Minulla oli viikonloppuna ihana hääräilyhetki kotona ja testailin uusia pesuaineita. Siivouspäivän kruunasi se, kun petasin sänkyyn puhtaat lakanat ja sytytin ihanan tuoksukynttilän. Ajattomat valkoiset lakanat ovat aina varma valinta, mutta tällä kertaa petasin tyynyt vähän eri tavoin kuin yleensä.

Pienikin vaihtelu virkistää! Se, että petasin tyynyt sänkyyn päällekkäin sen sijaan, että ne olisivat peräkkäin kuten yleensä sai aikaan kivasti erilaisemman ilmeen. Olen mökillä joskus pedannut sängyn näin ja nyt teki mieli kokeilla sitä kotona. Tykkään! Lakanasetti on yksi lemppareistani, eli se Annon pehmoinen trikoolakanasetti.

Meillä on petauksessa yleensä aina kolme tyynyä molemmin puolin. Isot 60×80 cm kokoiset ”taustatyynyt” ja sitten kahdet nukkumatyynyt: Tempurit sekä Familonin untuvatyynyt. Tykkään vaihdella tyynyä nukkuessa. Tällaisessa petauksessa tyynykasasta tulisi kuitenkin liian korkea jos tyynyt kasaisi koon mukaan. Niinpä laitoin alimmaiseksi Tempur-tyynyt (jotka eivät muutenkaan näytä parhaimmalta petauksessa, kun ovat niin kovan näköiset) ja niiden päälle sitten isot tyynyt ja päälimmäiseksi Familonin untuvatyynyt. Untuvatyynyt ovat mitä ihanimmat niin käyttökokemuksen kuin ulkonäkönsäkin puolesta. Peitoista kysellään usein: nekin ovat Familonin untuvaiset.

Postailin sunnuntaina InstaStooreihin pätkiä siivoushetkestäni. Sain Instagram-yhteistyön myötä testattavaksi kotimaisen Candle Light Storyn siivoussaippuan ja imurointipuuterin sekä ihania tuoksukynttilöitä. Pidän niistä kaikista erittäin paljon! Vinkkaanpa samalla, että Instagram-feedin puolella on pe 30.10.2020 saakka käynnissä kiva arvonta, missä voit voittaa ihanan setin näitä tuotteita. Klikkaa tästä arvontaan.

Sängyn päädyn päällä palaa siis Candle Light Storylta saamani tuoksukynttilä. Tuoksuna on ihanan raikas Andalusian Lemon. Erityisen ihanaa näissä soijavahakynttilöissä on myös se, että niissä on tunnelmallisesti rätisevä puusydän. Tuoksu on todella herkullinen, mutta kuitenkin samalla sopivan mieto ettei se ärsytä.

Nykyinen makuuhuoneen ilme on muuten jälleen hyvin samanlainen kuin aiemmin, mutta vain lakanat ovat vaihtuneet. Tässä linkit postauksiin, joista näet miten tunnelma muuttuu erilaisilla lakanoilla:

Minulla on yleensä aina ihanat karvaiset kaverit auttamassa kotihommissa. Etenkin Pörröllä on hyvin seurallinen luonne ja hän osallistuu aina kaikkeen mitä teen. Kun otin näitä kuvia, niin Pörrö hyppi ja juoksi sängyn päältä usempaan kertaan niin, että lakanoihin jäi pienen pieniä reikiä kynsistä ja lakanat menivät ryppyyn. Se on vain ihanaa, että toinen on niin touhukas!

Olemme miettineet kolmannen kissan ottamista ja lauantaina menemme katsomaan maine coon -pentuja. Olisi ihanaa jos meille sitten vuodenvaiheessa muuttaisi pieni kissavauva. Toivottavasti Pörrö ja Pehmiskin olisivat iloisia tulokkaasta. Jännittävää!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.