kesalakanat-1920

kesalakanat-1987

Somepäivityksistä päätellen moni on jo hoidellut juhannussiivoukset ja aloittanut pitkän viikonlopun vieton. Meillä on tänä juhannuksena koti hyrskyn myrskyn lastenhuoneiden remontin takia, mutta olenhan minä toki sisustellut niissä kulmissa mihin remonttikaaos ei ulotu. Makuuhuone sai juhannusilmettä kukkalakanoista ja uusista sisustusasetelmista.

kesalakanat-1919

kesalakanat-2090

kesalakanat-2060

kesalakanat-2038

Nämä kukalliset Finlaysonin lakanat sain viime vuonna blogin kautta. Kukkalakanoille on ollut käyttöä pääosin kesällä. Välillä onkin mukavaa vaihtelua pedata sänkyyn erilaisempaa ilmettä. Viime kesänä yhdistelin kuosin kanssa tummanvihreää; nyt vuoron sai hento vaaleanpunainen, jota löytyy vanhoista Lexingtonin tyynyliinoistani sekä sisustusasetelmista.

kesalakanat-1932

kesalakanat-1913

kesalakanat-1921

kesalakanat-1930

Tuttuun tapaani en ole vaivautunut silittämään tai mankeloimaan lakanoita, mutta yritin höyryttää enimpiä ryppyjä höyryttimelläni. Pehmis-kissakin taisi ihmetellä touhujani, kun siirtyi lattialle nukkumaan. Lopulta totesin, että antaa ryppyjen olla; ei sänky ole muutenkaan tikkusuoraan pedattu. Pääsi kissakin takaisin lempipaikalleen.

kesalakanat-1937

kesalakanat-2014

kesalakanat-2047

kesalakanat-1952

Makuuhuoneen kesäilme on selvästi romanttisempi kuin oma tyylini, mutta tämä on hauskaa vaihtelua. Jos viettää juhannusta kotona, on kiva jollain tavalla tuoda kesäjuhlan tunnelmaa kodin sisustukseen. Nyt taidan oikeasti ottaa pienet nokoset – olen tosiaankin loman tarpeessa!

Oikein hyvää juhannusta kaikille!


Translation: Midsummer look in our bedroom. Floral prints are a nice change for a while and they certainly give bedroom a strong summer vibe. Have a nice midsummer!

Author

8 Comments

 1. Ryppyiset lakanat on kyllä sympaattiset ja tuovat ryppyisyydestään huolimatta (tai jopa sen takia?) tyylikkään kotoisan tunnelman kuviin.

  • suvi m Reply

   No onpa kiva kuulla! 🙂 En ikinä jaksa mankeloida tai silittää lakanoita, joten siksi suosin yleensä pellavalakanoita. Kukkalakanat tuovat kivaa vaihtelua ja sopivat hienosti juhannukseen.

 2. Hyvää juhannusta! Tykkään tuosta kirja-asetelmasta. Pakko kysyä että mikä on tuo kirja jossa on musta-valko-raidallinen selkämystä? Sopii niin hyvin sisustukseen että täytyy melkein hankkia se sen takia 😀

  • suvi m Reply

   Toki saa aina kysyä. 🙂 ”Kirja” on oikeasti ruotsalaisen Residence-sisustuslehden bookazine, eli lehtimäinen kirja. Näitä saa lehtipisteitä ja ruokakaupoista, joissa on kattava lehtivalikoima. Omani löysin Prismasta. 🙂

 3. Mitä turhaan silittämään tai mankeloimaan, minkäkin tykkään kun kuvissa on vähän ryppyiset lakanat 🙂 se on sitä aitoutta 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.