Ihana keskikesän juhla on käsillä ja siitä alkaa myös minun reilun neljän viikon kesälomani. Täytyy myöntää, että olen odottanut tätä jo pitkään! Tämä hetki, kun loma on juuri alkamassa on ehkä loman kohokohta: koko kesäloma on vielä edessä.

Olemme viettäneet monta juhannusta kotona. Kotijuhannukseen voi kehitellä omat perinteet. Meillä juhannustunnelmaa kotiin tuovat luonnonkukat, kesäinen petaus sekä kesäkynttilät, joille on tullut käyttöä jo monena juhannuksena.

Yksi tärkein juhannustunnelman luoja on juhannussauna. Puhtaaseen saunaan on kiva vaihtaa uudet laudeliinat* ja saunatyynyt*. Pudistustuotteissa panostan luonnonkosmetiikkaan.

Kesäloman ensimmäiset päivät meinaan ottaa täysin rennosti: nukkua pitkään ja katsoa Netflixiä silloin kun huvittaa. Ei ole ihmekään, että tänä keväänä on välillä meinannut väsyttää. Kun jälkeenpäin miettii, mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua, ihmetyttää miten virtaa on riittänyt. Päivätyö on pitänyt hyvin kiireisenä, olen aloittanut markkinointiviestinnän johtamisopinnot, kirjoitellut blogia melko aktiivisesti, suunnitellut talomallin/meidän mökin sekä osastoa Habitareen, viettänyt viikon alueellisella maanpuolustuskurssilla – aika hassua, mitä kaikkea pääseekään kokemaan!

Tämän postauksen myötä otan pienen tauon myös blogista. Tuskin maltan kovin pitkään olla pois, mutta muutaman päivän ainakin. Instagramiin varmaankin päivittelen tunnelmia.

Ihanaa juhannusta ja aurinkoisia kesäpäiviä!

 

*laudeliinat ja saunatyynyt saatu blogin kautta Jokipiin Pellavalta


Translation: Happy Midsummer! My summer vacation starts NOW!

Author

1 Comment

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.