Pitkään haaveilin uudesta nojatuolista meidän olohuoneeseen ja nyt se on vihdoin täällä! Nyt tuntuu siltä, että kaikki palaset ovat loksahtaneet kohdalleen ja olohuoneessa vallitsee tasapaino. Uusi nojatuoli on minusta aivan ihana!

Alunperin haaveilin jostain designklassikko-nojatuolista, mutta koska aloitimme mittavan mökkiprojektin, ei tuntunut järkevältä tuhlata monta tonnia klassikkonojatuoliin – vaikka se elinikäinen kumppani olisikin. Ne tonnit tarvitaan mökkiin. Tähän &traditionin Catch-nojatuoliin ihastuin ensi näkemältä aikoinaan Sisustuksen Koodissa ja tämä onkin oikein passeli kompromissi. Oikeastaan Catch ei edes tunnu kompromissilta, sillä pidän siitä aivan yhtä paljon kuin esimerkiksi Knollin Wombista, vaikka sillä ei (vielä) klassikkostatusta olekaan.

Valitsin Catch-nojatuoliin kauniin toffeen sävyisen Hallingdal-verhoilun, joka on alunperin saatavilla JH14-malliin, jossa on erilainen jalkarakenne. Meillä on siis Catch-tuolin JH16-malli, mutta eri verhoilulla. Tämä väri on minusta tosi kaunis ja sopii kivasti yhteen niin valkoisten kuin harmaiden sohvanpäällisten kanssa. Ihanaa, että lämpimät ruskean ja beigen sävyt lisääntyvät taas sisustuksessa kylmien harmaiden jälkeen.

Meidän vanha, valkoiseksi uudelleenpäällystetty nojatuoli on rakas, mutta eihän se tyylillisesti sopinut saumattomasti yhteen olohuoneen kalusteiden kanssa. Siirsin vanhan nojatuolin tilapäisesti meidän työhuoneeseen, odottamaan pääsyä mökille. Mökiltä se taitaa löytää paikkansa vintin aulasta.

Uuden nojatuolin saapuessa pyöräyttelin olohuoneen kalusteet taas vanhaan tuttuun järjestykseen (aiempi järjestys näkyy täällä). Tämä on kuitenkin paras ratkaisu niin käytännöllisten kuin ulkoistenkin seikkojen kannalta – ja näin Catch-nojatuoli saa arvoisensa paikan olohuoneen keskipisteenä.

Toffeen värinen piristysruiske teki minusta ihmeitä meidän olohuoneelle, eikä enää tunnu niin vahvasti siltä, että meillä olisi liikaa valkoista. Pitäisi vielä käydä poimimassa kukkia maljakkoon…


Translation: My new lounge chair has arrived! It is Catch JH16 from &tradition and I love it!


Author

12 Comments

  • Suvi M Reply

   Kiitos Tanja! Tuo väri on minustakin aivan ihana. 🙂
   Kyllähän uusi tuoli aina tuo motivaatiota. Se kutsuu istumaan ja samallahan ne työtkin tulisi hoidettua. 😉

 1. Kaunis tuoli ja sopii hyvin teille. Mistä tuo kuvissa vilahtava nahkarahi on?

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos, kiva kuulla! 🙂 Nahkainen rahi on Adean ”Tre”.

 2. Niin soppeli tuoli juuri teille ja kaunis väri.
  Ihailen aina tuota taulukollaasi seinää.
  Mukavaa, kun kaukkia voi nyt poimia lähipelloilta ihan ilmaiseksi 🙂

  Mukavaa loppuviikkoa!

  • Suvi M Reply

   Kiitos Sari! <3 Tuo tauluseinä on minunkin lemppari ja naamioi kätevästi tv:n osaksi sisustusta.
   Luonnonkukat ovat parhautta! Nyt olen ihastellut etenkin sellaisia pitkulaisia heiniä, joita kasvaa luonnonkukkien seassa - tekisi mieli käydä poimimassa niitä maljakkoon.

   Mukavaa viikonloppua sinne! 🙂

 3. Kaunis tuoli, ajaton ja upea valinta! Ja lattia näyttää täydelliseltä! Mikä merkki ja puu olikaan kyseessä?

  • Suvi M Reply

   Kiitos Aino! 🙂 Lattia on Paradorin ”Trendtime Living” valkomattalakattu tammiparketti.

 4. Tämä tuoli on kyllä aivan ihastuttava. Muistatko, mikä on kankaan tarkka värisävykoodi?

  • Suvi M Reply

   Se on tosi ihana tuoli kyllä! 🙂 En tiedä tarkempaa sävykoodia kankaalle. Se on tuon niminen kuin tekstissä lukee.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.