin keittiömme esittelypostaus. Keittiömme on hankittu Topi-keittiöltä ja se on mallia Kosketus. Samaa sarjaa on myös seinällä oleva kaappi, josta usein kysellään.

 

Eräänä kesäkuun sunnuntaina olimme todella tehokkaita ja saimme valmiiksi eteisen sekä monta pientä juttua ympäri kotia. Mankku nikkaroi eteisen vaatehuoneen liukuoven. Siitäkin olen saanut paljon kyselyitä, joten yritän tehdä liukuoven tekemisestä oman postauksen jossain vaiheessa.

 

Viime vuoden tammikuussa mietitytti tumman kylpyhuoneen kohtalo. Olimme päättäneet, että saunarakennuksen kylpyhuoneesta tulee tumma, kontrastina talon vaaleille kylpyhuoneille. Tässä vaiheessa otimme kuitenkin pienen mietintätauon materiaalivalintojen suhteen. Mutta kyllähän sitä lopulta sitten päädyttiin ihan tummaan kylpyhuoneeseen ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen ratkaisuun.

Talon sähkökalusteet ovat aihe, joka kiinnostaa varsinkin miehiä. Meillä oli mahdollisuus saada taloomme Schneider Electricin Exxact-sarjan pistorasiat ja valonkatkaisimet ja päädyimme Solid-malliin.

 

Tämän postauksen suosio yllätti minut. Viime vuoden toukokuussa kotonamme oli melko tyhjät seinät ja kuvassa näkyvät Therese Sennerholtin kortit olivat ensimmäiset uudet ”taidehankinnat” kotiimme. Toki isäni maalauksia meillä oli jo ennestään ja suunnitelin hankkivani myös uudempia isäni teoksia kotiimme.

 

Pian muuton jälkeen tein postauksen siinä vaiheessa huomaamistani talomme hyvistä ja huonoista puolista. Ajattelin, että juuri muuton jälkeen ne huomaisi selkämmin, sillä taloon ei ollut vielä ehtinyt tottua. Pitäisikin lukea tuo postaus ajatuksen kanssa läpi ja miettiä olisiko siihen vielä jotain lisättävää.

Siinäpä ne, vuoden 2011 suosituimmat postaukset sivunäyttöjen perusteella tarkasteltuna. Koko blogihistorian suosituin postaus on ”Kaunis ja käytännöllinen sängynpääty”. Saan vieläkin usein kyselyitä sängynpäädystämme, joten tuolta voi käydä katsomassa, kuinka se on toteutettu.

Jatketaan tästä sitten taas ihan uusilla aiheilla… Nyt lauantai-illan viettoon.

Mukavaa viikonloppua!

Translation: These were the most popular posts last year in Valkoinen Harmaja blog.

Author

3 Comments

 1. suvi m Reply

  Nyt on tämäkin postaus täällä Divaaniblogien puolella. Kopioin tähän Bloggerin puolella olleet kommentit:

  ”Anonyymi sanoi…

  Hei tuli nyt mieleeni, että miksi päätitte laittaa saarekkeen noin päin keittiöön?
  Ajattelin kun normaalistihan näkee saarekkeita niin, että ne ovat vaakatasossa saman suuntaisesti kuin esim. nuo kaapistot jossa tiskiallas on. Eli teidän saareke on niinkuin ”pystysuunnassa”. Mietein vaan, että oliko tämä tietoinen valinta? : )
  14. tammikuuta 2012 18.33

  Blogger Char sanoi…
  Oi, miten mielenkiintoinen postaus! Missä ihmeen kohdassa Analyticsiä tuollaista voi nähdä? Suosituin sisältö / otiskoittain ei mielestäni anna mitään fiksua..
  14. tammikuuta 2012 19.01

  Blogger Kaisa sanoi…

  Kiva, kun nostelit suosittuja juttuja esiin. 🙂 Olen alkanut seurailemaan blogiasi vasta viime syksynä oman projektin myötä, joten tämä postaus oli paikallaan!
  – Kaisa
  14. tammikuuta 2012 19.08

  Blogger Onnen Omenia sanoi…

  Hahaha, mua ihan rupesi naurattamaan, kun huomasin että sinullakin suosituin postaus ikinä tuo sängynpäätyhommeli! 🙂 Munkin blogissa kaikkein luetuin postaus ikinä on ”uudistunut sängynpääty”. Ihmisiä tuntuu oikein kovasti kiinnostavan nuo sängynpäädyt 🙂
  14. tammikuuta 2012 21.39

