Turun reissulla pääsin vihdoin käymään uudistuneessa Sisustuksen Koodissa. Koodihan muutti ennen vuodenvaihdetta uusiin tiloihin Linnankadulla. Napsin muutaman kuvan blogiin, sillä myymälästä löytyy paljon inspiraatiota oman kodin sisutukseen niin värimaailman, sisustusasetelmien kuin huonekalukokonaisuuksien näkökulmasta. Tässäpä siis virtuaalikierros uudistuneessa Sisustuksen Koodissa.

Kiinnitin Koodin uudessa tilassa erityisesti huomiota taidolla valittuihin seinäsävyihin. Yläkerran suuri tila on maalattu kauniilla harmaan sävyllä, joka jatkuu myös Annen ja Maijan nikkaroimissa seinähyllyissä. Yläkerran pienempi tila on puolestaan maalattu huikean kauniilla vähän sinappisen ruskealla sävyllä.

Tietysti inspiroiduin myös ajattomista designhuonekaluista; liikkeestä löytyy mm. HAY:n, Muuton, Menun ja Adean huonekaluja sekä Flosin, &Traditionin ja Artemiden valaisimia. Tekstiileitä löytyy esim. Linumilta, Lovely Lineniltä ja Linie Designilta. Kaikkia lempimerkkejäni siis! Alakerrassa on kotimaisen BEdesignin oma osasto.

Koodissa on esillä myös hiljattain tilaamani &Traditionin nojatuoli. Voi kuinka odotankaan, että se saapuu meille! Tein Koodista muuten ensimmäisen hankinnan kesämökille: valitsin nimittäin sohvakankaan mökkisohvaan. Onhan se hyvä aloittaa jo mökin sisustaminen, vaikka tontille ei ole vielä tietäkään… 😉


Translation: Virtual tour at my favourite interior shop: Sisustuksen Koodi in Turku, Finland.

Author

8 Comments

  • Suvi M Reply

   Kyllä, olen samaa mieltä! <3 Liike pullollaan inspiraatiota ja lempimerkkejä.

 1. Terve, mikä on tuo ihana sinapinruskea tuoli mustilla jaloilla tuossa portaikon edessä? 🙂

  • Suvi M Reply

   Se on tosi ihana minustakin! Tuoli on Muuton ”Fiber”.

 2. Hei!

  Kiinnitin itsekin huomiota lämpimän harmaaseen seinäväriin, tiedätkö mikä maali/sävy mahtaa olla kyseessä? Iskin myös silmänä tuohon hiekan/ruskean sävyiseen pellava(?)koristetyynyyn, mahdatko tietää minkä merkkinen se on? Kiitos jo etukäteen! Ja todellakin oli paljon inspiraatiota kuvissa!

  • Suvi M Reply

   Niin mukava kuulla, että sait paljon inspiraatiota näistä kuvista! <3 Harmaa sävy on Tikkurilan Valamo. Koristetyyny on Lovely Linenin. 🙂

 3. Tuossa kuvassa, jossa vanhat kenkälestit on jänniä hengareita.
  Valmistajaa olisin udelllut?

  Sisustuksen koodissa näyttää hyvältä ja pongasin myös hienoa taidetta siellä.

  • Suvi M Reply

   Hengarit taitavat myös olla BEdesignin. 🙂
   Ja juu, olen samaa mieltä, että Koodissa on tosi hienoa taidetta – Juhani Melenderin käsialaa tietysti. 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.