Olen aivan hurahtanut rottinkiin; tarkemmin ottaen klassiseen rottinkiverkkoon, jolla on päällystetty monenlaisia huonekaluja. Olen selannut ahkerasti nettikauppojen valikoimaa ja miettinyt millaisen pienen ripauksen tuota ihanaa materiaalia voisin tuoda kotiin tai Villa Fregattiin.

Kuva: Matri

Kuvat: Ellos

Ronttinkiverkko on materiaalina hyvinkin klassinen ja ajaton, mutta selvästi on nähtävissä myös se, että se on nyt noussut yhdeksi kuumimmista sisustustrendeistä. Rottinkiverkko antaa huonekalulle elegantin ja tyylikkään ilmeen.

Omaan kotiin tai mökille näkisin tämän materiaalin pienenä ripauksena esimerkiksi pikkupöydän kannessa, jakkarassa tai säilytyskalusteessa. Rottinkikalusteita hiukan googletettuani huomasin, että kattavin valikoima löytyy melko edullisilta brändeiltä kuten Jotex, Ellos ja H&M Home.

Kuva: H&M Home
Kuva: H&M Home

Kollaasin kaappi: Design House Stockholm / tarjotin: Normann Copenhagen / penkki: Ellos / valaisin, nojatuoli ja pikkupöytä: Jotex

Mökillä ei ole vielä sängynpäätyä tai yöpöytiä, joten ehkäpä valitsen sellaiset, joissa olisi tätä ihanaa rottinkipunosta. Tai sitten sovellan tätä trendiä pienellä ripauksella; vaikkapa Normann Copenhagenin tarjottimen muodossa. Täytyy myös pitää silmät auki kirpputoreilla, sillä niistä saattaa tehdä nyt huippulöytöjä jos tämä rottinkiverkko miellyttää…

Tykkäätkö sinä rottingista?

Postauksen artikkelikuva: Alvhem

Author

4 Comments

 1. Kyllä täällä tykätään rottingista. Ostin nuorena ensimmäiseen kotiini Lumikenkä rottinkituolit luonnonvärisenä, ne jatkavat eloaan valkoiseksi maalattuina mökillä seuranaan kevyemmät rottinkiset Paris tuolit ja pyöreä rottinkinen lasipöytä. Kolmekymmentä vuotta olen niitä katsellut enkä vielä kyllästynyt.

  • Suvi M Reply

   Hyvät valinnat! Lumikenkä-tuolit ovat nyt tosi haluttuja.

 2. Täällä kanssa olen ihan hurahtanut rottinkiverkkoon omien, mummilta perittyjen Ton-tuolien myötä. Tilasin juuri alkuviikosta itselleni tuon viimeisessä kuvassa näkyvän pöytävalaisimen Jotexista. Saas nähdä millainen se on kun kotiutuu <3

  • Suvi M Reply

   Ton-tuolit olisivat ihanat! Mutta meillä taitaa olla tuolikiintiö täynnä… 😀 Olisi kiva kuulla oliko tuo valaisin hyvä hankinta vai heppoisen oloinen…?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.