Blogimaailmassa tapahtuu usein sellaista, että jokin juttu saavuttaa nopeasti suuren suosion. Tästä esimerkkinä voisin mainita vaikka ns. ”blogimaton” (Ikean Stockholm Rand), ”blogiglögin” (Blossa) ja vaikkapa String-hyllyt, jotka löytyvät aika monelta sisustusbloggarilta (meiltäkin). On ihan ymmärrettävää, että samanhenkiset ihmiset viehättyvät samoista jutuista.

Joskus on myös kiva povata mikä voisi olla seuraava blogivillitys. Olisiko se nämä kupit, jotka on kuvitettu Arne Jacobsenin suunnittelemin kirjaimin…? Jacobsen suunnitteli fonttityypin jo vuonna 1937 Århusin kaupungintaloa varten. Kupit ovat ajattoman kauniit, eikä minun mieltymystäni niihin latista se vaikka niistä tulisikin ”blogimukit”. 😉

Mitäs mieltä olette? Mikä voisi olla seuraava sisustusblogien villitys?


tuotekuva: Finnish Design Shop

Author

24 Comments

 1. Kiva aihe mietittäväksi. Mulle tuli heti mieleen noista sun muki-ehdotuksista se Marimekon Siirtolapuutarhasarja, se musta-valkoinen. Niihin törmää jo aika monessa blogissa.

  • suvi m Reply

   Ai niinkö? 🙂 Siirtolapuutarha on kyllä aivan ihana sarja, joten en ihmettele, että siihen on niin moni ihastunut. 🙂

 2. Kyllä mun mielestä Blogimuki on myös ne marimekon mukit. Niitä on todella jo liikkeellä blogeissa 🙂 Hassua kun tulin tätä kommentoimaan ja yllä oli jo ihan sama 🙂

 3. Oi nämä ovat minunkin lempparini! Näitä mulla onkin itseasiassa jemmassa kolme kappaletta, mutta otamme ne käyttöön vasta sitten kun pääsemme muuttamaan takaisin kotiin :). Eikä ihan normikäyttöön ole tulossa ;). Kun joku ilmestyy jonnekin niin monesti se lähtee siitä etenemään. Tällähetkellä blogimukeiksi sanoisin uudenväriset Koko-mukit, niitä näkyy nyt kaikkialla :).

  • suvi m Reply

   KoKo-mukipostauksia on kyllä viime aikoina vilahdellut aika monessa blogissa. Onhan niiden kuppien uudet sävyt niin valloittavan keväiset ja raikkaat.
   Saa nähdä innostuko minäkin tilaamaan noita Arne Jacobsen kuppeja… 🙂

 4. Jokin aika sitten jo tuollaisia mukeja etsin lapsille hammasmukeiksi. Näissä ongelmana se, että haluamani kirjain puuttuu. Mikä idea on tehdä aakkosmukeja, joissa ole ole N-kirjainta?

  • suvi m Reply

   Jeps. 🙂 Mulla ei vielä ole noita, mutta ehkä on pakko vielä hankkia… ;D

 5. Tiitulle: Kyllä noissa Jacobsenin mukeissa on saatavana myös N-kirjain… =)

 6. Meiltäkin noita S & M löytyy ja on kyllä niin kivat!! 🙂 Että aikas monelta ne varmasti löytyy, oikeassa oot 😉

  Blogissani on muuten haaste sinulle jos kerkiät/haluat 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitos haasteesta! Pitääpäs laittaa korvan taakse jos jossain vaiheessa ehtisin sen toteuttaa… 🙂

 7. Nuo mukit tosiaan alkavat olla jo hitti! Itsekin ajattelin tilata noita kirjoituspöydällemme, kun muutamme järjestystä. Siis järjestys muuttuu, kun pienokainen siirtyy nukkumaan omaan huoneeseensa.

  Toisaalta minua alkaa ahdistamaan jos kaikkialla lukee jotain tai on kirjaimia. Liika on liikaa ja menee helposti tyylittömyyden puolelle.

 8. Meiltä löytyy myös pari näitä mukeja 🙂 Selkeitä, kauniita ja monikäyttöisiä.

  Mutta olen samaa mieltä kuin edellinen kommentoija, näiden kirjainten ja tekstien kanssa ei saa mennä liiallisuuksiin.

  • suvi m Reply

   Niinpä. Nämä mukit ovat todellakin monikäyttöisiä. Nyt jo näissä kommenteissa on tullut ilmi muitakin käyttötarkoituksia kuin juoman nauttiminen: kynäkupiksi tai hammasmukiksi. 🙂

 9. Huomasin heti kommenttini jälkeen, että N-muki on ja näkyi jopa kuvissa. En tajua, en ymmärrä! Olisin siis jo joku aika sitten tilannut mukit, mutta en löytänyt N -mukia. Nyt lähti pari mukia tilaukseen.

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla, että kuppi on hyvä kädessä. Minua vähän mietityttää, että miten tuosta onnistuu kuuman juoman nauttiminen, kun ei ole kupin korvaa…

 10. Hayn pöydät ja naulakot ovat lisääntyneet viime Ikoina sisustusblogeissa hälyttävästi…

  • suvi m Reply

   Onko se hälyyttävää? ;D Blogeissa ymmärrettävästi liikkuu samanlaiset jutut, kun ihmiset ovat saman henkisiä, mutta sitten todellisuudessa samat jutut eivät välttämättä olekaan niin suosittuja…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.