Pohdin pihistä-panosta-sarjani jatkoa ja päätin, että jatkan sarjaa, mutta vähän erilaisella twistillä: tuotenostojen sijaan kokoan blogiin pieniä sisustuskokonaisuuksia kahdella eri budjetilla.

Syksyllä kysyin Instagram Stories äänestyksessä teidän mielipidettä pihistä-panosta-sarjasta. 88% seuraajistani oli sitä mieltä, että minun kannattaisi jatkaa sarjaa ja vain 12% ei kannattanut jatkoa. Teidän mielipide on tärkeä, mutta en kuitenkaan halua antaa liikaa näkyvyyttä kopiotuotteille. Toisaalta on hyvä tuoda esille sitä mitkä tuotteet ovat kopioita, sillä kuluttajilla on tästä epätietoisuutta ja ostoskoriin saattaa eksyä kopiotuote ihan vahingossa.

Niinpä päätin, että jatkan sarjaa siten, että kokoan postaukseen kaksi saman näköistä, mutta eri hintaista sisustuskokonaisuutta. Toivon, että nämä tarjoavat inspiraatiota ja vinkkejä monenlaiseen sisustusbudjettiin.

Valaisimet: Jysk ”Ivan” 9,99 € (pihistä) / Vitra ”Akari A1” 269 € (panosta)
Tuoksukynttilät: H&M Home 9,99 € (pihistä) / Skultuna ”Black Wood” 70 € (panosta)
Torkkupeitot: Ellos ”Gripsholm” 54,99 € (pihistä) / HAY ”Crinkle” 185 € (panosta)
Samettirahit: Jotex ”Shanghai” 269,90 € / Hakola ”Moon” 290 € (panosta)

Näin marraskuun pimeisiin iltoihin sopivat tietysti kotoisat hyggehetket. Tästä teemasta innostuneena kokosin kollaasiin kaksi eri hintaista tunnelmanurkkausta samankaltaisilla tuotteilla. Nurkkaus rakentuu trendikkään samettirahin ympärille. Raheissa hintaero ei ole kovin suuri, joten ehdottomasti valitsisin kotimaisen Hakolan rahin. Tunnelma syntyy tuoksukynttilästä ja tunnelmavalaisimesta – ja tietysti hyggenurkkaukseen tarvitaan myös torkkupeitto. Näissä viimeksi mainituissa valinnoissa hinnoissa on suuria eroja. Jyskin valaisin on valitettavasti melko suora kopio Vitran klassikkovalaisimesta.

Mitä mieltä – missä pihistäisit ja missä panostaisit?


Translation: Two looks in two different price ranges. Which one would you choose?

Author

4 Comments

 1. Välillä voi joskus pihistää hankinnoissa. Hyggeily on vaan parasta ja meillä on divaanin ympärillä oma rentoutuspaikka.

  • Suvi M Reply

   Kyllä, välillä voi pihistääkin. 🙂 Vuoden ankeimmat kuukaudet kannattaa ottaa hyggeilyn kannalta, niin ei tunnu ihan niin ankealta. Paitsi, että nyt on ollut kyllä upea marraskuu, kun aurinko on paistanut niin paljon.

 2. Valkoinen tähdikki Reply

  Hauska idea postaussarjalle!

  Panostaisin rahiin ja valaisimeen, mutta peitossa voisin pihistää jo senkin puolesta, että edullisemman peiton materiaali näyttää helpommin pestävältä. Käytännöllisyys kunniaan! Ja kynttilästä en kyllä ole valmis maksamaan yli 50 euroa.

  Mukavaa viikonloppua!

  • Suvi M Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Hyviä perusteluita. Meillä on itse asiassa tuo HAY:n viltti ja se on tosi näppärä pestä. Tykkään siitä hirmuisesti. Materiaali on ihanan pehmoista myös. Kivaa viikkoa sinne! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.