Olettekos olleet tänään pulkkamäessä? Me ollaan vain laiskoteltu. Pullakin on valmispullaa, johon lisättiin vain kermavaahto ja hillo. Herkullista oli silti.

Aiemmassa postauksessa kirjoittelin olohuoneen nojatuolista. Aikomukseni sen suhteen nimittäin vaihtelevat koko ajan; nyt olen taas kallistumassa alkuperäiseen suunnitelmaani, joka oli päällystää tuoli ja rahi ihan tummanharmaalla tai mustalla kankaalla. Se ei rajoittaisi niin paljon pikkutyynyjen väritystä. Ehkä kuitenkin kuulun enemmän siihen ”tylsään koulukuntaan”. 😉 Olisihan se Svenskt Tennin kangas tosi makee, mutta silti… No, onhan tässä aikaa pähkäillä, projektilla ei ole kiire.

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja energiaa alkavaan viikkoon!

Author

6 Comments

 1. Verhoileminen on sen verran kallista puuhaa, että minä aina ajattelen, että mitä jos siihen erikoisempaan vaihtoehtoon kyllästyy. Eräs verhoilija sanoi minulle kerran ”Entäs jos siihen kiintyy?”. Hyvin sanottu! Mutta silti ymmärrän kaikkia harmaan/mustan/muun yksivärisen valitsijoita.

  • suvi m Reply

   Niinpä! 🙂 Saa nyt nähdä mihin ratkaisuun päädyn…
   Meillä on aikeissa teettää tuoliin huppu (tuo ruutukangaskin on vain huppu), joten se ei ole ihan niin kallista kuin verhoilu.

 2. Minusta ihana ajatus, että verhoilutat! Vaikka harmillisen kallista puuhaa se on, mutta silti on ihana saada juuri sellaista mitä haluaa ja ekologinen minä tykkää myös kovasti kalusteiden pitkäikäisyydestä. Käväisin viikko sitten ST:n myymälässä Tukholmassa, ja ihastelin heidän kankailla päällystettyjä tuoleja ja sohvia. Liikkestä poistuttuani totesin miehelle että seuraavaan kotiin tulee sohva ST:n tietyllä kankaalla päällystettynä. Jo saman päivän aikana sohva muuttui nojatuoliksi. Nyt kun on mennyt viikko, alan kallistua tyynyihin minäkin. Mutta sopivan rahin voisin verhoilla heidän kankaallaan kyllä.

  • suvi m Reply

   Aivan. Voisihan sitä verhoilla vain rahinkin tuolla Svenskt Tennin kankaalla… Hmm…lisää pohdittavaa siis. 🙂
   Nojatuoli on niin laadukas, että siksikin haluan sen säilyttää mielummin kuin että ostaisin uuden, todennäköisesti huonolaatuisemman. Ja onhan tämän tuoli rakaskin, kun se on ollut meidän perheessä niin kauan… 🙂

 3. Hei!Blogisiin satuin tupsahtamaan ihan sattumalta ja olipas ihana lukea ja katsoa ihania kuvia!Olet kyllä jaksanut paljon nähdä vaivaa;)mutta kun mielekästä niin sitähän jaksaa;)esimerkkinä löysin sängynpääty-jutun. sellaista vapaasti seisovaa päätyä olen yrittänyt ehtiä vaikka mistä.Kysyin puusepältäkin jahka olisin teetättänyt mutta hinta oli liian suolainen;)Varmasti toteutamme samalla tyylillä päädyn kunhan ehdimme.Suuri kiitos!!! Sängyn päätyseinä on harmahtava, minäkin aloin kaivata vähän jotain valkoisten seinien sekaan..bongasin myös samanlaiset ulkovalot;)ja vielä täytyy mainita että minulla koristaa kaksi huonekuusta valkoisissa pyöreissä ruukuissa joululta,,aivan ihastuin niihin paikal.marketissa..Olipas mukava nähdä samoja ajatuksia ja ”makuja” sisustuksessa.Verhoiluttaminen kannattaa!vaikkakin hintaa työlle toki tulee mutta varmasti sen saa takaisin;)Minä verhoilutin ”vanhat”Olli Mannermaan Kilta-tuolit valkoisella plyyssimäisellä kankaalla parisen vuotta sitten.Valkkasin erivärejä/kangaslaatuja pitkään..sitten lopulta kuitenkin päädyin ajattomaan valkoiseen.Lapsiperheessä kulutus on kovaa mutta rutiininomaisesti siivouksen yhteydessä sumutan pesuaineen,ja norm.pyyhintä..ei ole vielä pysyviä jälkiä jäänyt;)väriin vaikutti myös että ne sijoitettiin alkuun olohuoneeseemme sekalaisten huonekalujen pariksi;)..nyt ne palvelee vallanmainiosti pitkähkön tietokonepöydän ääressä vierekkäin.Sinun tuoliisi käy kyllä varmasti se tummakin väri..ja sehän passaa myös sohvaryhmänne väriin.Adean band on niin ihana sohva,olen jo kauan sitä haaveillut mutta kun sitä ei saa nahkaisena.Entinen kankainen on palvellut nyt 10v niin uuden aika jo olisi ja nahkaa olen ajatellut nyt kun lapset pieniä..vaikkakin nahka on ehkä kylmempi”vaihtoehto.Nyt tähän innostuin kirjoittamaan pitkästi mutta kiitos ihanista lukuhetkistä juttujen parissa ja jospa pian pääset päätökseen värin ja kankaan suhteen;)ja vielä kun malttaa sitten odotella verhoiluttamisen ajan..mutta minun mottoni on ollut jo kauan;Hyvää kannattaa ja jaksaa odotella!!;)Itselläni nyt kirjoille-hylly projekti jonka suunnittelen ja jos ei isäntä tee niin sitten puuseppä.Kaupasta ei löydy mieleistä ja kyllä kaunista ja mieleistä on ilo katsella pitkään.Aurinkoisia päiviä sinulle!

  • suvi m Reply

   Kiitos mukavasta kommentista, päivi! 🙂 Mahtavaa, että olet löytänyt tänne ja tosi kiva jos jotain ideoita tai vinkkejäkin olet saanut. 🙂

   Minä vielä sulattelen eri ideoita tuon nojatuolin suhteen. Luulen kyllä, että olen sittenkin päätymässä tummanharmaaseen vaihtoehtoon. Turvallinen valinta, vaikkakin ehkä vähän tylsä.

   Aurinkoisia kevätpäiviä ja toivottavasti poikkeat täällä jatkossakin! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.