Olenkin silloin tällöin kirjoitellut siitä, kuinka pyrin satsaamaan luonnonkosmetiikkaan ja se onkin onnistunut hyvin ihonhoidon saralla. Meikeissä ja hiustuotteissa olen pääasiassa pysytellyt vielä perinteisen kosmetiikan puolella ja ajattelinkin nyt listata muutamia lempituotteitani.

Ihonhoidossa käytän paljon luonnonkosmetiikkaa. Yhdeksi aivan lempituotteekseni on viime vuosina vakiintunut tämä Mádaran Pihlaja-päivävoide. Olen käyttänyt tätä monta tuubia! En listaa tässä tarkemmin ihonhoitotuotteita, mutta tämän lempparin haluan mainita. Lisää luonnonkosmetiikkavinkkejä löytyy Sunnuntaisuosikit-IGTV-jaksosta, jonka tein viime talvena.

Kauneudenhoidossa ja meikkaamisessa minulle tärkeintä on luonnollisuus. Meikkaan arkena aika vähän. Tasoitan ihon CC-voiteella ja Lumenen versio onkin ollut lempparini siitä lähtien, kun se ilmestyi. Ennen meikkivoidetta levitän nenänvarteen, poskipäihin ja otsaan primeria, joka silottaa ihohuokosia ja estää ihoa kiiltämästä. Minulla on sekaiho, joten se alkaa päivän mittaan kiiltää. Pieni kiilto onkin toki vain hyvästä, en haluaisikaan täysin mattaista ihoa. Tämä Lumenen Nordic Chic Mattifying & Pore Smoothing -primer on ollut minulla käytössä pitkään ja näistä kahdesta tuotteesta onkin muodostunut luottotuotteeni ihon tasoittamiseen.

Minulla on aina ollut aika lyhyet ripset ja olen kerran kauan sitten kokeillut ripsienpidennyksiä. Ei ollut minun juttuni! Ja sitä paitsi, haluan että myös ripset ovat luonnollisen näköiset. Kesällä ostin ripsiseerumia, kun huomasin millaiset tulokset ystäväni oli saanut sillä aikaan. Ja voi vitsit kuinka ripset alkoivatkaan kasvaa! Olenkin tästä Instagramin puolella jo vinkkaillut ja moni siitä edelleen kysyy, joten tässäpä se seerumi, jota olen käyttänyt Maxeylash. Ripsiseerumia pitää laittaa tunnollisesti joka ilta vähintään viiden viikon ajan ennen kuin mitään tuloksia alkaa näkyä, joten tässä täytyy olla kärsivällinen. Nykyisin laitan seerumia suunnilleen joka toinen päivä lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Ripsivärinä minulla on vuosikaudet ollut Lancomen Definicils, mutta kun ripseni kasvoivat pituutta, niin täytyi vaihtaa myös ripsiväri. Lórealin ”Telescopic” sopii nykyisin paremmin ripsilleni, sillä siinä on ohut harja. Ja se on parempi vaihtoehto kukkarollekin. Satsasin vihdoin myös kunnon ripisientaivuttimiin ja ostin Shisheidon ripsitaivuttimet.

Lopuksi haluan vinkata vähän uudemmasta löydöstä, jonka tein viimeisen kampaajakäynnin yhteydessä: sävyttävä shampoo Four Reasonsilta. Minulla oli tosi pitkä tauko kampaajakäynneissä, sillä edellisen kerran olin käynyt kampaajalla ennen korona-aikaa. Hiuksissakin pidän eniten luonnollisuudesta ja yleensä minulle laitetaan vain ohuita vaaleita raitoja, jolloin juurikasvu ei näy kovin helposti. Nyt hiuksia sävytettiin hiukan lämpimällä ruusukullan sävyllä.

Ostin kampaajalta ruusukulta-shampoota sävyn ylläpitämiseksi. Näissä kuvissa sävy on hyvin mieto, mutta muutama päivä sitten, kun pesin itse tuolla shampoolla hiukset, tuli lopputuloksesta punertavampi. Paras tulos taitaa tulla silloin, kun hiukset on kerran pessyt tavallisella shampoolla väripesun jälkeen. Tai sitten voi laittaa tavallista shampoota ja sävytettyä shampoota sekaisin. Hienovarainen sävy tuo kivaa vaihtelua, eikä tarvitse pelätä liian rajua lopputulosta, sillä sävy laimenee pesussa niin nopeasti.

Jos kaipaat vielä lisää kosmetiikkavinkkejä, niin suosittelen lukemaan myös siskoni Annen postauksen 5 x kosmetiikkasuosikki!

Ja hei, meillä on taas Koti-Live huomenna perjantaina 23.10.2020 klo 19 Annen IG-tilin puolella: @anne_muotimielessa. Tällä kertaa jutellaan tyylijutuista. Liittykäähän seuraan!

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.