Mökki metsän keskellä, meren rannassa on vahvistanut valtavasti luontosuhdettani. En varmastikaan koskaan lakkaa ihmettelemästä kuinka upeita näkymiä luonto tarjoaa. Merellä tylsän harmaa sääkin näyttää kauniilta ja taivaanrantaan tulee kiinnitettyä enemmän huomiota.

Arjen kiireessä kaupungissa ei välttämättä edes pysähdy katsomaan taivasta. Tiiviisti asutetulla omakotitaloalueella näkymät ovat suppeita, eikä silmä pääse lepäämään kauas horisonttiin. Ei kai ihmekään, että mökillä tuntuu siltä kuin aika pysähtyisi, kun voisi tuntitolkulla vain ihailla merta, taivasta ja upeaa valoa, jonka pilvien ja auringon yhteistyö synnyttää.

Syysloma on tuntunut sopivan pitkältä ja viikkoon on mahtunut monenlaista pientä puuhaa kuin täysin joutilaitakin päiviä. Haluan muistaa kaupungissakin nostaa katseeni välillä taivaalle ja ihailla pilviä tai huomata erityisen kauniit valon sävyt. Kauneutta on kaikkialla jos vain pysähtyy katsomaan.

Author

2 Comments

  1. Aivan ihania kuvia. Itse hakeudun usein myös merenrantaan, vaikka mökkiä en omistakaan. Merimaisema on niin monimuotoinen ja mielenkiintoinen. Jo pelkkä meren tuoksu kiehtoo. Onnekseni taivasnäkymiä on koti-ikkunasta. Niin sopivasti talot asettuvat maisemaan, että auringonlaskut näkyvät niiden takaa.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.