Tällä viikolla sähkömies on johdottanut talon ja valaisimien paikat on lyöty lukkoon. Lasten makuuhuoneiden ja työhuoneen katot on levytetty, ja Magnus on aloittanut kyseisten huoneiden pakkeloinnin. Ja niin kuin aiemmin kirjoitin, teknisen tilan pakkelointi on myös aloitettu ja tavoitteena on saada se pian maalattua ja laatoitettua, jotta koneet (Nibe Fighter 1245 -maalämpöpumppu, Vallox Digit 2SE -ilmanvaihtokone ja serverikaappi) voidaan kantaa sisään. Lämminvesivaraaja sijoitetaan saunarakennukseen.

Työhuoneen pakkelointi aloitettiin (se on jo saatu valmiiksi tämän kuvan ottamisen jälkeen, seuraavaksi viimeistelyä ja maalia pintaan)

 

Saunarakennuksellakin ollaan menty eteenpäin muutaman viikon tauon jälkeen: tila lämmitettiin ja sinne on asennettu styroksit, vesijohtoputket, lattiakaivot sekä raudoitus. Ensi viikolla olisi tarkoitus valaa lattia saunallekin. Alla muutama huonolaatuinen IPhonella otettu kuva saunarakennuksesta:

 

Kävimme tänään raksalla, mutta kamera ei ollut mukana. Eli uudempia kuvia saunarakennuksesta ei ole (sellaisia, joissa näkyisi raudoituskin).

Alla toinen tänään julkaistu postaus laattavalinnoista.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Author

5 Comments

  1. >ihania laattoja, tosi hyvät valinnat!! :)oi oi mitä tuo tuoli-ihanuus tekee raksalla :D(meidän ruokapöydän tuolit ;))mukavaa alkavaa viikkoa!

  2. >Hei!Ihana seurata rakentamistanne. Minulle on tulossa viikolla 6 Harmajatalopaketti.Kaisa

  3. >S: Kiitti! :)Mies pelasti noita tuoleja keväällä roskalavalta. Muutama on vähän vääntyneempi yksilö, joten päätyivät siksi raksalle. 😉 Emmekä me oikeasti edes tarvitse lisää tuoleja, mutta eihän niitä voinut roskalavalle jättää. :DKaisa: Oi, kiva kuulla! 🙂 Onnea teidän projektiin! 🙂

  4. >no eipä tietenkään voinu :)mä jo aattelin et teillä on raksallakin tällaset huonekalut käytössä :DD

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.