Suloinen kesäsade ropisee kattoon. Kävin juuri siivoamassa meidän saunan ja kylppärin juhannusta varten. Vaikka saunatuvan puolella onkin kaaos sen pikkurempan takia, sain onneksi laitettua saunaan ja kylppärin ihan kivasti juhannustunnelmaa.

juhannussauna-8573

juhannussauna-8647

juhannussauna-8601

Meillä ei ole kummassakaan kylpyhuoneessa mitään erillistä säilytystilaa shampoopulloille ja purnukoille, joten toin Turun reissultani tämän Mayn korin Sisustuksen Koodista. Kauniissa korissa säilyttää mieluusti purkkeja ja purnukoita, eikä vesi jää seisomaan tähän ritiläkoriin. Ihanat Patykan luonnonkosmetiikkatuotteet olen pian jo käyttänyt loppuun.

juhannussauna-8596

juhannussauna-8615

Kesävarpaatkin ovat kuosissa, sillä kävin eilen jalkahoidossa luonnonkosmetiikkaan keskittyvässä Kauneushoitola Alexandrassa. Ihanaa, kun on kauniit kynnet ja sileät jalanpohjat! Blogini lukijat saavat muuten Alexandrasta -10% alennuksen jalkahoidoista heinäkuun loppuun saakka. Minä valitsin varpaankynsiin Kure Bazaarin luonnonmukaisesta kynsilakasta syvän tummanpunaisen sävyn, lähes mustan. Tykkään kovasti!

juhannussauna-8572

juhannussauna-8656

juhannussauna-8648

juhannussauna-8626

juhannussauna-8653

Mayn korin lisäksi hurahdin Koodissa ihan täysin Linumin uutuustuotteisiin. Olen jo pitkään miettinyt, että meidän pyyhevalikoima pitäisi uudistaa, joten nyt aloitin uudistaminen hankkimalla Linumin pehmoiset hamam-pyyhkeet. Pyyhkeet ovat todella ihanan tuntuiset, sillä ne ovat toiselta puolelta froteeta. Juhannuksena päästään testaamaan kuivaustehoa.  Kylpypyyhkeitä täydentää kaksi Linumin beigen väristä frotee-käsipyyhettä. Ihanan pehmoisia nekin!

juhannussauna-8602

juhannussauna-8631

juhannussauna-8638

juhannussauna-8666

juhannussauna-8640

Juhannusjuomaksi ostin Kanes-vadelma-sitruunalimsaa. Myönnän, että visuaaliset syyt vaikuttivat ostopäätökseeni. Näyttäväthän nämä pullot paljon kauniimmilta kuin perinteiset, muoviset limpparipullot.

Saunavihdankin nappasin lähikaupasta. Se on kuivatettu malli, jota pitää liottaa vedessä ennen käyttöä. Ehkä haemme vielä tuoreet koivuvihdat.

Mutta sanoisin, että juhannussaunan osalta alkaa valmistelut olla jo tehty. Vielä vähän siivousta ja kaupassa käynti, niin voidaan rauhoittua juhannuksen viettoon.

Rentouttavaa juhannusta kaikille!


Translation: Our sauna is ready for traditional midsummer festivities. I love my new Linum towels and natural cosmetic products.

Author

13 Comments

 1. Tiia / Black + White = Grey Reply

  Ihanan tunnelmallinen juhannussauna ja äärettömän kauniita kuvia, jälleen kerran. <3

  Osaatko sanoa ovatko nuo Mayn korit ruostumatonta terästä? Meillä ei nimittäin kylppärissä ole minkäänlaista hyllyä shampooputeleille, ja koska kyseessä on vuokra-asunto, ei seiniin saa itsekään hyllyjä porata, joten olen miettinyt juuri jotain tuon tyyppistä koriratkaisua. Tällä hetkellä purnukat ovat siistissä rivissä lattialla, mutta siivouksen kannalta tuo kori olisi kyllä miljoona kertaa kätevämpi. 🙂

  Rauhallista juhannusta!

  • suvi m Reply

   Voi kiitos! 🙂 Innostuin ihan uudestaan taas kuvaamisesta, kun sain niin hyviä vinkkejä pariltakin valokuvaajalta.

   En tsekannut ovatko korit ruostumatonta terästä. Ne on kuitenkin pinnoitettu, joten uskoisin niiden kestävän varsinkin kun eivät ole suoraa suihkun alla, vaan kohdassa johon satunnaisesti roiskahtelee vettä. Oiskohan niitten nettisivuilla tarkempaa tietoa…?

 2. Kanesit on tosi hyviä limsoja. Nyt äkkäsin mistä keksin meidän shampookolon taustalaatan. Teidän saunatuvasta. Olen suoraan sanottuna pöllinyt teidän vessan idean meille. Sen tunnustan nyt suoraan. Meille tuli samat Godmorgonit mitä teillä on ja samantyylinen seinälaatoitus. Mitään muuta en sitten ainakaan omasta mielestäni ole ideoinut suoraan teidän kodista ;D Ihanaa juhannusta. Ja teillä on niin kaunis koti ja olet ihan paras bloggaja.

  • suvi m Reply

   Kiitos mukavasta palautteesta! 🙂 Minusta on tosi kiva jos joku saa blogista vinkkiä ja apua omiin valintoihin. Rakennusaikana valintoja täytyy tehdä niin paljon…

   Oli kyllä hyvää limpsaa. 🙂

 3. Voi, että miten kauniit ja tunnelmalliset kuvat olet taltioinut. Täällä aloitellaan savusaunan lämmitystä ja valmistaudutaan vieraiden tuloon. Hyvää juhannusta teidän perheelle!

  • suvi m Reply

   Kiitoksia! Juhannus meni tosi kivasti. Aurinkoisia kesäpäiviä sinne! 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitos Vilja! 🙂 Se meidän blogipäivän kuvaaja antoi niin hyviä vinkkejä… 😉

 4. Pingback: Juhannus - Meillä Kotona -blogit

 5. Pingback: Inspiroivin sisustusliike - Meillä Kotona -blogit

 6. Pingback: Kotimaiset Mayn korit ratkaisevat monta säilytysongelmaa - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.