podcast-7189

Modernisti Kodikkaan Kertusta on vuosien varrella tullut yksi rakkaimmista blogiystävistäni. Muistan oikein hyvin kuinka aktiivisesti Kerttu aikoinaan kommentoi blogiini ja olinkin todella iloinen, kun hän päätti sitten itsekin perustaa blogin. Sittemmin olemme nähneet monet kerrat erilaisissa yhteyksissä ja olemme päässeet reissaamaankin yhdessä. Hetken aikaa olimme myös portaalikollegoita, kun bloggasimme molemmat Divaaniblogeissa. Nyt Kerttu on ottanut uuden askeleen blogiurallaan ja laajentanut luovuuttaan podcastien puolelle. Kertun Designtarinoita podcast on koukuttanut minut heti ensi jaksosta alkaen. Kerttu on aivan huipputyyppi tällaiseen podcastiin!

podcast-7196

Designtarinoita-podcastissa on vieraana mielenkiintoisia sisustusalan ammattilaisia. Aiemmissa jaksoissa ajatuksiaan ovat jakaneet Balmuirin Heidi Jaara, bloggaaja Alexa Dagmar sekä Hakolan Anna-Leena Hämäläinen. Tänään julkaistiin Designtarinoita-sarjan viides jakso. Tähän jaksoon minäkin pääsin mukaan yhdessä upean Lisbet e -blogin Liisan kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus kuunnella ajatuksiamme blogikuvien takaa – esim. miten työstämme blogipostauksia ja mitä mieltä olemme vaikkapa blogien hittituotteista.

Pääset kuuntelemaan jakson tästä: Valkoinen Harmaja ja Lisbet E: Arjen kauniimpi puoli

designtarinoita_1Kertun myötä olen tutustunut podcastien maailmaan ja kyllä kuulkaa sujuu kotityöt nykyään leppoisasti, kun on mukavaa kuunneltavaa! Designtarinoita podcast-päivittyy joka torstai ja vieraana on erilaisia, mielenkiintoisia sisustusalan vaikuttajia. Jaksot löytyvät Acast-palvelusta (kaikki jaksot täällä) ja iTunesista, josta voit tilata jaksot ja saat aina ilmoituksen, kun uutta kuultavaa on saatavilla.

Klikkaapa kuuntelemaan!

Author

6 Comments

 1. Oli hyvä jakso, tykkäsin erityisesti sinun ajatuksistasi liittyen bloggaamiseen. Sinulla on muuten erittäin miellyttävä puheääni, sitä oli mukava kuunnella.:–)

  • suvi m Reply

   Onpa mukava kuulla! 🙂 Ja hassua saada tuollaista palautetta omasta äänestä. Kiitos. <3

 2. Nämä Kertun podit on kyllä ihan huippuja – Kerttu on älyttömän hyvä podcast host!

  Tästä jaksosta tykkäsin erityisen paljon tietysti <3 ja olit ihana! Ja Liisakin oli ja Kerttukin tottakai.

  • suvi m Reply

   Kiitos sikko! <3 Kerttu on kyllä aivan huippu podcasteissa!

 3. Hyvä jakso oli! Ja yhdyn tuohon kommenttin, että puheäänesi on erittäin miellyttävä. Kuuntelen mielellään siis snäpissä ja instassakin sun höpötyksiä

  Ei nyt liity tähän, mutta muistan joskus kun snäpissä kerroit siitä lattianpesuaineesta mitä vaan ”ruikit” lattialle ja sitten mopilla pois, mikä pesuaine oli kyseessä?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.