  Blogger lisbet sanoi…

  Olen seurannut blogia lähes alusta asti mutta vanhojen aarteiden kaivelu on mielenkiintoista:) Näkisin tämäntapaisia ”bloggauksia bloggaamisesta” suosituissa blogeissa mielelläni enemmänkin. Mun suosikkini näistä on ylivoimaisesti keittiöpostaus!
  14. tammikuuta 2012 22.18

  Anonyymi sanoi…

  Nyt vasta huomasin että tuo teidän keittiö on Topi-keittiöiden ja kosketus. Meille on tulossa juurikin saman(moinen) mutta silti aika erityylinen:) hassua! Ihanaa kevään odotusta!!! T.maikki
  14. tammikuuta 2012 22.32

  Blogger S sanoi…

  olipa kiva postaus Suvi! taidan lainata tätä sun ideaa joku kerta 😉
  ja teidän keittiö on just tuollaisena kyllä aivan ihana, tykkään kympillä!
  14. tammikuuta 2012 23.04

  Anonyymi Anonyymi sanoi…

  Minua kiinnostaisi teidän lattialaattojen hoito, siis keittiön. Miten olet sen pessyt ja kun saumat ovat aika vaaleat, miten olet saanut sen myös pysymään vaaleana. Meillä kun myös on vaalea sauma ja sen puhtaana pysymiseen saa aikaa käyttää…
  15. tammikuuta 2012 3.49

  Anonyymi sanoi…

  Hei Suvi! Jos sängynpääty on kaksi metriä leveä, onko teidän sänky 180 vai 160 leveä? Mietin vain kuinka paljon varasitte sivuille ylimenomittaa.

  Kiitos paljon sängynpäätyvinkistä! Teillä ideoita riittää 🙂 Kivaa kun jaksat jakaa niitä täällä blogissa.

  t. Virpi H.
  15. tammikuuta 2012 12.41

  Blogger suvi m sanoi…

  Anonyymi: Saareke on ihan tarkoituksella noin päin (tästä on käyty keskustelu aiemminkin täällä blogissa). Näin keittiö on toimivampi, kulkutilaa jää enemmän saarekkeen ympärille ja näkymä keittiöön sekä saareekkessa istuttaessa on kauniimpi.

  Char: Kiva kuulla! 🙂 Suosituin sisältö otsikoittain -kohdasta nuo poimin. Jätin vain laskuista pois kuukausi- ja tagi-lataukset sekä vuoden 2010 postaukset.

  Kaisa: Ajattelin, että täällä on varmaan paljon lukijoita, jotka ovat alkaneet seurata vasta sisustusjuttuja, joten raksavaiheen postaukset eivät varmaan ole niin tuttuja kaikille…

  Onnen omenia: Niinkö?! 😀 Sängynpääty on varmaan kinkkinen valinta… 🙂

  lisbet: Minäkin lukisin mielelläni tällaisia postauksia muiden blogeista. Oma suosikkini noista oli se ”Sisukas sunnuntai”. 🙂

  maikki: Kosketuksesta saa helposti muokattua erilaisia versioita vaihtamalla vedintä tai oven väriä. 🙂 Mukavaa kevään odotusta sinnekin! 🙂

  S: Mukava kuulla! Ja tee ihmeessä samanlainen postaus! Olisi tosi mielenkiintoista lukea mitkä on sun blogin suosituimpia postauksia. 🙂

  Anonyymi: Laatat imuroidaan ja pyyhitään kostealla rätillä normaalisti siivouksen yhteydessä. Silloin tällöin pesen laatan pesuaineella. Meidän lattiassa on tosi ohut sauma ja laatat on saumattu Kerapoxyllä, joten lika ei jämähdä niihin kovin helposti.

  Virpi H: Kiva jos tuosta oli vinkkiä! 🙂 Meidän sänky on 180 leveä.
  15. tammikuuta 2012 18.56

  Anonyymi sanoi…

  Siis minusta tuo saareke on juurikin parempi noin, enkä äkkiseltään löytänyt sitä keskustelua kun yritin kyllä keittiöpostauksista sitä katsoa : ) T. Eka anonyymi
  15. tammikuuta 2012 20.20″

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.