Täällä on vietetty isänpäivää perinteisissä tunnelmissa. Herätimme aamulla Mankun lasten kanssa viemällä aamupalan ja lahjat sänkyyn. Sitten kävimme kahvittelemassa lasten molempien pappojen luona. Nuo tärkeät hetket taltioituvat sydämeen ja omaan perhealbumiin. Blogiin nappasin muutaman kuvan juuri äsken, kun katoin pöytään santsikupit isänpäiväkahveista. Kaunis sininen hetki loisti sisään ikkunoista.

Kahvi kannattaa kaataa kuppiin vasta valokuvaamisen jälkeen 😉

Sain Marimekolta aivan ihanan ylläripaketin, jossa oli mm. kuvissa näkyvät Oiva-sarjan mukit* ja pyöreät lautaset* sekä Svaale-kuosilla kuvioitu Koppa-tarjoiluastia*. Me juomme kahvit mieluiten suurista mukeista, joten nämä Oiva-sarjan kupit olivat erityisen mieluiset. Kupin alareunaa koristaa kaunis beigen värinen raita – täydelliset sävyt kotimme tämän hetkiseen sävymaailmaan.

Ulkona oli niin kaunis sininen hetki, että päätin napata kameran esiin hämärää uhmaten. Miksi blogiin ei voisi silloin tällöin taltioida myös iltatunnelmia…? Kuten aiemmin kirjoitin, haluan päästää irti kaikenlaisista uskomuksista mitkä ovat ”oikea tapa blogata”. Elämme vuoden pimeintä aikaa, joten luonnollisesti se heijastuu myös blogikuviin.

Leivoin aamulla mutakakkua päivänsankarille. Tuumasin, että se on takuuvarma resepti, jossa en voi epäonnistua. Vaan kuinkas kävikään: olin niin ajatuksissani, että vispasin ensin sokerit ja voin, ja ihmettelin mikseivät ne vaahtoudu. Piti sitten aloittaa alusta ja olla tarkkaavaisempi reseptin kanssa. Olen tällä viikolla ollut aivan ajatuksissani mm. Viivi-kissan poismenon takia, joten kaikenlaisia kommelluksia on sattunut.

Rennon iltakahvikattauksen viimeistelee runsas asetelma kynttilöitä. Niistä erityisin on tietysti tuo isäinpäivälahjaksi saatu, savesta muovailtu kippo. ♥

Tunnelmallista isänpäivän iltaa!

 

*tähdellä merkityt tuotteet saatu pr-lahjana Marimekolta.


Translation: Evening coffee on Father’s Day. It was a beautiful blue moment outside.

Author

6 Comments

 1. Moi! Mietin tässä jo tulevaa vuotta ja onko blogiin tulossa ensi vuoden kalenteri! Ollut aiempina vuosina kovassa käytössään.

  • Suvi M Reply

   Kyllä ensi vuoden kalenteri on tulossa, kunhan ehdin sen vain tehdä. 🙂 Kiva kuulla, että se on käytössä.

 2. Suvi, ihania nämä tumman sävyiset kuvat, mitä on viime aikoina täällä näkynyt. Tosi tunnelmalliset ja ihanat. 🙂

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos paljon! 🙂 Pitää otta ilo irti myös hämyisästä vuodenajasta.

 3. Pehmein käpälin astelee pilvien päällä vailla huolia, naukaisee onnesta, ottaa nokoset kuun valossa. Onnellinen. Toisella puolen, aika-avaruudessa. Täällä kerään murtunutta sydäntäni silmät sameina.

  Näin kirjoitin kun oma kisuni lähti.
  Voimia sinulle.
  Kiitos blogista, olen pitänyt siitä kovasti.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.