Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Ehkä olet sisustuskuvistani huomannut, että meidän kodista löytyy erilaisia säilytysboxeja sieltä täältä. Minusta on ihastuttavaa kuinka kauniisti tietyt brändit pakkaavat tuotteensa, enkä raaski heittää nättejä boxeja pois ollenkaan. En suinkaan jemmaa bokseja kaapin perukoille, vaan kauniit pakkauslaatikot päätyvät meillä hyötykäyttöön. Kierrätystä parhaimmillaan!

Tuotepakkauksien lisäksi olen täydentänyt laatikkokokoelmaani myös varta vasten säilytykseen valmistetuilla laatikoilla, pääasiassa tanskalaisen HAY:n käytännöllisillä boxeilla. Lisäksi meiltä löytyy Lundian System-säilytyslaatikoita ja Iittalan Vakka-laatikoita (saatu). Joitakin pienimpiä laatikoita säilytän työhuoneessa ja hyödynnän niitä tarvittaessa lahjalaatikoina.

Erilaisia boxeja löytyy meiltä pääasiassa olohuoneen ja makuuhuoneen hyllyköistä sekä lastenhuoneista. Tyttö säilyttää petsejä ja niiden pikkutavaroita kauniissa kenkä- ja pakkauslaatikoissa. Poika on jemmaillut laatikoihin mm. marmorikuuliaan. Itse jemmailen boxeihin sekalaista tavaraa: kynttilöitä, isännän sekalaista elektroniikkaa, kuitteja – jopa hammasharjat. Valitettavasti muutamasta boxista on muodostunut kunnon romulaatikoita ja ne täytyisikin käydä läpi.

Etenkin meidän makuuhuoneen String-hyllyköstä löytyy monenlaista laatikkoa. Pienimpiä laatikoita hyödynnän korurasioina. Esimerkiksi Daniel Wellington pakkaa kellonsa ja rannekorunsa tukeviin, tyylikkäisiin boxeihin, joita on ilo pitää esillä. Kelloni olen kylläkin sujauttanut Louis Vuittonin pikkulaatikkoon, jonka avaamalla näen yhdellä silmäyksellä kaikki kelloni ja voin valita oikean mallin asun mukaan.


Kelloista ja kauniista rannekoruista puheenollen, Daniel Welligton haluaa tarjota blogini lukijoille 15% alennusta kaikista tuotteista verkkokaupassaan osoitteessa www.danielwellington.com. Alennus aktivoituu koodilla valkoinenharmaja. Alennuskoodi on voimassa maailmanlaajuisesti 4.11.2018 asti. Pakettiin kuuluu myös ilmainen kuljetus maailmanlaajuisesti.

Erilaiset boxit ratkaisevat monta säilytyspulmaa, mutta toisaalta niihin tulee sullottua ylimääräistä pikkutavaraa – kaikkea sellaista, jota ei välttämättä tarvitse. Meidän hyllystä löytyy boxeja, joiden sisällöstä minulla ei enää ole mitään muistikuvaa. Myönnän, että minulla on paha tapa piilottaa turhat tavarat ja sotkut pois silmistä, mutta kun muutaman laatikon tai kaapinoven avaa, rävähtää sotkut silmille. Haaveilen siitä, että saisin järjestettyä kaikki säilytystilat tip top kuntoon.

Löytyykö sieltä muita boxijemmareita?


AD: Daniel Welligton offers 15% discount on their webshop for my readers. The discount is activated with the code valkoinenharmaja and it is valid until November 4th. Free worldwide shipping is included.

Author

6 Comments

 1. Kaikki boxit ja säilytyslaatikot on kivoja ja hyödyllisiä, meiltäkin niitä löytyy monta, mutta koruille en ole vielä löytänyt kivaa säilytysrasiaa. Sellaista mistä yhdellä silmäyksellä näkisi kaikki korut.
  -Marketta

  • Suvi M Reply

   Kiva jos sait tästä vinkkejä! 🙂 Myös tukevia ”rumempia” pakkauksia voisi hyödyntää jos päällystäisi ne jollain kauniilla kuosilla…

 2. Täällä yx boxijemmari ilmottautuu 🙂 osa esillä ja osa varastossa jemmassa. Olen säilyttänyt osan lahja tarkoituksiin. Monesti säästän myös lahjoistakin kauniit paperit ja nauhat. Kaikki mahdollinen hyötykäyttöön 🙂 Ihan tuo Vuttonin rasia, tytöllä taitaa olla saman tyylinen…saiskohan äiti sen itelle?

  • Suvi M Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Minäkin säästän etenkin lahjapussukoita. Monesti lapset saavat synttärilahjan paperipussissa, joka on sitten kätevä kierrättää toisiin juhliin. Toki olen jemmaillut myös lahjapaperia. 🙂 Tuo Vuittonin rasia on tosi kätevä!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.