Blogeissa kiertää nyt hauska Mitä viimeksi -haaste ja koska Kerttu nakkasi haasteen tähän osoitteeseen, päätin oitis tarttua siihen. Arki on tällä hetkellä superkiireistä, sillä mökkiprojekti alkoi todenteolla talopakettitoimituksen myötä. Niinpä on kiva hetkeksi heittäytyä vastailemaan kepeisiin kysymyksiin.

Viimeisin ruoka: spaghetti ja jauhelihakastike, jota kokkailin työpäivän päätteeksi. Mankku on vielä raksalla, joten pakkasin hänen annoksensa folioon odottamaan, että raksamies kotiutuu.

Viimeisin viesti: Mankku lähetti kuvaviestejä mökkitontilta tämän päiväisestä etenemisestä. Jaoin osan kuvista Villa Fregatin Instagramiin. Viimeisin viesti, jonka itse lähetin oli mese-viesti blogini koodaajalle koskien jotain palvelinvirhettä.

Viimeisin itku: tirahti sunnuntaina. Jäin mökkitontille jumiin, kun autostani puhkesi rengas ja minulla oli kiire kotiin, sillä sunnuntaille oli kasaantunut vaikka kuinka paljon hommia. Kaikki järjestyi kuitenkin.

Viimeisin nauru: oikein makeat naurut saatiin eilen illalla lasten kanssa, kun katsoimme blogini You Tube -kanavan vanhoja videoita. Naurettiin kaikki yhdessä minun noloille videoille. Tänään töissä naurettiin monta kertaa vaikka mille asioille…

Viimeisin hermostuminen: se sunnuntain rengasrikko. Hermostuin, koska olin kuvitellut, että käväisen vain pikaisesti mökkitontilla ja sitten suunnitelmiin tulikin usean tunnin viive (jäin odottamaan, että Mankku sai hommat valmiiksi ennen kuin suuntasimme yhdessä kotiin). Tulistun nopeasti, mutta onneksi myös lepyn yhtä nopsaan. Ja olen hyvä unohtamaan ikäviä asioita.

Viimeisin ostos: itselle vai lapsille? Tytölle ostin lauantaina uuden takin, pipon ja kaulaliinan. Itselle olen viimeksi ostanut kesän alennusmyynneistä vaatteita. Viimeisin sisustusostos oli iso viikunapuu.

Viimeisin muutos sisustuksessa: olohuoneen pieni rymsteeraus, kun kiinnitimme sohvamodulit yhteen. Samalla siirtelin sivupöytiä.

Viimeisin lukemani blogiteksti: Coco Sweet Dreams -blogin Hennan päivitys hänen uudesta, upeasta kodistaan. Hennalla on aivan ihana tyyli!

Viimeisin suunnitelma: suunnittelin juuri, että ensi viikonlopulle en halua tehdä mitään muita suunnitelmia kuin, että tehtäisiin jotain kivaa perheen kanssa.

Kaiken kiireen keskellä olen yrittänyt ottaa myös rennosti ja siksi blogi on päivittynyt viime aikoina normaalia verkkaisemmin. En halua ottaa blogista paineita, koska sitten tämä ei ole enää mukavaa, eikä anna sitä vastapainoa, jota arkeeni kaipaan. Tähän haasteeseen oli mukava tarttua!

Jaan Mitä viimeksi -haasteen eteenpäin Tiiulle, Melinalle ja Sadulle!

Author

2 Comments

  1. Hyvä vaan että otat rennosti, väkisin väännetyistä postauksista ei liene kellekään iloa. Sulla on mukava blogi!

    • Suvi M Reply

      Ei minustakaan missään nimessä kannata väkisin vääntää postauksia. Nyt on niin paljon kaikenlaista meneillään, että luonnollisesti se näkyy blogin postaustahdissa ja oman kodin sisustusinnostuksessa. Tekisi mieli vain koko ajan kirjoitella mökkiprojektista, mutta en halua muuttaa blogia raksablogiksikaan. 😉 Ja toisaalta on todella tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta, kun on monta rautaa tulessa.

      Tosi kiva kuulla, että tykkäät blogistani. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.