Kotimainen Anno on yksi lempibrändeistäni. Olen löytänyt Annon mallistosta monta ihanaa juttua kotiin ja mökille; viimeisimpänä ne ihanat trikoolakanat, joita olen monesti hehkuttanutkin. Sähköpostiini kilahti linkki Annon 2020 kevät-kesämalliston kuviin, ja koska nostan blogissa mieluusti esille suomalaisia brändejä ja kauniita kuvia, haluan jakaa tätä inspiraationa teillekin.

Ajatonta, luonnonläheistä tyyliä

Annon tyyli on erittäin ajaton ja luonnonläheinen. Malliston tekstiilit ovat aika neutraaleja väritykseltään ja niissä käytetään ihania luonnonmateriaaleja kuten ekologista puuvillaa, pellavaa ja villaa. Tämä SS20-mallisto jatkaa samaa tuttua tyyliä. Uutta mallistoa on inspiroinut pohjoisen valo. Kauniit kuvat on otettu Villa Annossa, joka kaikille avoin showroom Helsingissä.

Pidän tosi paljon siitä, että Annon tyyli pysyy yhtenäisenä vuodesta toiseen, eikä se ole liian trendikäs. Toki mallisto henkii tätä aikaa, mutta sopivalla tavalla. Lifestyle-kuvat on stailattu taidokkaasti ja tämän hengen mukaisesti, mutta itse tuotteet ovat tosi ajattomia.

Annon tyyli pysyy yhtenäisenä vuodesta toiseen

Omia lemppareitani näistä uutuuksista ovat ihanat pouffit ja pörröiset matot. Omaan sisustukseeni olen Annolta hankkinut aiemmin mainitsemieni trikoolakanoiden lisäksi mattoja, kodintekstiileitä ja joululahjaksi ostin diffuuserin (jota en ole kuitenkaan uskaltanut juurikaan käyttää, kun sain tietää, että osa aromaattisista tuoksuista on kissoille haitallisia). Viimeksi viikonloppuna ostin yhden aivan ihanan Annon koristetyynyn, josta en ole vielä ehtinyt ottaa kuvia – mutta se tulee varmasti näkymään blogissani.

Annon uutta kuvastoa pääset selaamaan tästä.

Tykkäätkö sinäkin Annosta?

 

Kuvat: Anno Collection

Author

4 Comments

 1. Meillä on Annon pellava pussilakanasettejä ja niissä on myös ylhäällä petausreiät. Parhautta.
  Tuo Villa Annon ruokatilan kuva (3. alin) on inspiroinut minua erityisesti viime aikoina.
  Annon matot kiinnostaa kovasti tällä hetkellä.

  • Suvi M Reply

   Niinpä! Annon lakanat on kyllä minustakin tosi hyviä! Myös matoista olen tykännyt (meillä on mökillä).

 2. Annolla on kyllä kaikkea kivaa ja värimaailmakin mieleinen. Harmi vain kun täältä loppui Anttila ja samalla Annon myynti. Oulu lähin mistä enää saa ja minusta sielläkin vain pieni osasto. Pitääpä käydä kurkkaamassa kuvasto 🙂

  • Suvi M Reply

   Minuakin harmittaa, kun Anttilat loppui! Meillä täällä saa Annoa Iskusta, joten siellä aina ihastelen tuotteita. Mutta eipä siellä Iskussakaan tule piipahdettua yhtä usein kuin aikoinaan Anttilassa…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.