Kylläpäs nämä viikot vierähtävät nopeasti näin lomaillessa! Nyt on taas aika koota tämän viikon sisustusuutiset.

johanna_gullichsen

Photo: Johanna Gullichsen

Kauniista tekstiileistään tunnettu Johanna Gullichsen on valmistanut rajoitetun erän uniikkeja laukkuja ja kukkaroita. Tuotteet on valmistettu Normandie-malliston kankaista. Uniikit laukut ja kukkarot ovat myynnissä rajoitetun ajan ainoastaan Helsingin Fredrikinkadun myymälässä.

swoon-studio-grey_2-640x853

Photo: Swoon

Ahkerimmat blogilukijat ovat jo saattaneet bongata tuon yllä olevan kuvan jostain blogista viime aikoina, niin monessa blogissa tämän brändin kauniit kuvat ovat viime aikoina esiintyneet! Kyseessä on ruotsalaisen Swoonin uusi kylpyhuonekalustesarja, josta minunkin sähköpostiini tupsahti tiedote.

Swoonin kaksi uutta kylpyhuonekalustesarjaa mahdollistavat omat personaaliset ratkaisut, sillä värivalikoima on lähes rajaton. Myös kalustejalkojen väri on valittavissa. Lavuaarit valmistaa italialainen Globo ja niiden suunnittelusta vastaa Claesson Koivisto Rune. Tätä kylpyhuonemallistoa toimitetaan täysin koottuna myös Suomeen.

menu_aw16_640x908

Photo: Menu

Tanskalainen designbrändi Menu on julkaissut syysmallistonsa, johon kuuluu monia uusia valaisinmalleja. Kuvassa näkyvän valaisimen suunnitelusta vastaa Norm Architects – valaisinta saa nyt myös led-versiona. Uutuustuotteisiin kuuluu myös sisustustavaraa sekä sivupöytiä. Lisäkuvia voit kurkata vaikka Inredningshjälpen-blogista.

Viikon bloginosto: Modernisti Kodikas

hakola_web_woody_lempi_cosy-1030x486

Tällä viikolla valitsin bloginostoksi monelle varmasti tutun blogin: Kertun Modernisti Kodikkaan. Kerttu on tällä viikolla kirjoittanut monesta mielenkiintoisesta aiheesta, kuten vaikkapa vierailusta Karlan kodissa, mutta myös eräästä hyvin sisustusuutisteni teemaan sopivasta aiheesta: kotimaisen huonekaluvalmistaja Hakolan reagoinnista Anttilan konkurssiin. Käykääpäs lukemassa tarkemmin Modernisti Kodikas -blogista! Tuo blogi kannattaa muutenkin lisätä lukulistalle ellei se vielä siellä ole – Kertun blogi on kuulunut omaan vakiolukulistaani ihan alusta saakka ja tulee aina kuulumaankin.  <3


Translation: Interior design news of week 29. Finnish textile brand Johanna Gullichsen has released new unique and limited edition of bags and purses. / Swedish Swoon has released new bathroom furniture with very nicely styled pictures. / Danish Menu has released their AW16 collection, which includes lamps and small furniture and accessories. / This week’s blog recommendation is Modernisti Kodikas – go and check it out!

Author

4 Comments

 1. Mukava, että nostit blogina juuri Kertun blogin. Juuri tänään lukiessani Hakolaa ja Anttilaa käsittelevää postausta, ajattelin, että Kerttu jos joku on aina ajan hermolla. 😀 Kertun blogi on niin ihana, kun on yhtä aikaa rento ja tyylikäs ja laadukas – ja miten taitava kirjoittaja Kerttu onkaan! 🙂

  • suvi m Reply

   Ihan selvää oli, että jossain vaiheessa nostan Kertun blogin tähän. Nyt tuli sopiva aasinsilta. 🙂 Kerttu on tosi taitava!

 2. Hei, hieman asian vierestä kyselisin. 🙂 Onko teidän työpöydän pöytätason reuna lakattu tai jotenkin käsitelty vai oletteko jättäneet pinnan alkuperäiseksi? Jos ette ole mitenkään käsitelleet, niin miten on toiminut?

  Kiitos inspiroivasta blogista. 🙂

  • suvi m Reply

   Emme ole käsitelleet pöytätasoa mitenkään. Hyvin on kestänyt kulutusta. 🙂 Kiva jos blogistani saa inspistä – se lämmittää mieltä. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.