Täältä meidän seuduilta, Keski-Pohjanmaalta, löytyy todella paljon ihastuttavia paikkoja: on merenrantaa (kallio- ja hiekkarantoja), järvimaisemia, hienoja luontoreittejä ja hurmaavia vanhoja miljööitä. Sekä tietysti se meidän piilopaikkamme. Arjessa ei aina muistakaan, kuinka lähellä olisi monta rauhoittavaa paikkaa oman kodin lisäksi. Tänään saimme työporukan kanssa viettää iltapäivää yhdessä niistä. Aurinkoisessa merimaisemassa silmä ja mieli lepää.

elba5

elba7

elba1

elba4

elba8

elba6

Kun asuu tiiviisti asutetulla omakotitaloalueella, osaa vieläkin enemmän arvostaa maisemia, jotka avautuvat pitkälle horisonttiin. Siinä rentoutuu kummasti, kun antaa ajatusten lentää ja katseen harhailla kauas horisonttiin. Ehkä vielä joskus rakennamme talon, jonka ikkunoista avautuu maisemat silmän kantamattomiin.

Nämä kuvat näppäsin vain kännykälläni, mutta olen ajatellut, että pitäisi joskus ottaa kamera mukaan ja käydä kuvaamassa täällä lähistöllä sijaitsevia minulle mieleisiä tai muuten vain upean näköisiä paikkoja. Niitä nimittäin riittää vielä näiden muutaman blogissa esitellyn lisäksi.

Translation: We spent the afternoon in this scenery today. How relaxing!

Author

2 Comments

  1. Haha oot sitten meijän venettä kuvaillu 😀 Elba on kyllä ihana paikka, kaikki lapsuuden kesät viettäny siellä leikkien 🙂

    • Heh, niinkö?! 😀 Elba on niin viehättävä! Ja tuo seutu muutenkin…pitäisi mennä paremmalla ajalla kameran kanssa…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.