Onneksi näyttää siltä, että aurinkoiset päivät olisivat palaamassa ja terassielämä voisi taas jatkua sateisen kauden jälkeen. Terassin sisustus on minulla vielä kesken: olemme vain kantaneet terassikalusteet paikoilleen ja kiinnittäneet terassipurjeet. Minimalisti ei varmaan lisäisi tähän enää mitään, mutta itse ajattelin laittaa terassisohvalle ainakin muutaman tyynyn. Ja toki kesäkukat täytyy vielä hankkia. Pienen puun hankin jo terassille!

terassin_sisustus-8004

terassin_sisustus-8012

terassin_sisustus-7968

terassin_sisustus-7991

terassin_sisustus-7995

terassin_sisustus-7979

terassin_sisustus-7983

terassin_sisustus-7976

Kiitos muuten kaikille, jotka vinkkasitte ruukkuun istutettavasta puusta, jonka perään kyselin ”Keväisiä pihahommia” postauksessa! Sain vinkkejä mm. japaninvaahterasta, terijoensalavasta, sitruunapuusta ja hakuropajusta. No, puutarhamyymälässä ei ollut ihan noita kaikkia lajikkeita ja puutarhuri ehdotti minulle purppuraheisiangervoa. Sellaisen menin sitten ostamaan ja istutin sen vielä thermoruukkuun ajatuksella, että se

e h k ä  voisi selvitä talvenkin yli varastossa. Katsotaan miten käy. Vielä se näyttää aika surkealta, mutta toivottavasti se rehevöityy pian.

Toivottavasti viikonloppuna saadaan nauttia auringosta, että pihatyötkin pääsevät etenemään!


Translation: Our terrace is almost ready for summer. I just have to add a few cushions and throws. And summer flowers of course.

Author

7 Comments

  1. Seesteistä ja tyylikästä! Minimalistinen ja hieman japanilaishenkinen tyyli miellyttää silmääni, muttei ole minun juttuni. Asettelisin kyllä ehdottomasti tuonne tyynyjä ja kukkia pehmeyttä tuomaan. Mutta toimii noinkin 🙂

    • suvi m Reply

      Kyllä minustakin terassi kaipaa tyynyjä ja torkkupeittoja. Kukkia ja kasveja kävinkin jo eilen ostamassa. 🙂

  2. Pingback: Tyylikkäät sohvat ja lepotuolit terassille - Meillä Kotona -blogit

  3. Pingback: pienen terassin sisustus | asunnon-korjaamiseen.com

  4. Pingback: Keväistä pihapuuhastelua - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.