Jos minulta kysytään, niin nyt on ollut täydellinen viikonloppu. Olemme olleet vain kotosalla ja puuhastelleet sitä mitä mieli tekee. Innostuin säätämään olohuonetta taas asteen verran paremmaksi syyshyggeilyyn. Poika nimittäin toivoi, että kiinnitettäisiin sohvamodulit yhteen ja minähän ryhdyin tuumasta toimeen.

Yhteenkiinnitettynä sohviin muodostuu ihana nurkkaus – paikka josta kilpaillaan. Syksyn myötä tulee vietettyä entistä enemmän aikaa olohuoneessa, kun kokoonnumme sinne katsomaan lempisarjoja (Possea ja Vain Elämää) viikonloppujen kunniaksi. Niinpä olohuoneesta täytyy tehdä mahdollisimman mukava oleskeluun.

Yksi pieni muutos saattaa aiheuttaa dominoefektin kodin sisustuksessa. Tämä siirto aiheutti vain pientä hienosäätöä sivupöytien asetteluihin. Twiggy-pöytä* sopii mihin vain ja nyt se löysi paikkansa sohvan toiselta puolelta. Olohuoneen toisessa nurkkauksessa siirsin suuren peikonlehden lähemmäksi ikkunaa – enää se ei kärsi liiallisesta paahteesta niin kuin kesällä. Ja huomaatte varmaan, että ruokapöydän päällekin on ilmestynyt uusi puu. Yllätyksekseni löysin Kodin Terrasta viikunapuun ja koska olen haaveillut sellaisesta jo pitkään, lähti se oitis mukaan.

Kukaan ei vaan varoittanut etukäteen, että viikunapuu haiskahtaa ihan kissanpissalta. InstaStoryn seuraajani tiesivät kertoa, että haju hälvenisi ajan kuluessa. Katsotaan miten käy. Lopullinen paikka ruokapöydällä ei varmastikaan viikunapuulle ole, mutta minusta se näyttää hauskalta siinä. Muistan nähneeni jossain ruotsalaisessa sisustuslehdessä kuvan, jossa ruokapöydän päällä oli iso puu ja se jäi mieleeni. Tällainen mittasuhteilla leikittely on minusta hauskaa. No, kunhan löydän viikunapuulle sopivan ruukun, niin sen paikkakin varmasti vaihtuu.

Sisustelun lisäksi olen siivonnut lasten vaatekaappeja ja seuraavaksi täytyisikin käydä nakkaamassa kirppiskassit keräyspisteelle. Mankku on ahkeroinut pihalla meidän mökin ulkohuussin kanssa ja pian lähdemme viemään sitä mökkitontille. Ensi viikolla alkaakin kunnolla tapahtua mökkiprojektissa, kun Villa Fregatin elementit saapuvat ja mökki nousee pystyyn. Kannattaakin seurailla tunnelmia Villa Fregatin Instagramissa ja varmasti tulen päivittämään mökkiprojektin kuulumisia tänne blogiinkin ensi viikolla. Jännä viikko edessä!

*pöydästä saatu alennusta Woodnotesilta


Translation: A new fig tree and small changes in our living room. I attached the sofas together, so they create a cozy spot – perfect for autumn hygge.

Author

5 Comments

 1. Hei, tämä poikkeaa aiheesta. Minulla ei ole kannettavani selaimessa (Chrome) päivittynyt blogisi yli kuukauteen ja sama tapahtui puhelimen selaimessa (myös Chrome) yli kaksi viikkoa sitten. Minä en tietenkään ymmärrä onko vika täällä minun päässäni vai eikö Chrome nyt jostain syystä ole yhteistyössä blogisi kanssa, mutta ajattelin ilmoittaa tästä, jos se on korjattavissa. 🙂

  • Suvi M Reply

   Kiitos kun ilmoitit! ”Vika” on käyttäjäkohtainen, eli se korjaantuu, kun tyhjennät välillä selaimesi välimuistin. Käytän itse harvoin Chromea ja kävin testaamassa. Minullakin näkyi vanha etusivu, mutta se korjaantui heti, kun tyhjäsin selaimen cachen.

 2. Hei, minulla samoin ei ole blogisi päivittynyt yli kuukauteen. Näin ei ole koskaan aikaisemmin käynyt ja luulinkin, että nyt olet lopettanut tai jotain muuta. Onneksi nyt taas näkyy 🙂

  • Suvi M Reply

   Voihan hitsi! Huomasin, että taas Chrome näyttää aivan vanhaa sivua. 🙁 Hyvä, että ilmoittelette. Pitää säätää cahce-asetuksia. Jos tyhjäät selaimesi cachen, niin näet sivuston oikein, mutta eihän sen pidä niin toimia, että lukijoiden pitää tyhjätä cache vähän väliä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.