Oli pakko tulla pikaisesti kertomaan, että tällä viikolla olemme tehneet aivan mielettömiä löytöjä: khh:n kivitaso ja isot seinälaatat saunarakennuksen kylpyhuoneeseen. Tänään löytyi myös aivan täydellinen mosaiikki matchaamaan saunarakennuksen kylppärin seinälaattoja! Nyt tähän hätään ei ole kuvia saatavilla, mutta kunhan pääsemme kotiin, niin kirjoittelen kunnon postauksen (olemme nyt siis Turussa).

Tänään kävimme myös pyörähtämässä Turun rakennusmessuilla. Kannattaa pistäytyä siellä jos aihe on ajankohtainen. Me emme kylläkään löytäneet sieltä mitään uutta, mutta saimme pari parkettitarjousta. Niin, se parkettikin alkaa nyt olla päätetty! Ihanaa, kun enää ei ole niin paljon epäselviä asioita!

Mukavaa lauantai-iltaa!

EDIT ma 7.2.: Koko perheelle iski hirveä mahatauti ja kuume, joten kirjoittelen uusimmista raksakäänteistä, kunhan voimme paremmin…

Author

9 Comments

  1. >Tiedän tunteen, miten ihanaa on, kun löytää jotain kauan etsimäänsä! Odotan innolla kuvia, mitä olette löytäneet. Mä pidän nyt tuumaustauon kaikista meidän materiaaleista. Pienen tauon jälkeen ajatukset on kirkkaampia, kun on ottanut vähän etäisyyttä, ja sitten onkin aika tehdä tilauksia.Musta on tullut jo melkoinen messukävijä, ja teen niissä pikäpyörähdyksia, en tosiaan kierra kaikkea läpi, vaan ainoastaan ennakkosuunnitleman mukaan. Turun messuilla ei ole tullut käytyä, olikohan siellä jotain erilaista? Sain eilen vinkin yhdestä turkulaisesta sisustusbetonialan tekijästä, näyttää olevan aika harvassa.

  2. >Siis nyt tekis mieli poistaa edellinen kommenttini kirjoitusvirheiden takia:( Sorry!

  3. >Hei Violette!Olemme miettineet myös betonisia tasoja yms. mutta valmistajia todella vähän. Jos saan udella niin mikä firma Turussa valmistaa sisustusbetoni-tuotteita? Kiitos!

  4. >Tääkin odottelee kuvia uusista laatoista! Teidän projektia on kiva seurata! Blogissani on sinulle tunnustus! :)http://minieentapaan.blogspot.com/

  5. >Hei ! Mielenkiinnosta kysyisin miksi päädyitte parkettiin, ettekä esimerkiksi laminaattiin ? Täällä rakennusjutut ovat vielä tulevaisuudesta, mutta tässä vaiheessa jo on muodostunut jonkinlainen ajatus siitä mitä tulevaisuuden kotiin sitten halutaan : )

  6. >Oi,kiva jos teitte hyviä löytöjä. Me odottelemme paikkakuntamme raksamessuja ja siellä aiomme päättää lattian myöskin kuten tekin 🙂 Kuvia odotellessa… 🙂

  7. >Anonyymi: Todennäköisesti tulee valkoöljytty lankku-tammiparketti.Violette: Tuumaustauko on kyllä paikallaan jos tuntuu hankalalta tehdä päätöksiä. Turun messuilla ei ollut mitään uutta. Siellä oli ihan järkyttävän kuuma ja kauhea tungos, joten emme jaksaneet olla kauaa. Sisustusbetoniyrittäjiä on kyllä vähän! Emme sitten hankkineetkaan khh:n tasoksi betonitasoa, sillä se olisi tullut niin kalliiksi (900e). Päätimme koittaa valaa sen itse, mutta sekin idea kuopattiin, kun löydettiin edullinen valkoinen kivitaso. Ai niin, en edes huomannut kirjoitusvirheitäsi ekalla lukemalla. :DAnonyymi: Toivottavasti Violette näkee kysymyksesi ja palaa vastaamaan…miniE: Voi kiitos tunnustuksesta! :)Mukava kuulla, että projektimme kiinnostaa. :)eanna: Hmmm…mitenkähän vastaisin tuohon kysymykseen, että miksi haluamme parkettia eikä laminaattia…? En halua pahoittaa kenenkään mieltä, mutta kerron oman mielipiteeni. Pyrin kaikissa valinnoissa suosimaan luonnonmateriaaleja enkä yleensä ottaen pidä mistään ns. imitaatiomateriaaleista (esim. pellavaimitaatio, puuimitaatio=laminaatti). Minusta suurin osa laminaateista näyttävät kylmiltä/muovisilta ja halvoilta ja ne kolisevat kalseasti. Toki laminaatti on varmasti kestävä valinta ja hyvä esim. koiraperheessä. Ja laminaateissa on myös huomattavia laatueroja. Meille tulee muuten todella valkoinen koti, joten haluan tuoda sinne lämpöä lankkuparketin avulla. Uskon sen myös olevan ajaton valinta, jossa ei trendivirtaukset niin selvästi näy. Parkettia voi myös hioa ja huoltaa ajan kuluessa. Jokainen tekee tietenkin valinnat oman makunsa mukaan. Me pyrimme sisustamaan aidoilla materiaaleilla, jotka kestävät aikaa ja ovat laadukkaita.Anonyymi: Jep, messuilla kannattaa hyödyntää messutarjoukset. :)Alkaa tämä tauti hellittää, niin voin postailla uusista valinnoista kuvien kera. 🙂

  8. >Kiva kun vastasit ja minä en ainakaan pahoittanut mieltäni sillä itsekkin nimittäin olen ajatellut kallistuvani parkettiin sitten JOSKUS kun se on ajankohtaista. Tänäpäivänä vaan laminaattia lyödään jos ei jokaiseen, niin joka toiseen kotiin, joten oli kiva kuulla perusteltu mielipide siitä, miksi parketti : )

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.