Kun pääsiäinen oli vietetty, päätin päivittää olohuoneen sisustusta keväisempään suuntaan. Se onnistui tekstiileitä keventämällä ja vähän huonekaluja kääntelemällä. Maljakkoon sujahti kirsikanpuunoksa.

Vaihdoin paksun villamaton kevyempään Linie Designin Charles-mattoon. Pidän tästä matosta kovasti! Olen tyytyväinen, että hankin maton beigen sävyisenä, sillä se tuo kivasti pehmeyttä tilaan ja taittaa liian mustavalkoista vaikutelmaa. Sohvanpäälliset vaihdoin jo ennen pääsiäistä valkoisiksi ja aiemmin olohuoneessa olleen valkoisen Tiscan villamaton kanssa vaikutelma tuntui aivan liian valkoiselta. Charles-matto taittaa liiallista valkoisuutta, vaikka on toki vaalea väritykseltään.

Säädin myös verhoja. Aiemmin molemmat Linumin samettiverhot olivat vierekkäin olohuoneen oikealla puolella. Nyt siirsin toisen verhon työhuoneen oven luo, jolloin Mankun nikkaroima sisustuspilari maljakoineen erottuu kauniisti verhoa vasten. Jättimäinen peikonlehti siirtyi lähemmäksi takkaa, jotta sisustuspilarille jää enemmän tilaa ympärilleen. Peikonlehden kirkkaan vihreä väri murtaa harmonista värimaailmaani, mutta enpä kyllä raaski siitä luopuakkaan.

Koristetyynyistä karsin pörröisimmät versiot pois ja sohville jäivätkin lempparini. Murretun keltainen samettityyny sopii minusta hyvin kevääseen. Jotenkin olen kyllästynyt puuterin roosaan sävyyn olohuoneessa. Nyt viehättävät lämpimän kellertävät ja vaniljan sävyt enemmän. Mietin jo ruokapöydän takaisen seinänkin maalausta jollain lämpöisellä beigen sävyllä, mutta katsotaan innostutaanko tarttumaan maalisutiin…

Täytyy myöntää, että rentouttavan pääsiäisloman jälkeen on arjessa ollut vähän käynnistysongelmia. Tuntuu, että ehdin pitkän viikonlopun aikana muuttaa unirytmin päälaelleen ja tällä viikolla on väsyttänyt normaalia enemmän. Onneksi pian on taas viikonloppu! Ja lumet sulavat kovaa kyytiä.

Joko teillä on sisusteltu kotia kevääseen?


Translation: I redecorated our living room a little bit. I changed the rug and moved around the small furniture. I also changed the position of the curtains. Right now I love warm yellow and vanilla shades.

Author

2 Comments

  1. Tuo peikonlehti sopii hyvin kokonaisuuteen, joten älä ihmeessä heitä sitä pois. Itselläni samanlainen peikonlehti, joskin vähän pienempi. Välillä, jos kasvi alkaa kyllästyttää, siirrän sen työhuoneeseen. Kohta sille sitten taas löytyy tilansa olohuoneesta. 😀

    • Suvi M Reply

      En tokikaan meinaa luopua peikonlehdestä. On eräänlainen saavutus, että olen saanut pidettyä sen hengissä näin monta vuotta. 😀

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.