Viime viikolla mentiin taas muutama askel eteenpäin raksalla. Kauneimmat kuvat ja uutiset ensin… Keskiviikkona sain nimittäin painavan paketin, jossa oli kauan haaveilemani Volan keittiöhana ja pesukoneventtiili.

Maalämpöpumppu kannettiin sisään tekniseen tilaan maanantaina ja putkimies aloitti putkien liittämiset järjestelmään.

 

 

Muuten viikko kului paklaus- ja maalaushommissa.

 

 

 

 

 

Testattiin näin haihtuuko lattiasta vielä kosteutta…ja eihän se ole vielä tarpeeksi kuiva laatoittamiseen

 

 

 

 

Tämä viikko menee samalla kaavalla, mutta onneksi tuo iso tila alkaa olla jo hyvässä kuosissa. Toivottavasti saadaan pian kytkettyä lattialämpö päälle, jotta lattia pääsee kuivumaan lisää. Tänään asiantuntija kävi mittaamassa kosteuden (se oli vielä päälle 90, mutta kosteus on ihan laatan pinnassa kuulemma) ja laitoimme kosteudenkerääjäkoneen nopeuttamaan kuivumista. Nyt pitää vain kärsivällisesti odottaa…

Author

9 Comments

  1. >Aih, ihana hana!Miten tuollaiset jutut onkin jotain niin ihanaa :)Tykkään tosi paljon tuosta avohyllyköstä keittiön ja eteisen välillä.

  2. >Ihanan näköistä jo! Miten teidän sisäkatto toteutettiin/toteutetaan? Muistan lukeneeni että teillä oli joku hyvä systeemi siihen, kun ei tule roiskemaalattua tms.?

  3. >Hei! Kiva nähdä miten teidän raksa etenee :)Meillä on talonrakennus suunnilleen samoissa vaiheissa. Lattian kuivuminen pinnoitusvalmiiksi on meilläkin seuraava "iso" etappi, onneksi puuhaa on ennen sitä vielä. Meillä saataneen lähipäivinä kaukolämmön lämpöä lattialämmitysjärjestelmään puskettua joten kyllä se siitä 😉 Jaksetaan oottaa vielä vaikka malttamattomia ollaankin, eikös?! :DTörmäsin äsken seuraavaan postiin ja tulitte heti mieleen: http://www.sisustusblogi.fi/elegantti-mustavalkoinen-kylpyhuone/Kivannäköinen kylppäri tummilla seinillä!Tsemppiä teille kyllä se oma koti siitä päivä päivältä valmistuu! 🙂

  4. >Ihanaa valkoista! Tosi hauska seurata teidän etenemistä, kun olette koko ajan hieman edellä meitä.Ihanat nuo isot ikkunat! Joko olette muuten päättäneet talon värin, tummaa vai valkoinen? Hieno siitä tulee anyway.

  5. >Malia: Niinpä! Ihanaa, että vihdoin saan tuon hanan, jonka olisin halunnut jo ekaan taloon. :)Minäkin tykkään tuosta hyllystä paljon. Elviira: Sisäkatto paklataan ja maalataan, ihan niin kuin seinätkin. Mieheni on tehnyt sen ihan käsityönä (ei koenilla). On siinä hirveä homma, mutta saapahan sileän katon… :)Roosa: Aina on kiva kuulla kohtalotovereiden kuulumisia. Me saatiin kans tänään lattialämpö päälle, joten eiköhän se kuivuminen siitä pääse oikein kunnolla vauhtiin. 🙂 Täytyykin seuraavaksi tsekata tuo sun linkki. Kiitos vinkistä! Tsemppiä! Kohta muutetaan! ;)S: Juu, sitä kaivataan ja toivotaan. Ja nyt vihdoin saadaan. :)Hanna: Kiitti! Tsemppiä teillekin oikein paljon! :)Kyllä meille taitaa sittenkin tulla valkoinen talo, alkuperäisen suunnitelman mukaan.

  6. >Ihana ja inspiroiva blogi : )! Meidän talopaketti tulee toukokuussa ja pyörittelen piirrustuksia. Kuinka leveä teidän eteinen on?

  7. >Hei,Teille tulee ihana talo 🙂 oon seurannut blogia jo pitkään, meillä myös oma raksaprojekti menossa. Mistä tilasit tuon Volan hanan, tosi makee!Tsemppiä loppuprojektiin!-Maria 🙂

  8. >Anonyymi: Kiitos kiitos! Kiva jos tykkäät tästä blogista. :)Eteinen on n. 2,4 m leveä. Maria: Kiitos! 🙂 Volan hanan tilasimme inno-tuottesta. inno.fiTsemppiä teidänkin projektiin! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.