Kurkistetaanpas pitkästä aikaa pihistä-panosta-pariin. Tällä kertaa löysin Carina Seth Anderssonin suunnittelemalle Pallo-maljakolle aika identtisen vastineen, vai mitä sanotte?

pp_pallo-maljakko

Ruotsalainen Carina Seth Andersson tunnetaan lasitaiteestaan ja hän on suunnitellut myös ihanat Marimekon Urna, Ming ja Flower -maljakot. Pallo-maljakko on ruotsalainen klassikko.

Elloksen Similla-maljakko on todellisuudessa kymmenen senttiä pienintä Pallo-maljakkoa matalampi, mutta on muotoilultaan lähes identtinen. Aito Pallo-vaasi on suupuhallettu ja Elloksen versio lienee kyllä teollisesti valmistettu.

Satsaisitko aitoon vai pihistäisitkö tässä kohtaa?


Translation: Look-a-likes: Ellos ”Similla” vase and ”Pallo” vase, which is a design classic designed by Swedish Carina Seth Andersson.

Author

4 Comments

 1. En ikinä kuuna päivänä maksaisi noin paljon maljakosta, joten pihistäisin

  • suvi m Reply

   On tuo kyllä aika suolainen hinta! 🙂 Kyllä minäkin tuolla rahalla varmaankin ostaisin mielummin jotain muuta…

 2. Pihistäisin. En maksaisi maljakosta 330 euroa vaikka olisi kuinka design. Rahani riittäisi ehkä tuohon Elloksen maljakkoon.

  • suvi m Reply

   Hinnan takana on varmasti se ajatus, että tämä on taidelasia ja käsin valmistettu. Mutta ymmärrän kyllä, että jokainen priorisoi eri tavalla mihin rahat laittaa. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.