Marraskuu yllätti auringonpaisteella. Vuoden harmaimmaksi povattu päivä taisikin olla koko marraskuun aurinkoisin. Meillä on kulunut koko viikonloppu erilaisissa puuhasteluissa. Välissä on täytynyt tietysti piipahtaa mökkiraksalla.

Luonto on valtavan suuri inspiraation lähde! Paitsi että rauhoitun näissä merimaisemissa, poimin luonnosta usein sävyjä myös oman kodin sisustamiseen. Kaislikon lämpimän keltaiset sävyt ovat ykköslempparini tällä hetkellä.

Juttelin ystävän kanssa mökkiprojektista ja siitä miten mökkeily on alkanut houkuttelemaan. Uskon, että kiireisellä arjella on tähän vaikutusta; sen vastapainoksi alkaa kaivata rauhoittavia maisemia ja hiljaisuutta. Tämän allekirjoitan ainakin omalta osaltani. Siitäkin puhuimme, että vuosien varrella saattaa käydä niin, että omakotitalosta tekee mieli luopua jos viettää kuitenkin suurimman osan vuodesta kesämökillä. Ehkä sitten joskus vuosien vuosien päästä…

Meidän mökkiranta jaksaa ihmetyttää kerta toisensa jälkeen. Tänään vesi oli erikoisen matalalla (kuten viime keväänä) ja pystyimme kävellä pitkälle merelle päin. Sieltäpäin katsottuna mökki sulautuu metsämaisemiin täydellisesti. Naapurit tiesivät kertoa, että merivesi on aina ennen juhannusta todella matalalla, mutta emme osanneet odottaa, että näin saattaa käydä syksylläkin. Veden korkeus vaihtelee kyllä melkoisesti meidän rannassa.

Mökkiprojekti on taas edennyt pienen hiljaisemman vaiheen jälkeen mukavasti, mutta kirjoittelen niistä kuulumisista myöhemmin erikseen.


Translation: November sun at our summer place. The sea water was on such a low level today.

Author

2 Comments

  1. Mökistänne tulee tosi kiva ja tykkään ikkunoista ristikoiden kera. Kokonaisuudesta tulee jotenkin enemmän mökki fiilis.????

    • Suvi M Reply

      Voi kiitos, aivan ihana kuulla! 🙂 Minä en oikein osaa päättää tykkäänkö ikkunoista enemmän ristikoiden kera vai ilman. Onneksi voi pitää molemmilla tavoilla. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.