Olen huomannut, että loppukesästä alan kaivata sisustukseen pehmeämpiä ja maanläheisempiä sävyjä. En muuten vielä haluaisi käyttää tuota ilmaisua ”loppukesä”, mutta siltä alkaa kohta tuntua kun kesäloma lähenee loppuaan. Mutta kesäähän on vielä jäljellä, vaikka työt alkavatkin.

Alkukesästä meidän kodin sisustus on värikkäämpää ja kaivan kaapeista esiin kukka-aiheisia tekstiileitä. Nyt olohuoneen ovat vallanneet pehmeät beigen, harmaan ja valkoisen sävyt sekä pehmeästi graafiset kuosit. Aiemmin kirjoittelinkin olohuoneen pallomaisista muodoista ja tässäpä nyt laajempaa kuvaa miltä olohuoneen sisustus näyttää nyt heinäkuussa.

olohuoneen_sisustus-9471

olohuoneen_sisustus-9540

olohuoneen_sisustus-9518

olohuoneen_sisustus-9624

olohuoneen_sisustus-9590

olohuoneen_sisustus-9503

olohuoneen_sisustus-9467Yksi olohuoneen lempijutuista on ikkunasta näkyvä terassin pikkupuu

olohuoneen_sisustus-9521

olohuoneen_sisustus-9475

olohuoneen_sisustus-9498

olohuoneen_sisustus-9501

olohuoneen_sisustus-9539

olohuoneen_sisustus-9582

Harsokukat ja muut heinät, jotka hankin muutama viikko sitten koristavat vieläkin olohuoneen maljakossa. Vähän kuivahtaneena toki. Näiden kuvien ottamisen jälkeen olohuoneeseen kotiutui eräs ihana viltti, jota vilautinkin jo Instagramin puolella.

Aika vähän olemme kuitenkin viime päivinä viettäneet aikaa sisällä, sillä käynnissä on ollut talonmaalausoperaatio ja paikallinen jalkapalloturnaus on myös pitänyt kiireisenä. Ihania kesäpäiviä!


Translation: Our living room look in July. Soft natural tones and the evening sun.

Author

9 Comments

 1. Ihanan harmonista ja levollista. Nuo ”uudet” sohvatyynyt ovat ihan parasta ja sopivat hyvin yhteen tuon Ruotsista hankitun (mikäs se nyt olikaan 😉 kanssa.

  • suvi m Reply

   Voi kiitos, mukava kuulla! 🙂 Tykkään kyllä tosi paljon nykyisestä tyynykombosta.

 2. Hei. Millä olet käsitellyt olohuoneen harmaan päätyseinän? Näyttää todella hyvältä, tällainen olisi toiveena toteuttaa myös omaan olohuoneeseen.

 3. Ompa todella kotoisa ja viihtyisän näköinen olohuone. Oikein semmonen kutsuva. 🙂 Olen oikeastaan viime vuosina oivaltanut, mikä omassa sisustuksessani on mättänyt olohuoneen osalta; se on ollut liian karsittu, harkittu ja vähäeleinen. Kunhan uusi kotimme valmistuu, aion sisustaa olohuonettakin vähän runsaammin, vähän kotoisammaksi. Sitä odotellessa on mukava selailla blogeja, ja erityisesti tämä sinun blogisi ja tyylisi vetoaa. Mukavaa loppu lomaa ja aurinkoisia päiviä sinne Kokkolaan!

  • suvi m Reply

   Olipa kiva kommentti, kiitos paljon! 🙂 Ihailen kovasti pelkistettyä sisustustyyliä, mutta luontaisesti lähden siitä aina vähän rönsyilemään – en voi sille mitään. 😀 Mutta siitä kai se oma tyyli osittain tulee…

   Aurinkoisia päiviä sinnekin!

 4. Kaunis olkkari ja kivat kuvakulmat kuvissa. Mukava nähdä olkkarinne myös makkarin ovelta kuvattuna.

  • suvi m Reply

   Mukava kuulla! 🙂 Oli niin mukavaa ottaa kunnolla kuvia pitkästä aikaa. Ja tuntuu, että olen oivaltanut vähän uutta taas valokuvaamisesta – jatkuvaa oppimistahan se on…

 5. Pingback: Miten sisustaa pikkurahalla kaunis koti? - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.