Hyvää pääsiäistä! Täällä koti on siivouksen jälkeen somistettu pääsiäiseen ja pääsiäiskattaus syntyi jo hyvissä ajoin ennen päivällisen valmistumista. Tänä vuonna pääsiäinen näkyy meillä hillitymmin kuin aiempina vuosina. Lapset ovat jo niin isoja, että pääsiäisaskarteluja ei enää tule suurissa määrissä kotiin. Mutta toki olen laittanut ne vanhat, rakkaat askartelut esille tuttuihin paikkoihin. Muuten pääsiäinen näkyy meillä sisustuksen yksityiskohdissa ja ruokavalinnoissa.

Olohuoneeseen pääsiäistunnelmaa tuo valtavan kokoinen ranskalainen tulppaani, joka on auennut jo lähes kokonaan. Marimekon Koppa-tarjoilukulhoon* laitoin pääsiäsirakeita ja sohvalle valikoitui murretun keltainen Jotexin samettityyny*.

Sohvanpäälliset vaihdoin viime viikonloppuna valkoisiin. On aika ottaa sisustuksessa askel kohti kevättä. Luulenpa, että paksu villamatto siirtyy jo tänä viikonloppuna saunatuvalle ja olohuoneeseen laitetaan kevyempi matto.

Pääsiäiskattauksen keskipisteenä ovat lautasliinoista taitellut pupuset (ohje tässä postauksessa). Löysin Pentikistä oksakoristeet, joiden keltaiset pallukat tuovat sopivasti pääsiäistunnelmaa kattaukseen. Pääsiäisateriaksi Mankku kokkaili meille mehukasta paistia ja perunoita. Jälkiruuaksi nautimme jäätelöä ja kinuskikastiketta. Ehkä huomenna testailemme uunissa lämmitettyä Mignonia jäätelön kanssa (idea löytyi täältä).

Nautimme rauhallisesta pääsiäisestä kotona. Pienet virpojat liikkuvat täällä huomenna, joten nyt täytyy lähteä keräämään pajunkissoja, jotta meidänkin neiti saa virpomisvitsat tehtyä.

Rentouttavaa pääsiäistä!

*tuotteet saatu blogin kautta


Translation: Happy Easter!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.