Mikä ihana lämpö helliikään meitä juuri nyt! Päivät ovat kuluneet auringossa ja illat mökkitontilla puuhommissa. Aamuisin olen hääräillyt kotona ja nauttinut pitkistä aamukahveista. Olohuoneen sisustus on nyt päivittynyt lämpöisin oranssin ja ruskean sävyin.

Sain Marimekolta kesälahjaksi kuvissa näkyvät uutuudet: ruskean Mini-vaasin sekä oranssin sävyisen Tiiliskivi-viltin. En malttanut odottaa syksymmälle, vaan halusin heti nämä ihanuudet käyttöön – ne sopivat meille minusta niin hyvin! Marimekon syysuutuuksistahan kirjoittelin aiemmin täällä.

Tiiliskivi-viltin toinen puoli on beigen sävyinen, joten laiton sen puolen enemmän näkyviin. Syksymmällä käännän oranssin puolen päälimmäiseksi. Samat oranssin sävyt toistuvat kivasti taustalla näkyvässä, isäni Juhani Melenderin maalaamassa taulussa. Myös meidän nahkainen Adean rahi sopii niin nätisti yhteen viltin kanssa.

Minullahan on ennestään tuollainen Mini-vaasi sinisessä sävyssä. Se on niin söpö! Vaikka maljakko on tosi pieni voi sinne laittaa esimerkiksi pienen harsokukan oksan tai vaikka tienpientareelta poimitun luonnonkukan. Mini-vaasi sopii sisustusasetelmiin kyllä vain sellaisenaankin.

Fiksailin muuten tuota Muuton sohvapöytää melko kätevällä tavalla. Ehkä muistattekin, että se oli kolhiintunut varastosäilytyksessä ja vaaleat naarmut erottuivat selvästi mustasta pinnasta (kolhut näkyvät esim. tässä postauksessa). Ehdin jo harmistua siitä, että koko pöytä pitäisi käsitellä kauttaaltaan uudestaan, vaikka suurin osa kauniista pinnasta oli ehjää. Sitten keksin kokeilla paikata kolhuja ihan tavallisella mustalla tussilla – ja se onnistui! Sain kolhut piiloon tosi nopeasti ja näppärästi. Nyt pöytä on kuin uusi. Jihuu!

Yksi pyöreä sohvapöytä edellisten tuunattujen Tray-pöytien tilalla tuntui aluksi tyhjältä, mutta nyt olen oppinut nauttimaan olohuoneen väljyydestä. Sopiva ripaus mustaa tuo kivaa kontrastia muuten vaaleaan värimaailmaan.

Ruskean ja beigen sävyt viehättävät minua tällä hetkellä kovasti ja ne pehmittävät liiallista mustavalkoisuutta. Olen välillä tuskaillut sitä, että olohuone tuntuu liian valkoiselta (varsinkin kun käytössä on valkoiset sohvanpäälliset), mutta muutamalla värikkäällä piristyksellä liiallinen valkoisuus taittuu. Tämän jälkeen valkoisuus on taittunut entisestään yhdellä pienellä kikalla, mutta siitä pitää kirjoittaa erikseen…

Lue myös: Marimekko koti AW18 – Marimekon syysmallisto


Translation: I got a very nice summer gift from Marimekko: the mini vase in brown and lovely Tiiliskivi blankett. I think they look perfect in our living room.

*Marimekon tuotteet saatu / Marimekko products gifted

 

 

Author

6 Comments

 1. Kauniilta näyttää! Mistä/minkä brändin on tuo mustapilkullinen tyynynpäällinen?

  • Suvi M Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Pilkullinen tyyny on yksi kaikkien aikojen lemppareistani. Se on Afroart merkkinen ja ostin sen vuosia sitten Legera sisustusliikkeestä.

 2. Ihana tuo viltti! Samaa olen mielinyt syksyksi ja semmoista rusehtavaa uutta unikkotyynyä myös. Tosi kaunis teidän olkkari kyllä näissä(kin) kuvissa!

  • Suvi M Reply

   Kiitos ihana Sini! <3 Tuo viltti on niin ihana! Molemmat puolet ovat niin kauniin värisiä. Se unikkotyynykin on tosi nätti. 🙂

 3. Marimekon uusi ruskea on kyllä ihana piristys harmauteen. Itse kävin juuri ostamassa ruskeat tasaraita pussilakanat ja oli heti kotiin päästyttyä laitettava pesuun että saa pikimmiten käyttöön. 😀

  • Suvi M Reply

   Sanos muuta! 🙂 Ne ruskeat tasaraitapussilakanat ovat tosi ihanat!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.