macbook-pro-7971

Hei, mitäs tänne kuuluu? Vanha maccini simahti, joten tuli vietettyä pieni, suunnittelematon blogitauko. Nyt minulla on uusi, tehokkaampi kone ja täytyy sanoa, että kylläpäs hommat sujuvat nyt sutjakkaasti. Kuvat siirtyvät koneelle yhdessä hujauksessa! Ja näpyttelytuntuma tällä uudella macillä on aivan erityisen ihana. Olihan se vuoden 2011 maccini jo parhaat päivänsä nähnyt…

Uudelle tietokoneelle on entistä enemmän tarvetta tänä syksynä, sillä blogini uudistuu. Kerron tästä teille tarkemmin lähempänä. Olen tosi innoissani, sillä mielessäni on vaikka mitä ideoita! Niin innoissani olen, etten malttanut olla vihjaamatta jo tästä. Minun on hyvin vaikea pitää salaisuuksia.

oh-asetelmat-7435

oh-asetelmat-7424

oh-asetelmat-7442

macbook-pro-7961

oh-asetelmat-7429

Uusia aluevaltauksia on tiedossa muissakin merkeissä. Kävin tänään nimittäin kuvaamassa erään kauniin Kannustalo-kodin. InstaStory-videoistani pääsette vielä hetken aikaa kurkistamaan millaisessa kodissa sain vierailla. On niin inspiroivaa päästä kuvaamaan uusia, kauniita kuvakulmia!

Tämän postauksen kuvat ovat puolestaan aivan sekalaisia räpsyjä meiltä kotoa. Päätyössäni on nyt hyvin kiireistä ja yritän ottaa viikonloppuisin mahdollisimman rennosti. Minulle se tarkoittaa ennen kaikkea aikaa perheen kanssa, mutta myös rentoutumista kauniissa ympäristöissä: luonnossa, oman kodin nurkissa tai vaikkapa vierailulla jonkun toisen kauniissa kodissa kuten tänään.

Mukavaa lauantaita!


Translation: My old MacBook Pro broke, so I had to take a little break from blogging. But now I have a new Mac and I am back! I will be needing my computer even more than before this autumn, because I am renewing my blog. I’ll tell you more about it later. I have also been very busy at work, so my next plan is just to relax. Have a nice Saturday!

Author

4 Comments

 1. Kivoja nämäkin tämmöset sekalaiset räpsyt ja kuulumispostaukset. 🙂 Tulipa mieleeni, että olispa joskus jännä nähdä oma koti jonkun toisen kuvaamana. Tosin vielä ei uusi kotimme ole sisustukseltaan niin valmis, että koko taloa voisi kuvata – tai niin… miksipä ei? Sisustus elää ajan kuluessa, ehkä se ei ole koskaan ”valmis”. 🙂

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla! 🙂

   Minäkin olen miettinyt, että olisi jännä nähdä miltä oma koti näyttäisi jos joku taitava sisustustailisti stailaisi sen ja joku toinen kuvaisi. Itse kuitenkin on niin kiintynyt tiettyihin kuvakulmiin ja omaan sisustustyyliin.

 2. Oi kun ihanaa, uusia blogituulia ja aluevaltauksia.

  Täällä odotellaan jo innolla. =)

  • suvi m Reply

   Ihana kuulla Mirella! <3 Olen kieltämättä aika innoissani.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.