Hämmästyin tässä eräs päivä, kun huomasin miten meidän juhannusruusupensaat olivat puhjenneet kukkaan. Ne ovat aivan täynnä ihania valkoisia ruusuja! Nappasin muutaman alimmaisen oksan koristeeksi maljakkoon. Ihanaa, kun leikkokukat saa tähän aikaan omasta pihapiiristä!

Kuten aiemmin kirjoittelin ”Kurkistus pihaan ja kukkapenkkeihin” -postauksessa, meidän pihan kasvit voivat tänä vuonna jotenkin erityisen mainiosti. Luulin etteivät pionit kukkisi, mutta sitten huomasinkin monta nuppua yhdessä pionipensaassa! Nämä ruusupensaat eivät ole meillä koskaan olleet mitään erityisen näyttäviä, mutta tämä vuosi on kyllä poikkeus.

Täällä on ollut kova tuuli, joten osa terälehdistä on irronnut ennen aikojaan

Olipa kivaa taas pitkästä aikaa somistaa vähän olohuoneessakin! Meillä on edelleen hyvin valkoista (liian valkoista), mutta ruokapöydän ympärille kootut eripariset tuolit vähän rikkovat valkoisuutta. Etenkin puunsävy tuo rutkasti lämpöä tähän tilaan. Olemme miettineet, että satsaisimme ensimmäistä kertaa kunnon ruokapöytään, jossa olisi puinen kansi…

Kun hääräilen kotona, on minulla aina pieni karvainen ystävä lähettyvillä. Pörrö-kissa tykkää seurata tarkasti kaikkea mitä teen ja nytkin hyppäsi heti näihin kuviin. Piti oikein hätistellä kauemmaksi, että sain myös sellaisia kuvia, joissa tämä suloisuus ei ole mukana.

En ajatellut tehdä kovin suuria juhannusvalmisteluita kotona. Saunatupa on jo valmiina ja talon puolella riittää normaali viikkosiivous. Tulemme kuitenkin olemaan paljon myös mökillä (vaikka se ei olekaan valmis), joten ihan turha hössöttää liikaa kotona.

Monilla alkaa varmasti kesäloma nyt juhannuksena. Minulla on vielä reilu viikko lomaan ja koko perheen yhteinen loma alkaa sitten heinäkuun puolessa välissä, kun Mankkukin pääsee lomalle. Tätä kesälomaa on kyllä odotettu!

 

Author

4 Comments

 1. Toivoisin kovasti postausta ruokapöydistä! Juuri ajankohtainen mietintä itsellä eli millainen ruokapöytä sopisi yhteen valkotammisen parketin ja mustien tuolien kanssa. Kaikki ideat tervetulleita!

  • Suvi M Reply

   Kiitos postausideasta! 🙂 Voisin koota jonkinlaisen yhteenvedon pöydistä, joita katselin. Tilasimme juuri sen meille mieluisimman… 🙂

 2. Anette Raunio Reply

  Hei! Mistä onkaan tuo kaunis valaisin ruokapöydän päällä?

  • Suvi M Reply

   Se on Flos 2097/30 valaisin. Jälleenmyyjiä ovat monet designliikkeet. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.