the-frame-1003-2

Kun maaliskuussa kirjoittelin sisustusuutisissa Samsungin uudesta The Frame -taulutelevisiosta, tiesin heti että nyt on luotu televisio, jonka sisustajat ottaisivat mielellään osaksi kotia. Olinkin erittäin innoissani, kun Samsung kutsui minut kolmen muun sisustusbloggaajan kanssa Norjan Lofooteille tutustumaan tarkemmin The Frame -uutuuteen. Ja voi pojat millainen elämys tuo matka olikaan!

the-frame-0954-2

the-frame-0923

the-frame-

Kun saavuimme perille Lofoottien upeisiin maisemiin, pääsimme ensimmäiseksi tutustumaan ”Painting or not” -näyttelyyn The Kaviar Factory -taidegalleriaan. Astuessani galleriatilaan en ensimmäiseksi huomannut The Framea ollenkaan – tuo Samsungin uutuus sulautui saumattomasti osaksi taidenäyttelyä. The Framessa on sisäänrakennettu valosensori, joka analysoi huoneen kirkkauden ja optimoi sen perusteella näytön kirkkauden ja värisävyn mahdollisimman luonnolliseksi. Tämän ansiosta The Frame sulautui saumattomasti osaksi taidenäyttelyä.

the-frame-0948

the-frame-24699

the-frame-0939

Valosensorin ja taulukehysten ansiosta The Frame todellakin on nimenomaan taulutelevisio: se näyttää aivan oikealta taululta ”Art Mode” tilan ollessa päällä. Näyttö ei loista perinteisen kirkkaana, vaan esillä oleva kuva näyttää ihan oikealta taululta. Art mode -tila kytkeytyy päälle silloin, kun huoneessa on ihmisiä; muulloin televisoon ei tule virtaa, joten se ei turhaa vie sähköä silloin kun kukaan ei ole kotona. Ruudulle, Art Mode -tilaan on valittavissa on upeita taideteoksia gallerioista ympäri maailman tai vaihtoehtoisesti televisioon voi sovelluksen avulla ladata oman valokuvan tai kuvan omasta taideteoksesta.

the-frame-8546-3

the-frame-8551-2

Minä tietysti lataisin televisioon kuvan jostain isäni, Juhani Melenderin, upeasta taulusta ja näin tv olisi saumaton osa meidän olohuoneemme sisustusta. Haaveilen jo siitä miten rakentaisin kauniin tauluseinän nykyisen tv:n tilalle olohuoneeseen. The Framen saa sulautumaan osaksi tauluasetelmaa myös kehysten osalta, sillä valittavissa on valkoiset, pähkinän sävyiset tai vaalean puun sävyiset kehykset. Lisäksi Samsung on kehitellyt uuden huomaamattoman virtajohdon ja ”No Gap” -seinäkiinnikkeen, jonka avulla The Frame roikkuu seinällä maalauksen tapaan. Aivan mahtavaa ettei television tarvitse enää rikkoa kodin sisustuksen harmoniaa mustana suorakaiteen muotoisena järkäleenä kodin keskeisimmällä paikalla!

the-frame-8578-2

the-frame-8581-3

the-frame-0994-2

Samsung piti meitä hyvänä koko reissun ajan. Saimme nauttia herkullisen illallisen idyllisen pikkukylän ravintolassa, aivan veden äärellä. Illallisen jälkeen pääsimme veneajelulle ympäri Lofoottien upeita vuoria. Nautin tuosta venematkasta suunnattomasti ja jaksoin hämmästellä sitä kuinka olinkaan päätynyt Lofooteille näihin upeisiin maisemiin. Luonnon kauneus tuntui aivan mykistävältä ja sai tuntemaan syvää kiitollisuutta.

Elämysmatkasta inspiroituneena taidankin alkaa suunnitella uutta tauluasetelmaa meille kotiin. Ehkäpä The Frame on joskus myös oikeasti osa kotimme sisustusta, eikä vain haaveissani…

*pressimatkan tarjosi Samsung ja mukana olivat myös Modernisti Kodikas, Varpunen ja Raw Design Blog.

The Frame on tullut myyntiin Gigantteihin kesäkuussa.

Kuvat, joissa on Valkoinen Harmaja -leima ovat omiani


Translation: I went on a press trip to the Lofotes in Norway for the lauch event of Samsung’s new television called The Frame. It was so amazing! The Frame looks like a real art piece and not like a regular tv. Warm thank you to Samsung for sponsoring the trip!

The pictures with VH logo are mine

Author

2 Comments

  1. Hieno kokemus varmasti tuo matka ja niin kauniita kuvia olet ottanut, että niitä pysähtyy katsomaan pitkäksi aikaa. Wau!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.