Tiedättekö miten yksi pieni kodin muutos eskaloituukin yhtäkkiä suureksi projektiksi? Meille on tainut nyt käydä vähän niin. Päätimme uudistaa työhuoneen ja se olikin sitten vähän suurempi urakka. Olemme tyhjentäneet työhuoneen kaikki tavarat olohuone-ruokailutilaan, enkä voi käsittää miten sellainen määrä tavaraa on mahtunut  meidän seitsemän neliön työhuoneeseen. Nyt karsitaan pois kaikki turha! Kodissa vallitsee jo toista viikkoa aikamoinen kaaos, vaikka sitä ei näistä kuvista huomaakaan (InstaStroryn seuraajat tietää).

Nämä kuvat napsin Sisustushattara-verkkokauppaa varten. Valitsin sieltä omia lempituotteitani* aamiaiskattaukseen. Nyt seuraavaksi pitäisikin siivota koti niin, että täällä oikeasti näyttäisi samalta kuin kuvissa. Näin hiihtoloman jälkeisen työviikon jälkeen ei kuitenkaan ensimmäisenä huvittaisi alkaa suuriin siivouspuuhiin.

Olenkin mielummin hoivannut meidän vanhaa Viivi-kissaa. Kisulla on ollut kaikenlaisia vaivoja ja luulin jo ettei mitään ole tehtävissä. Onneksi eläinlääkäri totesi ettei tilanne ole aivan toivoton, vaan Viivi sai lääkkeet munuaisten vajaatoimintaan. Viivi täyttää kesällä jo 18 vuotta, joten ei se ihmekään ole että kremppoja alkaa olla.

Rapsuttelen vielä vähän aikaa Viiviä ja sitten alan hommiin. En malta odottaa, että saadaan työhuoneen uusi ilme valmiiksi! Ja koti siistiksi. <3

*Kuvissa näkyvät kulhot, keittiöpyyhe ja marmorialusta saatu blogin kautta.

P.S. Blogissani on käynnissä lukijatutkimus ja olisin tosi kiitollinen jos ottaisit aikaa ja vastaisit siihen. Vastaajien kesken arvotaan kaksi 100 euron Iittala-lahjakorttia.


Translation: Breakfast table setting from the other day…

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.