Olemme viettäneet monet kesäillat mökkitontilla puu- ja raivaushommissa. Yhtenä iltana Mankku niitti rannan kaislikkoa ja minä nappasin katkenneita kaisloja mukaan kotiin maljakkoon laitettavaksi. Kaislat ja heinät ovat juuri nyt ehkä trendikkäintä mitä maljakkoon voi sujauttaa.

Kaislat näyttävät minusta todella upeilta sisustuksessa. Talvellahan meidän kotia somistivat kuivanneet kaislat ja nekin ovat tosi kauniita. Aiemmassa postauksessa mainitsinkin siitä, että välillä koen että meillä on liikaa valkoista. Näyttävä kaislakimppu tuo sopivasti luonnonmukaista tunnelmaa kotiin ja vähentää jonkin verran liiallisen valkoisuuden kokemusta. Haluaisin hankkia ruokapöytään vielä puupintaisen kannen, mutta tässä on nyt niin monta projektia työn alla…

Mökkirannan kaislikkoa niitettiin siitä kohtaa, josta aiomme ruopata rantaa. Kaivinkoneet saapuvat hommiin luultavasti jo ihan lähiaikoina, mutta ensin rakennetaan tie ja tehdään Villa Fregatin ja saunatuvan maatyöt. Tänään jätimme rakennuslupahakemuksen mökin osalta. Saunatuvalle päätimme hakea poikkeuslupaa, koska haluamme sijoittaa sen eri paikkaan kuin mihin kaava määrää. Saunatupa rakennetaan sitten vasta ensi keväänä.


Translation: Branches of reed look so nice in a vase. These are picked from our own beach. Our summer cottage project is proceeding one step at a time.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.