Kaupallinen yhteistyö: Woodnotes
*säkkituolit saatu yhteistyössä

Viime päivinä olen keskittynyt kesästä nauttimiseen ja olen viettänyt mahdollisimman paljon aikaa näissä löhötuoleissa; siksi blogissakin on ollut hiljaisempaa. Olen saanut paljon kysymyksiä teiltä, mitkä oikein ovatkaan kuvissani vilahdelleet säkkituolit Villa Fregatin terassilla. Kyseessä ovat kotimaiset Woodnotes My Outdoor -säkkituolit* ja nyt on aika kertoa niistä tarkemmin!

Kyseessä on nimittäin säkkituoli, josta olen haaveillut vuosikaudet! Ensimmäinen blogiviittaus tähän haavetuoliini löytyy syksyltä 2011, kun tein haavelistausta saunatupamme sisustuksesta. Kyseessä on siis kotimaisen Woodnotesin ”My” säkkituoli, josta on sittemmin tehty ulkokäyttöön soveltuva malli. Näin yksi pidempiaikaisista sisustushaaveistani toteutui, kun hankimme Villa Fregattiin My Outdoor -säkkituolit. Täytyy sanoa, että onneksi odotin, sillä ulkokäyttöön soveltuva malli on nerokas ja monikäyttöinen!

Woodnotesin My Outdoor säkkituoli on pitkäikäinen sisustushaaveeni

My-säkkituolin on suunnitellut yksi kaikkien aikojen sisustusidoleistani Ulla Koskinen. Tunnustuksena tästä nerokkaasta ja tyylikkäästä muotoilusta säkkituolit on palkittu arvostetulla Interior Innovation Award -palkinnolla. My-säkkituolit ovat valtavan mukavat istua, sillä ne ovat samalla pehmeät sekä tukevat. Ne eivät upota liikaa, mutta takaavat erittäin nautinnollisen asennon. Rakastan näitä tuoleja ja meillä tuleekin vähän jopa kinaa siitä, kuka ehtii varata paikkansa My-tuolista.

Nerokas muotoilu on palkittu – eikä ihme!

Woodnotes My Outdoor -säkkituolit on tosiaan valmistettu kankaasta, joka soveltuu ulkokäyttöön. Saimaa-verhoilukangas kestää niin kosteutta, meriveden suolaisuutta, uima-altaan klooria kuin auringonvaloakin. Meidän My Outdoor -säkkituolit ovat sävyä ”Vaalea hiekka”. Tuo sävy on täydellinen meidän mökille, sillä se on ihan samaa sävyä rannan hietikon kanssa, eikä pienet hiekkahiput heti erotu kankaan pinnasta jos niitä sattuu siihen jäämään. Päälliset ovat irroitettavat ja ne voi pestä pesukoneessa, joten siinä mielessä tahroja ei tarvitse liikaa pelätäkään.

Kangas soveltuu loistavasti ulkokäyttöön, kestää kosteutta ja päälliset voi pestä koneessa

Kuten olen aiemminkin kertonut, pyrin hankkimaan huonekaluja, jotka ovat mahdollisimman ajattomia ja monikäyttöisiä. Nämä säkkituolit ovat erittäin monikäyttöisiä, sillä ne sopivat yhtä hyvin sisälle osaksi sisustusta. Alunperinhän My-tuolista oli saatavilla vain sisäkäyttöön soveltuvia versioita. Mutta nyt, kun tuolia voi siirtää sisä- ja ulkotilojen välillä, sen käyttö tuplaantuu.

My Outdoor -säkkituolit sopivat yhtä hyvin sisälle

Me nostamme säkkituolit aina yöksi sisälle. Toki ne voisi jättää uloskin, sillä ne kestävät kosteutta ja vesisadettakin, mutta kun nostamme ne olohuoneeseen, syntyy sinne täydellinen pesä leffaillan viettoon. Olemme viettäneet mökillä jo monta leffailtaa yhdessä koko perheen kesken. Minä ja Mankku olemme nauttineet My-tuolien pehmoisuudesta ja lapset ovat linnoittautuneet soffalle. Tulee muuten aikamoisen täydellinen leffa-asento, kun nostaa vielä jalat tuohon Marimekon rahin päälle (mutta siitä ei ole takeita, että säilyy hereillä leffan loppuun saakka).

Talvikaudella My Outdoor -säkkituolit löytävät paikkansa Villa Fregatin parvelta, jonne syntyy sitten varmasti ihana kokonaisuus. Siihen saakka tuolit saavat olla alakerrassa, missä niitä on helppo siirrellä sisä- ja ulkotilojen välillä.

Paras terassikalustehankinta ikinä!

My Outdoor -säkkituolit olivat kyllä paras terassikalustehankinta mökillemme! Lapset toivovat, että voisimme hankkia niitä vielä pari lisää. Muuten terassien sisustaminen onkin onnistunut jo olemassa olevilla huonekaluilla. Pidän siitä, että kokonaisuus on syntynyt sopivasti erilaisista palasista ja kyllä me jossain vaiheessa vielä täydennämme terassisisustusta ainakin pienellä pöytäryhmällä. Mutta jos mietitte mukavaa oleskelutuolia terassille, niin voin erittäin lämpimästi suositella Woodnotesin My Outdoor -tuoleja! Niistä on iloa monin tavoin!

Author

2 Comments

  1. Nuo on kyllä kivat <3. Onko teillä mikä koko näissä? Teidän varjokin näyttää kivan isolta, harmittaa kun ostin viime vuonna Jyskistä varjon ja oli 350 halkaisijaltaan ja näyttää meille liian pineltä. Pöydän keskelle menee hyvin, mutta alunperin olin kyllä aattellut sen meille sivuun. Mikä koko teillä on ja mistä varjo hankittu? näyttää hyvän isolta <3

    • Suvi M Reply

      On kyllä! 🙂 Meillä siis se My-koko. Se Roo on se isompi.
      Tuo varjo on Kodin Terrasta. Se on ollut kyllä kans tosi hyvä ja mieluinen. Valitettavasti en muista tarkempia mittoja.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.