*sohvanpäälliset liittyvät kaupalliseen yhteistyöhön Adean kanssa

Ehkä olette jo rientäneet juhannuksen viettoon, mutta ajattelin tulla vielä blogiin moikkaamaan ja kirjoittamaan muutaman sanasen kuulumisia. Ja näyttämään teille pienen sneak peekin meidän uusiin sohvanpäällisiin*…

Tämä kevät on ollut aivan huippukiireinen niin päivätyössäni kuin some-hommissa. Odotan tosi kovasti jo lomaa, joka alkaa minulla päivätöiden osalta 13.7.2020. Nyt sitä ennen tulee ihana pieni hengähdystauko juhannuksen myötä.

Kotiin en tänä vuonna juhannusta sen kummemmin sisustele, mutta kävin napsaisemassa yhden ison juhannusruusun oksan meidän pihan ruusupensaista. Ne kukkivat upeasti! Kauaa ei saa kotona yksin hääräillä, kun pieni karvainen apuri ilmestyy rinnalle. Näin taisi muuten käydä viime vuonnakin.

Sohvalle on sentään ilmestynyt jotain uutta. Nimittäin yksi tyyny, jossa on jo uusi sohvanpäällinen. Adealta tuli paketti viime viikolla, mutta en ole vielä ehtinyt laittaa päällisiä paikoilleen. On ollut tosi paljon kaikenlaista hommaa ja toisaalta haluan myös nauttia upeista kesäsäistä. Sisustaa ehtii myöhemminkin. Mutta eikös näytäkin uusi kangas jo tässä ihastuttavalta!

Kohta ryhdyn pakkailemaan ja suuntaamme sitten kaupan kautta mökille. Tämä on ensimmäinen kunnon juhannus mökillämme. Viime vuonna emme vielä voineet yöpyä siellä, mutta grillijuhlia vietettiin joka tapauksessa. Nyt tänä juhannuksena lämpenee palju ja luultavasti pulahdamme myös mereen uimaan. Olemme uineet jo monta kertaa ja vesi on ehtinyt ihanasti lämmetä.

Vaikka lomani alkaakin tänä vuonna myöhemmin kuin yleensä, ajattelin some-töideni osalta alkaa jo himmailemaan. Blogi tulee kesällä päivittymään normaalia verkkaisemmin, mutta Instagramissa päivittelen ehkä useammin. Haluan hengähtää kunnolla ja päästää joutilaisuuden tuomaan tilaa luovuudelle. Syksyllä on luvassa vähän uusia blogituulia ja muitakin kivoja juttuja, mutta kerron niistä sitten tarkemmin lähempänä.

Nyt toivon, että tekin siellä saatte viettää rentouttavan ja aurinkoisen juhannuksen! Laitetaan ne kännykät kaapin hyllylle ja unohdetaan some hetkeksi.

Ihanaa juhannusta kaikille!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.